ne razumijem gdje si je prebacio ? ako je u camera roll mozes je obrisati... ako si je stavio negdje u neki folder samo onako onda mozes ifile skinuti sa cydia-e pa sa njim da je pobrisesortodont wrote:Ima li bujruma fanboyi?![]()
![]()
Obzirom da nisam koristio ovo čudo do sada, ima li načina da sliku koju sam prebacio na telefon pomoću iTools programa izbrišem direktno na telefonu?
Nemam uopšte opciju da izbrišem sliku već moram brisati istu tako što ću opet spajati telefon za PC pa brisati.
Postoji li način za brisanje direktno sa telefona?
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
azdralovic
#9301 Re: iPhone - All about
- Curve
#9302 Re: iPhone - All about
meni radi normala.._Astra_ wrote:Zna li neko u cemu je prob sa vshare-om... Pokazuje mi check your network, iako je koenkcija ok...?
- ortodont
#9303 Re: iPhone - All about
Nisam u camera roll već u photo library, a koristio sam program iTools.azdralovic wrote:ne razumijem gdje si je prebacio ? ako je u camera roll mozes je obrisati... ako si je stavio negdje u neki folder samo onako onda mozes ifile skinuti sa cydia-e pa sa njim da je pobrisesortodont wrote:Ima li bujruma fanboyi?![]()
![]()
Obzirom da nisam koristio ovo čudo do sada, ima li načina da sliku koju sam prebacio na telefon pomoću iTools programa izbrišem direktno na telefonu?
Nemam uopšte opciju da izbrišem sliku već moram brisati istu tako što ću opet spajati telefon za PC pa brisati.
Sada ne mogu direktno preko telefona izbrisati neku sliku već moram spajati telefon sa pc-om da bih preko istog programa (a vjerovatno može i preko iTunesa) izbrisao istu.
Tražim način da izbrišem takve slike direktno na mobitelu, postoji li način?
Napomena: IP5 je.
-
novikorisnik
#9304 Re: iPhone - All about
ima li džeilbrejk za 4s? mislim, provjeren - ne ono..."imas tutorial na youtube" ... ili "proguglaj"...
-
azdralovic
#9305 Re: iPhone - All about
jedino da probas settings-general-usage pa udjes u photos & camera i napravis slide da ti se pojavi delete... s tim da ovako brises cijeli folder photo library... jednu sliku mislim da ne mozes nikakoortodont wrote:Nisam u camera roll već u photo library, a koristio sam program iTools.azdralovic wrote:ne razumijem gdje si je prebacio ? ako je u camera roll mozes je obrisati... ako si je stavio negdje u neki folder samo onako onda mozes ifile skinuti sa cydia-e pa sa njim da je pobrisesortodont wrote:Ima li bujruma fanboyi?![]()
![]()
Sada ne mogu direktno preko telefona izbrisati neku sliku već moram spajati telefon sa pc-om da bih preko istog programa (a vjerovatno može i preko iTunesa) izbrisao istu.
Tražim način da izbrišem takve slike direktno na mobitelu, postoji li način?
Napomena: IP5 je.
i sry glupo je pitanje , trenutno kod sebe nemam nista u photo library, ali valjda bi se i tu trebala pojaviti ona kanta dolje kada otvoris sliku da je obrises (ako ima za camera roll i photo stream ne vidim sto tu ne bi bilo)
-
electric
#9306 Re: iPhone - All about
apptrackr je ugasen:((, pa sad me zanima znal neko jos neko makar u pola dobru stranicu kao tu za skidanje aplikacija za iphone? HVALA!
- ortodont
#9307 Re: iPhone - All about
To je i problem, ne pojavljuje se kod slika koje sam prebacio, u camera rollu ima regularno.azdralovic wrote: i sry glupo je pitanje , trenutno kod sebe nemam nista u photo library, ali valjda bi se i tu trebala pojaviti ona kanta dolje kada otvoris sliku da je obrises (ako ima za camera roll i photo stream ne vidim sto tu ne bi bilo)
A dosta sam guglao i našao sam da je jednostavno nemoguće direktno sa mobitela brisati.
Valjda će biti moguće kada dođe jailbreak..
- MoHiKaNaC
#9309 Re: iPhone - All about
Pokusavam da napravim appID, ili kako se vec zove... Na dva problema sam naletio. Kao prvo na listi zemalja nema BiH, pa sam izabrao neku nidje veze, a onda mi se pojavila poruka da VISA ne prolazi kao sredstvo placanja iako stoji na listi opcija. Uglavnom nije mi poslo za rukom da to dovrsim.
Ima li ko kakav savjet?
p.s.
Prvi put koristim iPhone tako da mi je sve to novo.
Ima li ko kakav savjet?
p.s.
-
azdralovic
#9310 Re: iPhone - All about
ako je nasa kartica biraj hrvatsku i bice sve ok... mada ako ne mislis koristiti karticu onda bolje da je i ne registrujes uz accountMoHiKaNaC wrote:Pokusavam da napravim appID, ili kako se vec zove... Na dva problema sam naletio. Kao prvo na listi zemalja nema BiH, pa sam izabrao neku nidje veze, a onda mi se pojavila poruka da VISA ne prolazi kao sredstvo placanja iako stoji na listi opcija. Uglavnom nije mi poslo za rukom da to dovrsim.
Ima li ko kakav savjet?
p.s.
- MoHiKaNaC
#9311 Re: iPhone - All about
Probat cu sa Hrvatskom, samo nisam primjetio da imam opciju registracije bez kartice....azdralovic wrote:ako je nasa kartica biraj hrvatsku i bice sve ok... mada ako ne mislis koristiti karticu onda bolje da je i ne registrujes uz accountMoHiKaNaC wrote:Pokusavam da napravim appID, ili kako se vec zove... Na dva problema sam naletio. Kao prvo na listi zemalja nema BiH, pa sam izabrao neku nidje veze, a onda mi se pojavila poruka da VISA ne prolazi kao sredstvo placanja iako stoji na listi opcija. Uglavnom nije mi poslo za rukom da to dovrsim.
Ima li ko kakav savjet?
p.s.
-
Chuckie
#9312 Re: iPhone - All about
U search u Appstoru ukucaj neku free aplikaciju tipa facebook i idi da je skineš, i nakon toga kreni da kreiraš račun, tada ćeš imati opciju da ne stavljaš nikakvu karticu, samo označiš "None" kod opcije biranja kartica.
- dinao
#9313 Re: iPhone - All about
http://modmyi.com/forums/iphone-news/81 ... ndows.html
Jel neko probao? Ako vam nije tesko, postavite one carrier logo od bhtelecoma sto ste nekad postavljali, da probamo
Jel neko probao? Ako vam nije tesko, postavite one carrier logo od bhtelecoma sto ste nekad postavljali, da probamo
- MoHiKaNaC
#9314 Re: iPhone - All about
Postoji li mogucnost da se iskljuci opcija da se SMS koji dodje prikaze odmah na displayu? Nekako je bezveze da svako vidi sadrzaj poruke ako je telefon na stolu...
-
azdralovic
#9315 Re: iPhone - All about
settings-notifications-messages i iskljucis ovo show previewMoHiKaNaC wrote:Postoji li mogucnost da se iskljuci opcija da se SMS koji dodje prikaze odmah na displayu? Nekako je bezveze da svako vidi sadrzaj poruke ako je telefon na stolu...
- MoHiKaNaC
#9316 Re: iPhone - All about
Zahvaljujem!azdralovic wrote:settings-notifications-messages i iskljucis ovo show previewMoHiKaNaC wrote:Postoji li mogucnost da se iskljuci opcija da se SMS koji dodje prikaze odmah na displayu? Nekako je bezveze da svako vidi sadrzaj poruke ako je telefon na stolu...
- pinokio04
#9317 Re: iPhone - All about
Je li imao neko priliku u praksi uporediti rad 4s i 5 ice.
Bash me interesuju iskustva, gledao sam na you tube poređenja ali me interesuje da li je neko imao tu sreću
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Bash me interesuju iskustva, gledao sam na you tube poređenja ali me interesuje da li je neko imao tu sreću
- rida1976
#9318 Re: iPhone - All about
Ima dosta razlike u brzini, fluidnosti, wireless chipu itd..dosta je bolji uredjaj ip5pinokio04 wrote:Je li imao neko priliku u praksi uporediti rad 4s i 5 ice.
- Mendoza
#9319 Re: iPhone - All about
rida1976 wrote:Ima dosta razlike u brzini, fluidnosti, wireless chipu itd..dosta je bolji uredjaj ip5pinokio04 wrote:Je li imao neko priliku u praksi uporediti rad 4s i 5 ice.
iskreno cisto sumnjam da je to bas tako.imao sam priliku da probam iPhone 5,malo sam se igrao i nije to bas tolika razlika.govorim u smislu na moj ip4s.u odnosu na ip4 je velika razlika,kao sto je po meni i solidna razlika u brzini izmedju ip4s i ip4 u korist 4s naravno.
-
iamia
#9320 Re: iPhone - All about
imam iphone 4, fabricki otkljucan, i zelim uzeti samsung galaxy 3s: koliko mislite da bi trebalo nadoplatiti u zamjenu sa iphone 4 da uzmem nov SG3S? moj iphone 4 je u fenomenalnom stanju, malo se koristio sasvim, nema ni tackice na njemu.. hajd' help! 
- pinokio04
#9321 Re: iPhone - All about
300 kmiamia wrote:imam iphone 4, fabricki otkljucan, i zelim uzeti samsung galaxy 3s: koliko mislite da bi trebalo nadoplatiti u zamjenu sa iphone 4 da uzmem nov SG3S? moj iphone 4 je u fenomenalnom stanju, malo se koristio sasvim, nema ni tackice na njemu.. hajd' help!
- pinokio04
#9322 Re: iPhone - All about
350km
-
Son1
#9323 Re: iPhone - All about
Vidis kako se brzo kod @pinokia mjenja trziste, trci odma u radnju, jos malo pa ces morati da doplatis 500 
-
amelinoo
#9324 Re: iPhone - All about
desi mi se da prilikom traženja wifi 'zaglavi', ne pomaže ni respring, jedino ga moram ugasiti pa upaliti. imao neko sličan problem?

- Lady Saray
#9325 Re: iPhone - All about
koristim vshare ali sada vise nema ono "transfer purchases from iphone"
ima li kakvo konkretno rjesenje za ovo?