Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logično je da se svaki telefon izgrebe bilo kakvim radnjama, ali isto tako je činjenica da ne žele svi telefon koji nužno moraju zaštiti iako se to sa iPhoneom najčešće radi.
Treba mi iskustvo, je li tako osjetljiva ta Al pozadina kao što se govori, što bi značilo da bi bijela boja Al dolazila do izražaja.
iii installous nije jb, evo nemam ga ni ja vise pa su mi i dalje sve aplikacije updateane uvijek postoji alternativa
kako updatetujes apps koje su ranije skinute preko installousa ?
vShare vecinom, appcake ako ova prethodna nema... iii ako mi je bas neka bitna aplikacija a nema update onda na netu trazim ... vShare je prilicno dobra alternativa, jer sam prepoznaje sta treba da se update, a za razliku od installous samo kliknes aplikaciju i odmah se skida (nema captcha ili limita brzine)
iii installous nije jb, evo nemam ga ni ja vise pa su mi i dalje sve aplikacije updateane uvijek postoji alternativa
kako updatetujes apps koje su ranije skinute preko installousa ?
vShare vecinom, appcake ako ova prethodna nema... iii ako mi je bas neka bitna aplikacija a nema update onda na netu trazim ... vShare je prilicno dobra alternativa, jer sam prepoznaje sta treba da se update, a za razliku od installous samo kliknes aplikaciju i odmah se skida (nema captcha ili limita brzine)
kako updatetujes apps koje su ranije skinute preko installousa ?[/quote]
vShare vecinom, appcake ako ova prethodna nema... iii ako mi je bas neka bitna aplikacija a nema update onda na netu trazim ... vShare je prilicno dobra alternativa, jer sam prepoznaje sta treba da se update, a za razliku od installous samo kliknes aplikaciju i odmah se skida (nema captcha ili limita brzine)[/quote]
s kojeg repoa si snimio vShare ?[/quote]
httt://repocydia.com
s tim da kad nadjes vshare tu, ne ides odmah na ono desno gore install, nego scroll dolje pise "alternative installous apps" pa ispod imas "download from here" ... tu kliknes i onda izaberes AppVV- vShare
s tim da kad nadjes vshare tu, ne ides odmah na ono desno gore install, nego scroll dolje pise "alternative installous apps" pa ispod imas "download from here" ... tu kliknes i onda izaberes AppVV- vShare
sad skide, dobro radi, odma ocita koje imam snimljene app sa installousa i ponudi update za njih. hvala
shalla wrote:Ma jebo ovo, hem na korejskom/kineskom hem ovo samo igrice. Dammit fali mi installous
Sent from my iPhone using Tapatalk
dobra installous je bio fkt perfektat, al opet dobra je zamjena za installous.. i imas gdje je games gore tab da prebacis na apss.
mozda jedino 2 mane ima, nije sve prevedeno i spor download..
pitanje:
sad bi brzo trebao izaci untethered JB za 6, znaci kad uradim JB vshare dodje dobra zamjena za installous, al sta je sa appsync ? imal kakva zamjena za to inace djaba mi vshare kad updatetujem ios
a zasto ne direktno? ja sam isla direkt i radi..
i ja isao direktno i radi
ispravljeno u medjuvremenu... do sada kad bi klikni install, skini bi ti ipa file u installous pa onda kroz installous instaliras vshare valjda posto installousa vise nema skontali i oni
odavno mi je sprzen baseband na 3GSu pa da ga pokusam osposobiti.. znate li gdje se moze uzeti cijela maticna? pokusao sam u nekim servisima ali kazu slabo im naleti... gledao sam i na ebayu ali tesko ispod 120-130 ddolara
zenny wrote:odavno mi je sprzen baseband na 3GSu pa da ga pokusam osposobiti.. znate li gdje se moze uzeti cijela maticna? pokusao sam u nekim servisima ali kazu slabo im naleti... gledao sam i na ebayu ali tesko ispod 120-130 ddolara
hoces li prodati ti taj svoj 3gs , treba meni nekih dijelova?
zenny wrote:odavno mi je sprzen baseband na 3GSu pa da ga pokusam osposobiti.. znate li gdje se moze uzeti cijela maticna? pokusao sam u nekim servisima ali kazu slabo im naleti... gledao sam i na ebayu ali tesko ispod 120-130 ddolara
hoces li prodati ti taj svoj 3gs , treba meni nekih dijelova?
previse sam ga platio da bih ga dao sad za 130-140KM a tebi je i to vjerovatno previse.. lakse mi je naci maticnu za 100KM i prodat ga za 280
Ima li bujruma fanboyi?
Obzirom da nisam koristio ovo čudo do sada, ima li načina da sliku koju sam prebacio na telefon pomoću iTools programa izbrišem direktno na telefonu?
Nemam uopšte opciju da izbrišem sliku već moram brisati istu tako što ću opet spajati telefon za PC pa brisati.
Postoji li način za brisanje direktno sa telefona?