Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raja, ima li neki tweak ili aplikacija kao npr neki setings, da recimo imam na displeyu iphona da se ukljuci wifi, da se promjeni status zvonjenje, vibracija, tiho..
I da li ima jos nesto na foru da kad swipam po displeyu iphona, lijevo desno da malo drugacije okrece -prebacuje s jedne stranice na drugu, u smislu rotacije i slicno.. Valjda me kontate sta zelim, objasnio sam najbolje sto umijem
Heeeehe
pinokio04 wrote:Raja, ima li neki tweak ili aplikacija kao npr neki setings, da recimo imam na displeyu iphona da se ukljuci wifi, da se promjeni status zvonjenje, vibracija, tiho..
I da li ima jos nesto na foru da kad swipam po displeyu iphona, lijevo desno da malo drugacije okrece -prebacuje s jedne stranice na drugu, u smislu rotacije i slicno.. Valjda me kontate sta zelim, objasnio sam najbolje sto umijem
Heeeehe
I naravno da je free
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Znam da za ovo okretanje sto spominjes postoji tweak zove se barel.A koliko se sjecam nije bio besplatan.A postojao je neki repo gdje sam je ja nasao dzabalame.Sad da me ubijes ne mogu se sjetiti kako se zvase.A ovo za wifi i te zajebancije..Mislim da nema.Mozda ima ali ja ne znam.
Sent from my GT-I9300
pinokio04 wrote:Raja, ima li neki tweak ili aplikacija kao npr neki setings, da recimo imam na displeyu iphona da se ukljuci wifi, da se promjeni status zvonjenje, vibracija, tiho..
Heeeehe
I naravno da je free
ncsettings i pojavi ti se u notification centru dugme za wifi zvuk svjetlo okretanje displaya i navigaciju... besplatan je u cydia-i(ima isto i sbsettings sa jos brdo nekakvih opcija)
Heeeehe
I naravno da je free
ncsettings i pojavi ti se u notification centru dugme za wifi zvuk svjetlo okretanje displaya i navigaciju... besplatan je u cydia-i(ima isto i sbsettings sa jos brdo nekakvih opcija)
Dragi Iphonovci, ne znam da li je neko negdje vec postavio ovo pitanje, ali mi se ne da pregledati 377 stranica komentara ... Anyway, ono sto me interesuje je gdje i po kojoj cijeni bih mogla da uradim update Iphona 3GS, ako je uopce i moguce? Telefon radi najnormalnije, ali kad god pokusam da skinem neku noviju aplikaciju, ne moze, jer ne podrzava moju verziju OS-a...
MagyA wrote:Dragi Iphonovci, ne znam da li je neko negdje vec postavio ovo pitanje, ali mi se ne da pregledati 377 stranica komentara ... Anyway, ono sto me interesuje je gdje i po kojoj cijeni bih mogla da uradim update Iphona 3GS, ako je uopce i moguce? Telefon radi najnormalnije, ali kad god pokusam da skinem neku noviju aplikaciju, ne moze, jer ne podrzava moju verziju OS-a...
update ako je moguc pisat ce ti u itunesu kada spojis mob na pc... ako ti je fabricki otkljucan i ne koristis jailbreak onda mozes to i sama obaviti ako ne, mozda neko od ovih mobi shopova da ti izadje u susret(ili nadjes nekoga od prijatelja ko zna )
MagyA wrote:Dragi Iphonovci, ne znam da li je neko negdje vec postavio ovo pitanje, ali mi se ne da pregledati 377 stranica komentara ... Anyway, ono sto me interesuje je gdje i po kojoj cijeni bih mogla da uradim update Iphona 3GS, ako je uopce i moguce? Telefon radi najnormalnije, ali kad god pokusam da skinem neku noviju aplikaciju, ne moze, jer ne podrzava moju verziju OS-a...
update ako je moguc pisat ce ti u itunesu kada spojis mob na pc... ako ti je fabricki otkljucan i ne koristis jailbreak onda mozes to i sama obaviti ako ne, mozda neko od ovih mobi shopova da ti izadje u susret(ili nadjes nekoga od prijatelja ko zna )
Da, izbacuje Itunes tu poruku, ali koristim Jail Break, tako da to ne mogu da uradim, a niko se od mojih prijatelja ne bavi time. Jel znas mozda neki servis koji bi to mogao da uradi i koliko bi mozda kostalo?
Da, izbacuje Itunes tu poruku, ali koristim Jail Break, tako da to ne mogu da uradim, a niko se od mojih prijatelja ne bavi time. Jel znas mozda neki servis koji bi to mogao da uradi i koliko bi mozda kostalo?
pa recimo svi koji se bave otkljucavanjem iphone-a bi ti mogli to uraditi ... mene je jedne prilike takvo zadovoljstvo 15KM kostalo dolje u BBI u onome Zvuk i slika cini mi se da se zove, e sad ne znam rade li to jos uvijek
pa recimo svi koji se bave otkljucavanjem iphone-a bi ti mogli to uraditi ... mene je jedne prilike takvo zadovoljstvo 15KM kostalo dolje u BBI u onome Zvuk i slika cini mi se da se zove, e sad ne znam rade li to jos uvijek
E pa super, provjerit cu... Hvala ti puno na brzom odgovoru
E pa super, provjerit cu... Hvala ti puno na brzom odgovoru
Ili jednostavno sačekaj chuckieja da se javi ovdje na forumu, svima voli pomoći (pogotovo djevojkama) oko Iphonea, ne bi bio prvi slučaj...
Možda na ebayu, ja nisam vidio da neko sa ovih područja prodaje za te pare.
A i sam se razmišljam oko te petice, ali i razmišljam o moralnosti tog čina na ovom vaktu.
ortodont wrote:Možda na ebayu, ja nisam vidio da neko sa ovih područja prodaje za te pare.
A i sam se razmišljam oko te petice, ali i razmišljam o moralnosti tog čina na ovom vaktu.
Upravo to. Mogu golfa cvaju uzeti za tu lovu hehe.. Chuckie, sta mislis na ljeto koliko ce biti petica ?
pinokio04 wrote:I da li ima jos nesto na foru da kad swipam po displeyu iphona, lijevo desno da malo drugacije okrece -prebacuje s jedne stranice na drugu, u smislu rotacije i slicno.. Valjda me kontate sta zelim, objasnio sam najbolje sto umijem
Heeeehe
I naravno da je free
skini sa cydie BARREL.. free ti je na repou: h7v.org
pinokio04 wrote:I da li ima jos nesto na foru da kad swipam po displeyu iphona, lijevo desno da malo drugacije okrece -prebacuje s jedne stranice na drugu, u smislu rotacije i slicno.. Valjda me kontate sta zelim, objasnio sam najbolje sto umijem
Heeeehe
I naravno da je free
skini sa cydie BARREL.. free ti je na repou: h7v.org
Jel odem ma cydiu i u search trazim, ili ..
Nađem sve u search Barrel, ali nije besplatan..
Ne kontam ovaj repo gdje da ga kucam?? U kojem dijelu cydie da uđem..Pa ako moze pomoc..