Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čitam danas kako BH telekom nelegalno ispod stola prodaje iPhone! Gledam cijene kod nas i to je čista pljačka! Kad odem kod sestre mogu iPhone 5-icu free sim kupiti uz povrat poreza za čak 600 KM jeftinije nego ovdje. Sestra mi kaže da je kod njih u Engleskoj android na većoj cijeni od iPhone-a, naročito Samsung Galaksy. Meni je logičnije uzeti iPhone, zbog toga što ga mogu povezati sa svojim MacBook Pro, dok Samsung ne bih mogao povezati. Trenutno koristim Samsung F480 i njegov program sam instalirao na kompu na poslu, obzirom da ne mogu na Macu. F480 se za ove sve godine (imam ga od kad se pojavio) pokazao odličnim, kako kvalitetom i dužinom trajanja baterije, tako i ostalim karakteristikama. Obzirom da planiram mjenjati Phone, najvjerovatnije ću uzeti iPhone zbog kompatibilnosti sa Mac-om.
Svaki dan neka od aplikacija postane besplatna na 24 sata, bude aplikacija i po nekih 5 dolara koje kostaju. Uglavnom kada tada ce naletiti nesto sto vas zanima .
Kod mene to bude kad izaberem "grupe" i onda pise da mi prikaze sve kontakte iz iCloud i sa PC-a, i ja cekiram oboje i gore pri vrhu izabrem ok i vrati mi se imenik
dugmee wrote:Kod mene to bude kad izaberem "grupe" i onda pise da mi prikaze sve kontakte iz iCloud i sa PC-a, i ja cekiram oboje i gore pri vrhu izabrem ok i vrati mi se imenik
Trebam pomoć u vezi podešavanja MMS-a na iPhoneu 5 za BHTelecom mrežu. Poslao sam sms PRIJAVA i zvao korisnički servis da aktiviraju uslugu, ali na iPhoneu ne mogu nikako podesiti MMS. BHTelecom nema automatske postavke za iPhone...
dzenan_tr wrote:Trebam pomoć u vezi podešavanja MMS-a na iPhoneu 5 za BHTelecom mrežu. Poslao sam sms PRIJAVA i zvao korisnički servis da aktiviraju uslugu, ali na iPhoneu ne mogu nikako podesiti MMS. BHTelecom nema automatske postavke za iPhone...
Svaki dan neka od aplikacija postane besplatna na 24 sata, bude aplikacija i po nekih 5 dolara koje kostaju. Uglavnom kada tada ce naletiti nesto sto vas zanima .