Kako da ukinem ove programe na start up-u .. ?
Moderator: Benq
-
La_Forge
#1 Kako da ukinem ove programe na start up-u .. ?
Kako mogu da iskljucim ove programe koji se aktiviraju na pocetku i stoje u donjem desnom uglu windowsa... imam bruku nekih nepotrebnih stvari koji su se nakon instalacije tu ugnijezdile ....

-
La_Forge
...to raja, u dvije minute sve završeno...
tako volim,
hvala ...
imam drugo pitanje.... nekada kada sam instalirao Adobe Acrobat imao sam opciju da na exploreru i nekim drugim programima odmah neke stvari konvertujem u .pdf ...
Nedavno sam formatirao kompjuter i nakom instalacije prorama mi se ta opcija izgubila....
Kako da je vratim ...
(u pitanju su programi poput ie explorera sa opcijom convert website to pdf itd...)

tako volim,
hvala ...
imam drugo pitanje.... nekada kada sam instalirao Adobe Acrobat imao sam opciju da na exploreru i nekim drugim programima odmah neke stvari konvertujem u .pdf ...
Nedavno sam formatirao kompjuter i nakom instalacije prorama mi se ta opcija izgubila....
Kako da je vratim ...
(u pitanju su programi poput ie explorera sa opcijom convert website to pdf itd...)
-
neko iz mase
rekose ti sa msconfig
postoji i opcija sa regedit
start run >regedit
hklm->software->microsoft->windows->currentversion
->run
->runOnce
->run???
pod ova tri foldera pogledaj sve programe koji su startani a netrebaju ti i izbrisi ih
!!!paznja!!!
izbrises li sta netreba sam ces pedale okretati (radis na svoju odgovornost)
ako nisi upoznat sa regeditom onda ti preporucujem da to neradis
takodje napravi potragu za blackviper tweak xp za savjete koje services treba iskljuciti (xp i w2000 upute)
postoji i opcija sa regedit
start run >regedit
hklm->software->microsoft->windows->currentversion
->run
->runOnce
->run???
pod ova tri foldera pogledaj sve programe koji su startani a netrebaju ti i izbrisi ih
!!!paznja!!!
izbrises li sta netreba sam ces pedale okretati (radis na svoju odgovornost)
ako nisi upoznat sa regeditom onda ti preporucujem da to neradis
takodje napravi potragu za blackviper tweak xp za savjete koje services treba iskljuciti (xp i w2000 upute)
-
neko iz mase
koji ba fol
ja sam bio ozbiljan zato ti i kazem za opasnosti i posljedice
ja sam bio ozbiljan zato ti i kazem za opasnosti i posljedice
-
Damson
#11 Re: Kako da ukinem ove programe na start up-u .. ?
Skini ovaj program i sa njim regulisi sve !!!La_Forge wrote:Kako mogu da iskljucim ove programe koji se aktiviraju na pocetku i stoje u donjem desnom uglu windowsa... imam bruku nekih nepotrebnih stvari koji su se nakon instalacije tu ugnijezdile ....
http://members.lycos.co.uk/codestuff/pr ... arter.html