Kad sam dosao kuci isao sam sa Linuxom namjerno na stranicu i kucao lazni nalog. Kradu icloud naloge na foru ovih nadogradnji na iOS8 i icloud drive
Code: Select all
www.va-kanz.dehttp://imgur.com/a/ft739
Moderator: Benq
Code: Select all
www.va-kanz.deu pravu si do imessage je hvala u svakom slucaju!Son1 wrote:Iskljuci imessage, moguce je da salje poruke da ga aktivira.
Ta radnja u bbi se ne razlikuje od pik-a jer u ovoj državi nema ovlaštenog servisa za IP, koliko znam?! Za druge Apple proizvode jesu "ovlašteni" ali za IP nisu, tako sam barem skontao po priči jednog servisera!KvaziExpert wrote:Ovo zanima i mene (tacnije kolegu)Sir Charles wrote:Je li iko od vas mjenjao bateriju na iPhone 5 ovdje negdje kod nas i ako jeste, gdje, koliko kosta i kako se te zamjenske baterije ponasaju? Hvala
I jos jedna stvar, mozda je i bilo na temi, kad je realno ocekivati sesticu kod nas, na primjer u onoj radnji u bbi (tu je kupio prosli), pik i slicni nisu interesantni? Hvala
Sent from my SGP521 using Tapatalk
znalac evo objasni zašto sam ljubomoran na stvari koje sam imao, a ti samo sanjaš ?AstorH wrote:Samo gubitnicima i ljubomornim ljudima moze smetati tudji uspjeh.
Sent from my iPad using Tapatalk

ali fakat je smijesno, sorry :Dizgledate malo ogorceni, hajde necu reci ljubomorni...AmADin_gospo wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... 53274.html![]()
AstorH wrote:Samo gubitnicima i ljubomornim ljudima moze smetati tudji uspjeh.
Sent from my iPad using Tapatalk
konkretno reci, šta to ti imaš na svom iŠITu da ja nemam, i da je to toliko bitno da si fanatično vezan za svoju vočku ?
šta je svijet dobio toliko revolucionarno, da bi mater prodali, da novu vočku nabavite....
vidiš, tvoje njekanje iznošenja konkretnih činjenica, je upravo dokaz da sam ja u pravu da je vočka religija.sheilak wrote:ali fakat je smijesno, sorry :Dizgledate malo ogorceni, hajde necu reci ljubomorni...![]()
Nemas, i ne mozes da imas, zato i spavas na ovoj temi.AmADin_gospo wrote:
znalac evo objasni zašto sam ljubomoran na stvari koje sam imao, a ti samo sanjaš ?
Ako je iPhone toliko los zasto ti imas potrebu da dolazis na ovu temu i pises kako je los?AmADin_gospo wrote:vidiš, tvoje njekanje iznošenja konkretnih činjenica, je upravo dokaz da sam ja u pravu da je vočka religija.
da imaš konkretan odgovor, rekao bi ga i dokazao da nisam u pravu i s pravom me simijao, a ovako, ismijavaš samog sebe i dokazuješ da si sljedbenik brenda, religije vočke.
al nek te nebude sramota, to je simptomatično za sve tranzicijske zemlje. osobe koje se nemogu u društvu istači znanjem, posjedovanjem jahte, vile na moru, auta od milion, nakita od pola miliona, mogu im se približiti posjedovanjem uređaja kao i oni... iŠIT.
isto tako, niko ne spori da je golf prodavan ko halva, ali da nije najbolje auto. i ako ga posjeduješ, da ne pričaš o njemu kao da je ferarri i da imaš najbolje auto. imaš ga jer se tebi sviđa, ali postoje i brži i bolji i jeftiniji i udobniji i sigurniji auti od njega.M e m o wrote:Golf nikad nije imao niti danas "ništa revolucionarno" niti ispred konkurencije, čak šta više..... čak bi neki i njegov dizajn mnogi opisali kao "konzervativan"
ali je postao legenda, ikona i bestseller decenijama
kad to skontaš, onda "možda" skontaš i iPhone
pa niko i ne priča da je ferari, kao ni za iPhone da je VertuAmADin_gospo wrote:isto tako, niko ne spori da je golf prodavan ko halva, ali da nije najbolje auto. i ako ga posjeduješ, da ne pričaš o njemu kao da je ferarri i da imaš najbolje auto. imaš ga jer se tebi sviđa, ali postoje i brži i bolji i jeftiniji i udobniji i sigurniji auti od njega.M e m o wrote:Golf nikad nije imao niti danas "ništa revolucionarno" niti ispred konkurencije, čak šta više..... čak bi neki i njegov dizajn mnogi opisali kao "konzervativan"
ali je postao legenda, ikona i bestseller decenijama
kad to skontaš, onda "možda" skontaš i iPhone
iŠIT nije relikvija, nego uređaj za komunikaciju