Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pinokio.. hajd probaj malo vise sa googleom se koristit, bar za stvari koje je jednostavno ukucati i pronaci
jel' se desilo nekome da ne moze nikako da upgrade uradi na 3GSu? pokusao normalno desnim na restore u itunesu pa izaberem npr 5.1.1, nista.. pokusam sa klix startat tss server, nista... error konstantno
evo pokusat cu sad na ios 6.. ako ne uspijem kontam u servis da odnesem, ne mogu vise peglat se
Jazzy.ba wrote:Pa ne mozes na 5.1.1 moras mu prisiti shsh blobove da prodje taj restore. Na 6.0 mozes bez icega.
ajde pogledat cu oko tih blobova, nisam to do sada radio.. hvala
ukratko, savjetujes li prelazak na ios 6? evo nasao sam da je vec i jailbreak izasao pa sam mislio probati
pratim upute al' nema sanse da prodjem onu aktivaciju... na redsnowu pokusao sve opcije ali samo se digne sistem na ono namjestanje jezika, regije pa aktivacija
Ne znam za JB na iOS6, ali standardna aktivacijska procedura sa Redsn0wom, klikneš Jailbreak, ubaciš u DFU i označiš na narednom ekranu "Install Cydia" i to je to. Ali vjerovatno ne ide tako na iOS6, jer se ručno uvaljuje Cydia, koliko sam upoznat.
uspio sam tek sad evo a sekunda falila da odem u servis hvala na prijedlozima.. fazon je bio u redsnOwu koji trebalo skinuti a namijenjen je bas za ovaj ios 6
za sad ovo odlicno izgleda
abidsakalas wrote:DRAGON dictation - Aplikacija koja vam omogucuje da na nasem jeziku glasom pisete sms,email...statuse na FB...twiteru ----Uzivajte besplatna je!
GaRGa wrote:Pici Ios 6 na 3gs ko lud, nista losije od 5.1.1
super sve izgleda, mozda je i brzi malo od 5.1.1 sto nisam ocekivao.. sad mi je problem sto nema mreze, pise searching pa no service.
instaliran ultrasn0w, pokusao reset networks, upalim/ugasim airplane mode.. ne znam sta vise da radim
Da li se sada moze sa novom verzijom redsnowa downgredovati i baseband 4.12.01 na npr 4.10.01 koji mi je prije bio..(sreca pa sam imao SAM unlock kada sam to radio...)
p.s. imam sve blob files....
milicija wrote:Da li se sada moze sa novom verzijom redsnowa downgredovati i baseband 4.12.01 na npr 4.10.01 koji mi je prije bio..(sreca pa sam imao SAM unlock kada sam to radio...)
p.s. imam sve blob files....
ja mislim da baseband downgrade radi samo na 3g/3gs