Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dark side of the moon wrote:ima li neko preporuku za dobar oklop, jeftin, ultra tanak....na ebay ima 1000 000 proizvoda....ne znam sta je sta
Ja imam oklop od TPU gel materijala, i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Tanak je, ali isto tako stiti pravo dobro. Mislim da na ebay mozes naci pravo jeftino ovih oklopa. I sto je tebi mozda najvaznije nece se oklop ni telefon ostetiti ako ti dijete baci na pod ili nesto.
Chuckie wrote:Grijehota je stavljat oklope na iPhone, naročito 4/4S. Natakari folije i vozi, ja samo nazad imam foliju radi bacanja po stolu, na prednjem staklu ništa.
Imao prije folije, bumpere, sad nista. Ovako mi je najljepsi samo pazim da ga ne stavljam s kljucevima u dzep i to je to. Cak mi je i ispadao nekoliko puta ali nista se nije desilo a vjerovatno ce se nekad desiti, cekam samo hah
photo&video wrote:Je li iko uzimao iphone preko telecoma, isplatil se s obzirom na visoku pretplatu
odma da ti kazem ne
to je neki paket mimo svih ostalih , dodje ti flat internet ALI imas 500mb po dobroj brzini ostalo sporo skroz(nisam zapamtio koliko je tacno brzina) , dalje , imas 500 min saobracaja uracunato u to 100KM (ustvari 99,nesto) ALI to se dijeli na 2x250 tj , 250 min prema telekomovim mrezama i 250 prema svim ostalim , u slucaju da potrosis ovih 250 telekomovih , dalji troskovi razgovora ti se dodaju na pretplatu , iako ovih drugih 250 nisi potrosio (p.s. obracunska jed je 60 sec)
to je to uglavnom , ako te jos nesto zanima otidji u telekom na malti
Duge wrote:Uzeo sam ja. Isplati se ako trosis toliko mjesecno. Ako ne trosis nemoj, nisi lud da dajes 2400 KM.
Ma iskreno ne trosim toliko ali uz pretplatu od 15 i neki malo bolji mob tipa galaxy 3izaslo bi me oko 60 KM bez interneta i puno mnje price zato razmisljam o tom paketu
photo&video wrote:Je li iko uzimao iphone preko telecoma, isplatil se s obzirom na visoku pretplatu
odma da ti kazem ne
to je neki paket mimo svih ostalih , dodje ti flat internet ALI imas 500mb po dobroj brzini ostalo sporo skroz(nisam zapamtio koliko je tacno brzina) , dalje , imas 500 min saobracaja uracunato u to 100KM (ustvari 99,nesto) ALI to se dijeli na 2x250 tj , 250 min prema telekomovim mrezama i 250 prema svim ostalim , u slucaju da potrosis ovih 250 telekomovih , dalji troskovi razgovora ti se dodaju na pretplatu , iako ovih drugih 250 nisi potrosio (p.s. obracunska jed je 60 sec)
Mislim da 500 min trosis prema svim mrezama tako su mi rekli na 1444
odma da ti kazem ne
Mislim da 500 min trosis prema svim mrezama tako su mi rekli na 1444
ovo je meni obajsnio momak koji radi na salteru , a ti opet otidji pa vidi
moshi Link
ja imam ovu, tanka i neprimjetna, pozadi crno sa strana sivo i 2 folije imam osjecaj cim bih nesto od ovog skinula ispao bi mi i sav se izgrebao.. i mozda bi jos auto preslo preko njega XD
imal iko problema sa Installous-om.. izbacio mi novi update, poslije update nikako da normalno radi ili po minut loadira aplikacije ili odma izbaci api error..
Curve wrote:imal iko problema sa Installous-om.. izbacio mi novi update, poslije update nikako da normalno radi ili po minut loadira aplikacije ili odma izbaci api error..
ma izgleda da im je server bio preopterecen, nije ni apptrackr radio kako treba a evo kako apptrackr proradi radi i installous normalno
Ženski Dr.Med wrote:imam crni i bijeli iphone 4s 16GB za koliko se mogu prodati po komadu u bih`???
za 50 litara domace rakije , za 10 metara iscjepanih drva, renoLa 5cu bez papira, motor keeway , galaxy s i 10km doplate , brdo stvari koje nekome ne trebaju u garazi, itd itd... ovo iz iskustva xD