iPhone - All about
Moderator: Benq
-
Chuckie
#8301 Re: iPhone - All about
Nece se predomisliti, Google ce izbaciti Gmaps na Appstore. A da mi je znat sto bi nekome u Bosni Gmaps toliko falio? Uostalom ako vam fali otvorite Safari i ukucajte maps.google.com.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mr.Sojic
#8302 Re: iPhone - All about
@Chuckie ljudino
Ima li neki app (po mogucnosti gratis) da se ne mora koristiti salter sa lijeve strane za silent mod.
U pitanju je iPhone 4s i bez Jailbreaka.
Salter je ispravan ali volio bih imati taj app.
Znam da nema dzabe ni u stare babe
ali reko da upitam za svaki slucaj
Uhhh onaj mini iPad je

Ima li neki app (po mogucnosti gratis) da se ne mora koristiti salter sa lijeve strane za silent mod.
Znam da nema dzabe ni u stare babe
Uhhh onaj mini iPad je
-
Chuckie
#8303 Re: iPhone - All about
Bez JB-a tesko. Ima salter na iOS6 koji se zove "Do not disturb", koji je odlican. 
- dark side of the moon
#8304 Re: iPhone - All about
Jedno glupo pitanje: Kako napraviti apple ID iz BiH? Kako se uopste registrovati na apple? Nije valjda da mi ne mozemo otvoriti acc na apple? Koja su to govna...
Ne mislim raditi JB niti mislim instalirati bilo kakve aplikacije koje se placaju ali mislim koristiti icloud (vidim da je dobra stvar)
Ne mislim raditi JB niti mislim instalirati bilo kakve aplikacije koje se placaju ali mislim koristiti icloud (vidim da je dobra stvar)
- Mr.Sojic
#8305 Re: iPhone - All about
Hvala na brzom odgovoruChuckie wrote:Bez JB-a tesko. Ima salter na iOS6 koji se zove "Do not disturb", koji je odlican.
-
Chuckie
#8306 Re: iPhone - All about
Napravi account i odaberi Hrvatska, dodaj bilo koju nasu karticu, radi nez problema.dark side of the moon wrote:Jedno glupo pitanje: Kako napraviti apple ID iz BiH? Kako se uopste registrovati na apple? Nije valjda da mi ne mozemo otvoriti acc na apple? Koja su to govna...
- dark side of the moon
#8307 Re: iPhone - All about
Sta staviti pod billing address? Trebam staviti neku adresu u hr a svoje ime i prezime? Ne zelim da mi blokiraju karticu! Koja smo mi banana od drzave...po apple-u mi ne postojimoChuckie wrote:Napravi account i odaberi Hrvatska, dodaj bilo koju nasu karticu, radi nez problema.dark side of the moon wrote:Jedno glupo pitanje: Kako napraviti apple ID iz BiH? Kako se uopste registrovati na apple? Nije valjda da mi ne mozemo otvoriti acc na apple? Koja su to govna...
-
Chuckie
#8308 Re: iPhone - All about
Stavi adresu sa kartice.
- vivax
#8309 Re: iPhone - All about
Isplati li se dati 650 km za 4s. otkljucan xsim-om..
- Irm@
#8310 Re: iPhone - All about
ja sam isto uradila samo sto su mi neki prijatelji rekli da mozes otvoriti account kad povezes Iphone sa Itunes preko kompjutera pa ti onda ne treba ni kartica (jer mnogi ne zele davati te podatke)dark side of the moon wrote:Sta staviti pod billing address? Trebam staviti neku adresu u hr a svoje ime i prezime? Ne zelim da mi blokiraju karticu! Koja smo mi banana od drzave...po apple-u mi ne postojimoChuckie wrote:Napravi account i odaberi Hrvatska, dodaj bilo koju nasu karticu, radi nez problema.dark side of the moon wrote:Jedno glupo pitanje: Kako napraviti apple ID iz BiH? Kako se uopste registrovati na apple? Nije valjda da mi ne mozemo otvoriti acc na apple? Koja su to govna...
-
Chuckie
#8311 Re: iPhone - All about
Irma, govorimo kako unjeti karticu i adresu. Neki od nas bi kupovali aplikacije.
- Irm@
#8312 Re: iPhone - All about
mislim ja jesam plava ali citati jos uvijek znamdark side of the moon wrote:Jedno glupo pitanje: Kako napraviti apple ID iz BiH? Kako se uopste registrovati na apple? Nije valjda da mi ne mozemo otvoriti acc na apple? Koja su to govna...
-
Chuckie
#8313 Re: iPhone - All about
Pa čemu onda sva polemika kako unjeti karticu.
Neka čovjek napravi account na iTunsu, klikne none kod odabira kartice i gotovo.
Priznajem malo sam se ja preračunao, jer sam pročitao samo kako ne želi JB, ali trebao je da me ispravi i kaže NE ŽELIM KARTICU i plaćanje.
Neka čovjek napravi account na iTunsu, klikne none kod odabira kartice i gotovo.
Priznajem malo sam se ja preračunao, jer sam pročitao samo kako ne želi JB, ali trebao je da me ispravi i kaže NE ŽELIM KARTICU i plaćanje.
- Irm@
#8314 Re: iPhone - All about
izvinjenje prihvaceno
dosta ljudi ne zna ni za to preko iTunes-a zato sam napisala..a cim je napisao da ne zeli placati aplikacije znaci ne zeli ni dati podatke o kartici (vjerovatno)
dosta ljudi ne zna ni za to preko iTunes-a zato sam napisala..a cim je napisao da ne zeli placati aplikacije znaci ne zeli ni dati podatke o kartici (vjerovatno)
- vivax
#8315 Re: iPhone - All about
I ? Ima li ko odgovor. Chuckie majstore, sta ti kazes isplati li se ovo ??vivax wrote:Isplati li se dati 650 km za 4s. otkljucan xsim-om..
-
Chuckie
#8316 Re: iPhone - All about
Isplati, ako je u perfektnom stanju. Mada ja bježim od svega što nije simfree. 
- vivax
#8317 Re: iPhone - All about
Ma koliko sam upratio, kao mogu se neke komplikacije javiti kod tog xsim-a.:S...Koliko pratim temu,cini mi se da se raja malo zalila...Chuckie wrote:Isplati, ako je u perfektnom stanju. Mada ja bježim od svega što nije simfree.
-
Chuckie
#8318 Re: iPhone - All about
Prema pričama nema nekih problema sa XSIMom, kao sa Gevey. Navodno sve radi odlično.
- vivax
#8319 Re: iPhone - All about
Suhveli mi je to sto kaze da je na njemu ios 6...Chuckie wrote:Prema pričama nema nekih problema sa XSIMom, kao sa Gevey. Navodno sve radi odlično.
-
Chuckie
#8320 Re: iPhone - All about
Što, iOS6 radi najbolje do sada.
- vivax
#8321 Re: iPhone - All about
Ma sta ja znam,za to otkljucavanje,valjda ide od verzije do verzije iosa.Hajde nema veze,ako ti kazes da je dobar onda je dobar..Chuckie wrote:Što, iOS6 radi najbolje do sada.
- Control panel
#8322 Re: iPhone - All about
ako ti je ios 6 probaj ovoMr.Sojic wrote:@Chuckie ljudino![]()
Znam da nema dzabe ni u stare babeali reko da upitam za svaki slucaj
![]()
Uhhh onaj mini iPad je![]()
setings, general, pa accessibility, assistivetouch, i assistive touch stavi na ON. i dobices touch home buton sa vise funkcija i sve su na touch, skontaces kako radi.
- basicm
#8324 Re: iPhone - All about
Pinokio kad ces ti poceti placati svu ovu pomoc koju ti ljudi pruzaju
?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
-
zlatan01
#8325 Re: iPhone - All about
Narode, vi koji imate Viber na Jailbroken telfon, radi li vam taj app? Meni trazio update, a onda nece jer je JB-ovan!?