Kako otkljucati MMC?
Moderator: Benq
- Qler
#1 Kako otkljucati MMC?
Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?
-
mexx25
to se samo desi kad telefon poludi ubaci ti pasword na kartu
mada ti pasword nisi nii stavio
Telefon ce ti brzo pokazat na displeyu TEST MODE to ti je isto prije contact service reijesi se tog telefona sjebat ce bruku kartica i stat ce jednostavno
mada ti pasword nisi nii stavio
Telefon ce ti brzo pokazat na displeyu TEST MODE to ti je isto prije contact service reijesi se tog telefona sjebat ce bruku kartica i stat ce jednostavno
-
Kimur
#9 Re: Kako otkljucati MMC?
Meni se identicna stvar desila na n3650 i evo kako sam riješio problemQler wrote:Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?
http://www.my-symbian.com/7650/faq/show ... o=30&faq=5
Good luck!
-
farky
#10 Re: Kako otkljucati MMC?
negdje sam cuo da se MMC otkljucava tako sto se formatira u HP fotoaparatuQler wrote:Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?
-
Kimur
#11 Re: Kako otkljucati MMC?
Ja sam čuo da se pojavio NLO iznad narodnog pozorišta al ne znam jel istinafarky wrote:negdje sam cuo da se MMC otkljucava tako sto se formatira u HP fotoaparatuQler wrote:Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?ne znam jel istina
![]()
-
farky
#12 Re: Kako otkljucati MMC?
Kimur wrote:Ja sam čuo da se pojavio NLO iznad narodnog pozorišta al ne znam jel istinafarky wrote:negdje sam cuo da se MMC otkljucava tako sto se formatira u HP fotoaparatuQler wrote:Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?ne znam jel istina
![]()
![]()
- Qler
#13 Re: Kako otkljucati MMC?
znam za to, ali nema tog file-a. trazio.Kimur wrote:Meni se identicna stvar desila na n3650 i evo kako sam riješio problemQler wrote:Imam problem, buraz kupio onu 6230 i zakljucana joj kartica! nemozemo joj nista! Zna li ko kako se otkljucava, kako da ponistim sifru, ima li neki program, nesto??!?!?
http://www.my-symbian.com/7650/faq/show ... o=30&faq=5
Good luck!
pokusao sam da formatiram na communicator-u, na svojoj (6600) na citacu kartica, nista ne pomaze... bacena je.... hebo 32MB
-
Cr4cK_M45t3R_Fl45H
od sad ko ima problem sa zakljucanom MMC/SD karticom
nek se obrati meni
bit ce mi zadovoljstvo uzeti vam kes ($$$) = (EUROEUROEURO)
nek se obrati meni
bit ce mi zadovoljstvo uzeti vam kes ($$$) = (EUROEUROEURO)