DVD RW NEC-4571A BLACK u didakti 92km sa pdvom.Sada sta je bolje asus ili benq ili nec? Ako neko ima bolji prijedlog do 100 km slobodno?
P.S. Unaprijed hvala na strpljenju i trudu! javascript:emoticon(':-)')
Rolljavascript:emoticon(':D')
Very Happy
Moderator: Benq
beco wrote:a dobro onda izmedu ova dva modela neca i benq-a?
LabelFlashbeco wrote:prilikom istrazivanja za benq model stvarno dosta pozitivni utisaka sam nasao, zdruge strane o necovom modelu vrlo malo informacija ima i cesto sam nailazio da je bilo nekih problema sa njim, ali nec ima LightScribe mogucnost koja mi se cina pravo cool, ali zar nije bolje provjereno uzeti, a sada hoculi markerom nanositi oznake ili ce to sam przac raditi to je stvar estetike, mislim manje je vazno. Tako molim sve one koji ikakvo iskustvo imaju oko ovog necovog modela da podjele sa mnom. Mislim necu nazvati didaktu da mi oni hvale uredaj, isto ko sto mi je juce covjek vile o ausuovom pricao!
Ja sam bio u istoj dilemi, malo provrtio po reviews i kupio NEC na kraju, jedini minus je u tome ¹to su LabelFlash mediji skuplji i (mnogo) te¾i za naæi u nas...beco wrote:ztluhcs
PorukaUpisano: 86 Naslov poruke: Re: ok asus sam definitivno otpisao sad je dilema benq ili n
beco (citat):
prilikom istrazivanja za benq model stvarno dosta pozitivni utisaka sam nasao, zdruge strane o necovom modelu vrlo malo informacija ima i cesto sam nailazio da je bilo nekih problema sa njim, ali nec ima LightScribe mogucnost koja mi se cina pravo cool, ali zar nije bolje provjereno uzeti, a sada hoculi markerom nanositi oznake ili ce to sam przac raditi to je stvar estetike, mislim manje je vazno. Tako molim sve one koji ikakvo iskustvo imaju oko ovog necovog modela da podjele sa mnom. Mislim necu nazvati didaktu da mi oni hvale uredaj, isto ko sto mi je juce covjek vile o ausuovom pricao! Confused
LabelFlash
Comparison
De me covjece posavjetuj ako nesto znas reci, reci sta bi ti da si na mome mjestu uzeo mislim radi se o neznatnoj reazlici u parama, a hocu kvalitetan uredaj!