Evo šta je na njemu, sad mi je poslao screenshot:Chuckie wrote:Ako je simfree, modem firmware te ne zanima. Ako trebaš JB, idealno bi bilo da je iOS 5.1.1 na njemu.

Moderator: Benq
Evo šta je na njemu, sad mi je poslao screenshot:Chuckie wrote:Ako je simfree, modem firmware te ne zanima. Ako trebaš JB, idealno bi bilo da je iOS 5.1.1 na njemu.

Može li još jedno u plejadi mojih glupih pitanjaChuckie wrote:To je to. U redu je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Burazeru imas iPhone godinama i tek sad pitas najosnovnije pitanje??shalla wrote:Može li još jedno u plejadi mojih glupih pitanjaChuckie wrote:To je to. U redu je.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Evo, uzmem ga sad i dođem kući, skopčam ga, podignem itunes i hoću da ga syncam?
Jel sync radi na način da mi zamijeni sve što je na mobitelu onim što je u itunesu ili obrnuto?
I šta je sa slikama, kontaktima i sl, jel mi i to synca sa zadnjeg backupa u itunesu ili ne?
Joj glupo konstruisanih pitanja, ne znam ni ja jesam li sam sebe skontao
Ne kontam zašto ali neće da mi ga synca, tj uradio je sync kontakata i slika ali aplikacije, muziku, knjige i sl nećeshalla wrote:Nikad ga nisam mijenjao jbg, uvijek sam uključivao jedan te isti iphone u itunes, nisam imao potrebe da znam kako ide sync kad ubacim drugi iphone
Kliknuo sam, zakačio sve aplikacije koje imam u Itunesu i on gore krene da radi prvo ono backup, sync contacts i sl i kad dođe do "determine whic app to sync" ili kako već piše samo stane sa syncomChuckie wrote:Pa klikni na tab apps pa vidi šta ti je označeno da synca.
Mogu, evo sad sam skinuo youtube i booking.com...amidzazeher wrote:Pogledaj mozes li direktno na telefonu skidati aplikacije iz Appstorea, znaci ides na one koje si vec skinuo nekada, to ti je u AppStore aplikaciji na telefonu pod tabs update pa gore na vrhu "purchased"
Pa sva ti je muzika u iTunesu, samo klikni na tab music i oznaci da je synca.shalla wrote:Ma dobro, hajd za aplikacije se i mogu snaći ali šta ću za muziku jbt...
ma znam to buraz, nisam toliki tokmak al nece da je synca...Chuckie wrote:Pa sva ti je muzika u iTunesu, samo klikni na tab music i oznaci da je synca.shalla wrote:Ma dobro, hajd za aplikacije se i mogu snaći ali šta ću za muziku jbt...
Ok a kad ga onda spojim sa itunesom hocul ici na restore from backup (da vratim kontakte i sl)?Chuckie wrote:Uradi restore na telefonu i odaberi set as new, onda manuelno syncaj aplikacije muziku i slike.
Oj jbg ti tek te sad nisam skontaoChuckie wrote:Kontakte sad prebaci na icloud ili gmail. Nemoj raditi restore from backup nego set as new. Uradi restore u iTunesu a ne reset.
Da ali mi kad odaberem restore govori da će mi skinuti i najnoviji software a to neću...Chuckie wrote:Uradi restore kroz iTunes, reset ne mozes jer ima JB? Nakon toga nikako restore from backup vec set as new.
Hehehehehehe, jarane meni su ovo španska sela al cijenim Bogami to što mi pomažeš...Chuckie wrote:Pa onda ne mozes nista. Eventualno prisij shsh na 5.1.1 i uradi takav restore.