Najjača app, imam je i na iPodu i S3.Chuckie wrote:Kupio već TuneIn radio pro.
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
febo_acm
#8926 Re: iPhone - All about
-
VukSaTrebevica
#8927 Re: iPhone - All about
Jeste. Slušam sako veče 5-6 memorisanih radio stanica, dok sam na tapatalku i citam Cakijeve izlete po Android temiZhìxin wrote:Najjača app, imam je i na iPodu i S3.Chuckie wrote:Kupio već TuneIn radio pro.
-
Chuckie
#8928 Re: iPhone - All about
Kakva Android tema, nisam tamo ušao, paučina se ufatila ... 
-
Saka
#8929 Re: iPhone - All about
Chuckie, ima li naznaka za iPhone 5 JB, makar tethered?
- fatality
#8931 Re: iPhone - All about
odlucih se da sad za vikend odradim taj resotore kako bih "popravio" push na telefonu (jer je bio haktiviran), nesto sumnjam da ce se sa tim popravit, al et vrijedi pokusat.
Elem imam 5.1 na telefonu, jailbreak je odradjen. Zelio bih da mi nakon resotre ostane 5.1. Jel se sad moram maltretirat sa ovim cakama (tipa snimi shsh blobove i slicno) il mogu skinut originalni Firmware 5.1 i nabacit njega ponovo ?
pozz
Elem imam 5.1 na telefonu, jailbreak je odradjen. Zelio bih da mi nakon resotre ostane 5.1. Jel se sad moram maltretirat sa ovim cakama (tipa snimi shsh blobove i slicno) il mogu skinut originalni Firmware 5.1 i nabacit njega ponovo ?
pozz
-
Saka
#8932 Re: iPhone - All about
Sranje, uzeo sam peticu 64GB, sve kontam ima JB tethered već, nisam ni provjerio.Chuckie wrote:Nista jos.
Nema veze, nije mi nešto prijeko potreban osim iBlacklist i možda AirBlue sharing.
- hakazvaka
-
VukSaTrebevica
#8935 Re: iPhone - All about
Nekako mi djeluje smjesan i prejednostavan, u odnosu na Android. Kao da nije od Google-ta 
-
Chuckie
#8936 Re: iPhone - All about
Probao obrisao, nije fluidan ko Apple mail app, jedini razlog, ali fino izgleda.
Pravim akciju kupovine iGo-a, ko ima spreman gift card neka se javi.
Vise info http://www.isrbija.net/showthread.php?t=36672
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravim akciju kupovine iGo-a, ko ima spreman gift card neka se javi.
Vise info http://www.isrbija.net/showthread.php?t=36672
- basicm
#8937 Re: iPhone - All about
heh, samo sto sam ukucao gift od cenera 
-
Muuky
#8938 Re: iPhone - All about
jel mi moze neko objasnit , kak da vratim iOS na 4.1 .. jer sam podigao na 4.2.1 i nema mreze
rekli su mi da moram to uradit sa ultrasnOw , ali moze li detaljni sta i kako ?
rekli su mi da moram to uradit sa ultrasnOw , ali moze li detaljni sta i kako ?
- zenny
#8939 Re: iPhone - All about
koliko znam moras uz jailbreak uraditi i upgrade basebanda da bi ti ultrasnow radio..
- shalla
#8940 Re: iPhone - All about
Sto mi ne rade notifikacije sa Fb, ono da mi se pojave na lockscreenu i u NC?
Za sve ostalo rade, whatsapp, viber, gtalk i sl. ali za fb nista...
-
Son1
#8941 Re: iPhone - All about
Provjeri da ti nisu onemogucene direktno u fb aplikaciji, pa nece da ih prikaze.shalla wrote:Sto mi ne rade notifikacije sa Fb, ono da mi se pojave na lockscreenu i u NC?
-
novikorisnik
#8942 Re: iPhone - All about
iphone 4, iOS 4.1 BB 02.10.04 otkljucan sa gevey-om.
nabacim cydiu i trazilo mi restart i sad gevey nikako nece.
koji iOS mogu uopste instalirati, a da mu se ne poremeti BB??
fala
fala
-
Son1
#8943 Re: iPhone - All about
Mozes preci na veci, ali procitaj tutoriale za preserve baseband koristeci ultrasnow.novikorisnik wrote:iphone 4, iOS 4.1 BB 02.10.04 otkljucan sa gevey-om.
fala
-
novikorisnik
#8944 Re: iPhone - All about
Da mogu preci, to sam i ja pretpostavio, nego sam mislio da to neko vec zna, da ne dangubim trazeci...Son1 wrote:Mozes preci na veci, ali procitaj tutoriale za preserve baseband koristeci ultrasnow.novikorisnik wrote:iphone 4, iOS 4.1 BB 02.10.04 otkljucan sa gevey-om.
fala
-
DYD666
#8945 Re: iPhone - All about
Sve mi se više sviđa nego kod nativne mail app (dobro mozda nepodrzavanje vise servisa jedino) ali kad sam vidio da nema "organize by thread" na sta sam fakat pravo navikao, a i svidja mi se opcija da se ne lazemo - morao sam ga OUT do nekog updatea ili...hakazvaka wrote:Jeste probali novi Gmail?
-
Son1
#8946 Re: iPhone - All about
http://absinthejailbreak.com/update-to- ... d-mac-win/novikorisnik wrote:Da mogu preci, to sam i ja pretpostavio, nego sam mislio da to neko vec zna, da ne dangubim trazeci...Son1 wrote:Mozes preci na veci, ali procitaj tutoriale za preserve baseband koristeci ultrasnow.novikorisnik wrote:iphone 4, iOS 4.1 BB 02.10.04 otkljucan sa gevey-om.
fala
Provjeri za tutoriale na omizio blogu, zbog nove verzije itunesa.
EDIT: http://www.omizio.com/jailbreak/kako-up ... tkljucati/
Meni je ljepsi na oko u isvjezenje je za mail. To sto ne podrzava vise servisa je razumljivo, ali uvijek se mogu forwardovati mailovi na gmail racun, tako da to nije problem (zapravo tako ga i koristim).DYD666 wrote:Sve mi se više sviđa nego kod nativne mail app (dobro mozda nepodrzavanje vise servisa jedino) ali kad sam vidio da nema "organize by thread" na sta sam fakat pravo navikao, a i svidja mi se opcija da se ne lazemo - morao sam ga OUT do nekog updatea ili...hakazvaka wrote:Jeste probali novi Gmail?
Svidja mi se sto attachment otvara direktno u aplikaciji.
-
paradjik
#8947 Re: iPhone - All about
poz
posto mi se zuri, i sad stvarno ne mogu listati sve ove strane, gdje mogu povoljno dekodirati iphone 4s u sarajevu, ako se uopste moze i dekodirati?..ako sta znaci, telefon je stigao iz SAD..
posto mi se zuri, i sad stvarno ne mogu listati sve ove strane, gdje mogu povoljno dekodirati iphone 4s u sarajevu, ako se uopste moze i dekodirati?..ako sta znaci, telefon je stigao iz SAD..
-
Son1
#8948 Re: iPhone - All about
Najlakse ti je da ga otkljucas preko interneta i ne dozvolis da te gule ovi nasi.paradjik wrote:poz
Ako je AT&T otkljucava se skoro pa dzaba
Pogledaj ebay, obavezno procitaj komentare kupaca i nema zime.
-
paradjik
#8949 Re: iPhone - All about
ma razmisljao sam o tome mozda da sam pokusam, ukoliko se moze na osnovu tih nekih online uputstava, al ovo mi je prvi iphone, nisam bas upoznat s tim telefonima, pa najradije se ne bih mnogo time zamarao, ukoliko to neko moze zavrsiti za neku razumnu cijenu..Son1 wrote: Najlakse ti je da ga otkljucas preko interneta i ne dozvolis da te gule ovi nasi.
koliko je to otprilike KM ako neko zna?
-
Son1
#8950 Re: iPhone - All about
To ces morati da provjeris sam ili od nekog ko je otkljucavao istu mrezu.paradjik wrote:ma razmisljao sam o tome mozda da sam pokusam, ukoliko se moze na osnovu tih nekih online uputstava, al ovo mi je prvi iphone, nisam bas upoznat s tim telefonima, pa najradije se ne bih mnogo time zamarao, ukoliko to neko moze zavrsiti za neku razumnu cijenu..Son1 wrote: Najlakse ti je da ga otkljucas preko interneta i ne dozvolis da te gule ovi nasi.
koliko je to otprilike KM ako neko zna?
CIjene ti zavise od mreze na koju si zakljucan.
At&t otkljucavaju i za po 5$, dok neke druge mreze prelaze i 150$