IPod i Mp3 Problem!!!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Beslija

#1 IPod i Mp3 Problem!!!

Post by Beslija »

Evo ovako , imam jedan problem i jedno pitanje...pa ako mere odgovor..:)

1. LG Mp3 MF-Fe421 player imam vec 2 godine , i sad kada sam digao ponovo sistem(prije mjesec dana) odjednom nece mi MP3 da radi...uštekam ja sve normalno i on prepozna Mp3 player i novi hardwer , ali nece da mi izbaci ikonu za ulazenje u Mp3 player........sve sam pokusao od osnovnih rjesenja(mjenjanje porta itd) i rekli su mi da je Flashiranje odnosno Firmware jedino rjesenje......da li bilo ko zna kako se moze rijesiti problem BEZ ovog firmware ili GDJE mogu naci firmware za ovaj model Mp3 playera.....

2. Gdje mogu naci dobar IPod u Sarajevu i KOLIKO kosta....npr izmedu 2 i 5 GB......???

Hvala veoma.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: IPod i Mp3 Problem!!!

Post by mIRCerka »

Beslija wrote:Evo ovako , imam jedan problem i jedno pitanje...pa ako mere odgovor..:)

2. Gdje mogu naci dobar IPod u Sarajevu i KOLIKO kosta....npr izmedu 2 i 5 GB......???

Hvala veoma.
ne znam za IPOD ali mp3 player sa FM imas u ICON computers.... 512 MB 69KM, 1GB 99 KM ....

ima jos nesto slicno IPodu, nesto kao dzepni HD, oko 300KM - do 80 GB cini mi se...ma idi tamo, ionako si na raspustu pa sve protabiri....ja danas bila i oplakala kad sam skontala da sam kupujuci na drugim mjestima potrosila bruku para vise...

ah da, ICON se nalazi u zanatskom centru na kovacicima, s ledja AMOR kafica...
Beslija

Post by Beslija »

70 KM'? , ali to je neka ofirna marka... :D :D

ma NE ZELIM kupovati Mp3 , IPod je zakon , vidio kod mog havera iz Svedske, ma boli glava sprava , mp3 player totalno bezze sad.......

hvala na savjetu ....

i ako ima neko da mi odgovori na ono gore prvo pitanje , nek se osjeca slobodno , kao u wc-u....!!!
Ticall

Post by Ticall »

Da probam odgovoriti na pitanje broj 1. :D
Ja sam imao Lg mp3 i morao sam imati instaliran onaj njihov programcic sto dodje na cd-u zajedno sa playerom, mozda kako si formatirao sisitem nisi to instalirao pa ti zato neda da ubacis pjesme.
melb26sa

Post by melb26sa »

http://www.apple.ba/Cjenovnik.pdf

iako mislim da ako imas koga u USA da ti je jeftinije tamo uzeti IPod nano - pocetna cijena od $149 (220 KM) pa navise...
Post Reply