it computers ili eronet
Moderator: Benq
-
pudlica
#1 it computers ili eronet
sta je bolje uzeti u it computersu na 60 rata mobitel(SE K800i,W850i) ili u eronetu k610i u onim paketima nekim nesto eronet 60 ili 80 kako veec i kako ide to u eronetu placanje,pretplata i placanje moba 1KM koliko li vec pise tamo
-
b0sAnChE
#9 hmm
moja preporuak - kupis sebi k610i za cash (tj. u hej! box-u). Platis 350KM i tvoj je telefon, za uvijek. I ak ti nije mrsko de raspitaj se da li mogu otkljucati onaj sim lock - i koliko kosta? Posto pretpostavljam da je taj mobilni zakljucan samo za njihove kartice.
-
Cerridwen
moj ti je savet da u It nista ne kupujes, ja sam bila uzela kod njih PC i katastrofa I - nisu mi nista stavili od onog sto sam trazila (konfiguracije, itd)
II - naplatili su mi duplo skuplje i nkon 5 finih molibi da to projene onako kako je trazeno na kraju im je vraćeno sa teskom mukom.
bjezi od njih samo ces ze zeznut
II - naplatili su mi duplo skuplje i nkon 5 finih molibi da to projene onako kako je trazeno na kraju im je vraćeno sa teskom mukom.
bjezi od njih samo ces ze zeznut
-
globalbih
koliko mi je poznato da u IT imas TRI DO PET GODINA GARANCIJE ili se to samo odnosi na racunare..kako god..
Eronet je ok ako si zadovoljan sa modelom ali moras ici na 063 i ako su vecina tvojih prijatelja na 061 ti ces samo u jednoj godini PLATITI JOS JEDAN TELEFON.. racunica jednostavna... nista nije dzaba.. pa ni u Eronetu.. kako god.. ti procjeni ..
sretno..
Eronet je ok ako si zadovoljan sa modelom ali moras ici na 063 i ako su vecina tvojih prijatelja na 061 ti ces samo u jednoj godini PLATITI JOS JEDAN TELEFON.. racunica jednostavna... nista nije dzaba.. pa ni u Eronetu.. kako god.. ti procjeni ..