To
Edit, ka'e zena, nemoj molim te, ti nikad neces hodati da ga ugasis, moracu ti ja nosati telefon po sobi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Moderator: Benq
Instaliraj SpinMe - moras dva puta da se okreneš u mjestu da ga ugasiš.insomnia78 wrote:Hahaha
To
Edit, ka'e zena, nemoj molim te, ti nikad neces hodati da ga ugasis, moracu ti ja nosati telefon po sobi
meni vala bekanka pljunu 1800 kermica preksinoc sva sretna. da sam joj jos i guze trazio, dobio bih i oprt bi mi bila zahvalna.Better Man wrote: Nije ni pametovanje ni glupost, već realnost i istina. ne moram ja odavde ni prstom maknuti,a mogu ga nabaviti po cijeni koju sam spominjao. A bekani nek daju tebi i sličnim 1600 KM i više.
Šefe, može sken računa, koliko si ga platio?AmADin_gospo wrote:Stigao je STIGAO !!!![]()
MIRIKL što bi rekao švabo, čeh, a bogami i englez![]()
a sad na oglase, nađeš levata i prodaš mu
nemozeChuckie wrote:
Šefe, može sken računa, koliko si ga platio?
Ma koji scan, koji racun, lik drzao tudji iPhone u rukama koji sat i morao ga vratit.Chuckie wrote:
Ma vidim druze, citam djecaka kao bukvar, stoga sam ga i upitao za sken racuna. Ovakvo ponasanje pojedinaca na temi fakat treba evidentirati u sifrarnik medicinskih dijagnoza.AstorH wrote:Ma koji scan, koji racun, lik drzao tudji iPhone u rukama koji sat i morao ga vratit.Chuckie wrote:
Koje pare i bakraci lik je obicni hejter i radi sve samo da pljuje po temi nista drugo.

Sve sam skuzio kao i vrijeme screenova iPada i iPhona koji je po satu uredjaja razlika u par minuta, a njegov post u razmaku od par sati sa recenicom STIGAO JE STIGAO. Pozajmio uredjaje pacenik samo da napise Amadin na njima. Koje prodaje koje budalastine nemojte se zamlacivati njime uopce.lozze wrote:
Vidite i kod prve slike sakrio mrezu koja je
Sve sam skuzio kao i vrijeme screenova iPada i iPhona koji je po satu uredjaja razlika u par minuta, a njegov post u razmaku od par sati sa recenicom STIGAO JE STIGAO. Pozajmio uredjaje pacenik samo da napise Amadin na njima. Koje prodaje koje budalastine nemojte se zamlacivati njime uopce.AstorH wrote:lozze wrote:
Vidite i kod prve slike sakrio mrezu koja je
Nije ni pametovanje ni glupost, već realnost i istina. ne moram ja odavde ni prstom maknuti,a mogu ga nabaviti po cijeni koju sam spominjao. A bekani nek daju tebi i sličnim 1600 KM i više.[/quote]GoodTaste wrote:
Nije uredžaj, nego je uređajGoodTaste wrote:Pa kako si i sam rekao ... "porez na budale". Kad neces/ne znas/mrsko ti da nabavis nesto onda zasto te neko ne bi malo klepio po usima kome to nije mrsko![]()
Jos 2 su mi ostala, ajmooooo![]()
http://www.pik.ba/artikal/14020150/iphone-6/
može li se ugasit vibracija ??? samo zvuk da ima ??Lazo_makazica wrote:https://itunes.apple.com/us/app/walk-up ... 90243?mt=8insomnia78 wrote:Preporuka za neki dobar budilnik
Dize iz mrtvih, plus moras hodati cini mi se minimalno 10 koraka da ga ugasis, tako da