kad se downloaduje beast... nemoj ručno izlaziti iz programa... već moraš na silu da zatvoriš KODI...karanana wrote:gdje ukucam ove stranice gdje da mi trazi subtitlove na BHS-u?
isao sam na system-settings-video, ali ne znam gdje dalje. izabro sam jezik subtitlova bosnian, ali ne znam gdje da mu ukucam stranice gdje ce ga traziti kao sto su titlovi.com.
je li bolje ukucati serbian ili croatian jer njih ima vise?
i skino sam ovaj spartan gdje kad kliknem na spartana u podfolderu imam beast. onda kliknem na beast i dowloaduje ali kad zavrsi nista se ne desava, kliknem na beast i opet downloaduje.
ima li neki drugi nacin da skinem beast? i kako da izbrisem spartan kad mi ne radi?
znači... nakon što skineš Beast... dobiješ poruku da moraš isključiti iz TV-a ili tako nekako....
e tad treba da KODI isključiš (na silu).... tj. klikni CTRL + ALT+DEL (i aktiviraj task manager)... u task manageru pronađi KODI.EXE i klikni END proces...
nakon sljedećeg pokretanja... mora da ti se učita nova Beast varijanta Kodija....
ja sam barem tako uradio sve po uputama... i sve mi radi super.... a nisam neki IT stručnjak....