Alfons Kauders wrote:AstorH wrote:Zasto vas Androidase toliko potresa bilo sto vezano za Apple kada ste vi korisnici Androida ?
Ja koliko vidim ovdje u temi da vi ustvari niste bas zadovoljni svojim fonovima sa Andoridom, jer da jeste, mislim da ne bi imali potrebe da bilo sto dokazujete u vezi vaseg androida posebno ne na ovoj temi, ili mozda niste njime posve zadovoljni, ili mozda potajno zelite iPhone, ali niste u mogucnosti da ga imate pa onda pljujete po njemu kako je skup, zasto je skup, ne bi ja dao te pare i sl. ?
Je li vas netko tjera da uzmete bilo sta od Apple-a ??
Zasto ste onda potreseni od sinoc i sta radite na ovoj temi ako sve sto zelite vec imate u rukama, ili mozda - nemate ?
ne, samo volimo podjebavati fanatike, bilo vehabije, bilo one cukoljupce, bilo vas ajfondzije
"nismo u mogucnosti da ga imamo?"

ili mozda necemo da bacamo pare na gluposti - ne volim ni skupe android i windows telefone, skupe laptope, tablete, satove, odjecu, pa cak ni kola... jer mi je sve to prolazno sranje... a ne osjecam potrebu da bilo sta bilo kome dokazujem... niti da kompenziram...

imam naime, chunu sasvim prosjecnih dimenzija
kad smo vec kod kompenzacije, prije desetak godina sam pricao sa jako pametnom damom, sa prilicno egzoticnim zanimanjem... drustvo i psiha... i objasnjavala mi je kako su blentavi statusni simboli jako vazni u tranzicijskih zemljama, jer ljudi nemaju love da se kurce putovanjima oko svijeta, skolovanjem na prestiznim univerzitetima i vilama s bazenima... pa kupuju skupe telefone, krpice i sl trivijalne stvari, jer ne mogu priustiti ono sto je zaista bitno u zivotu... iz istih razloga ja valjda ne osjecam potrebu da bacam pare na te gluposti
ima tu ona stara narodna mudrost, ne trebaju doktorske disertacije i pametne dame - "dzaba mu sve kad ga nije sit kurac pravio"

Preporucio bih ti da onda otvoris temu iskljucivo za podjebavanje takvih jer u ovoj iskljucivo iznosis stvari koje se ticu ANDROIDA, a za to imas temu.
Sto se psihe i drustva tice, kad si vec pomenuo, ti neprestano reflektiras ovdje svoje nezadovoljstvo i zavist, popracenu prkosom, a nisi ni humoristican kao sto mislis, dakle psihu si definirao prije nego si je i pomenuo.
Kazes nemas potrebu da bilo sta kome dokazujes. Koliko vidim ti itekako imas tu potrebu.
Pominjes drustvo, kazes, statusni simboli i skupe stvari ti nisu potrebne, tebi je to prolazno, stoga ja te pitam, zasto se onda nerviras sto netko drugi ima skupe stvari i tjera li te tko da uzimas bilo sto ne zelis?
Ne.
Zasto onda napadas ostatak drustva koji kupuje i koristi ono sto zeli i sto ga usrecuje ?
Tu opet dolazimo do stanja tvoje psihe i ne-fer stava prema drustvu i odredjenoj skupini ljudi.
Dotakao si se i toga da ljudi ne mogu, kao sto si napisao, da priuste sebi ono sto je ustvari bitno. Od kuda TI znas sta je kome bitno i tko si ti da odlucujes sta ce tko sebi da kupi? Evo opet dolazimo do stanja tvoje psihe i mentalnog profila takvog da odgovara klasicnoj zavisnoj licemjernoj osobi kojoj smeta nesto sto nikakve veze sa njom nema pa ta osoba dalje pise da ne osjeca potrebu da baca pare na te gluposti.
Tu opet dolazimo do kljucnog pitanja na pocetku, tjera li te tko da takve stvari kupujes ? Ne.
Sta onda ti imas samnom ili bilo kime ovdje na temi tko kupuje ZA SVOJE NOVCE ono sto on zeli ?
Odgovori mi na pitanje - sta ti imas sa time?
Jesam li ti vec rekao da nisi humoristican ?
Ah, jesam. Stoga ne pokusavaj da glumis klauna sa tim smajlijima. Vjeruj , meni nisi zanimljiv.
Sent from my iPad using Tapatalk