Java script ili sta je vec ... POMOC

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
hare_sa

#1 Java script ili sta je vec ... POMOC

Post by hare_sa »

Ako moze da mi neko objasni ili da link kako da uradim reklamu/baner kao sto ovde na SA-X bude, kad otvoris stranicu izleti onaj baner preko stranice pa ga moras na X zatvoriti jer u protivnom nista ne vidis od njega ... oni dosadni popupi/ baneri ili sta su vec???

Please help!
car-x

#2 Re: Java script ili sta je vec ... POMOC

Post by car-x »

hare_sa wrote:Ako moze da mi neko objasni ili da link kako da uradim reklamu/baner kao sto ovde na SA-X bude, kad otvoris stranicu izleti onaj baner preko stranice pa ga moras na X zatvoriti jer u protivnom nista ne vidis od njega ... oni dosadni popupi/ baneri ili sta su vec???

Please help!
flash majstore..
hare_sa

#3 Re: Java script ili sta je vec ... POMOC

Post by hare_sa »

car-x wrote:
hare_sa wrote:Ako moze da mi neko objasni ili da link kako da uradim reklamu/baner kao sto ovde na SA-X bude, kad otvoris stranicu izleti onaj baner preko stranice pa ga moras na X zatvoriti jer u protivnom nista ne vidis od njega ... oni dosadni popupi/ baneri ili sta su vec???

Please help!
flash majstore..
Ok, flash ... ali kako ga ubaciti???
bug

Post by bug »

javascript, popup window maker
iako danas svi browseri to blokiraju :D po difoltu..
seljak_cojek

#5 Re: Java script ili sta je vec ... POMOC

Post by seljak_cojek »

Please help!
Probaj sa ovim.
http://codelifter.com/main/javascript/d ... layer.html
http://www.sivamdesign.com/scripts/dwld/lys_pop.html
Ove skripte uopšte ne otvaraju novi prozor, nego kreiraju layer, koji se može isključiti, ali ga ovi popup blokeri ne registruju.
Post Reply