Internet bez potpisivanja ugovora
Moderator: Benq
-
miavvalace
#1 Internet bez potpisivanja ugovora
Zdravo, da li u Sarajevu postoji internet provajder bez potpisivanja ugovora ili da kradem od komsija
. Potreban mi je samo na mjesec dana.
-
Bavarac94
#2 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Kupiš USB Modem u BHTelecomu, Mtelu ili Eronetu, napuniš kredit, odabereš tarifu za internet koja ti najviše paše i koristiš 
- Quaresma
#3 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
cini mi se da sam na ilidzi gledao neke male naljepnice na kojima covjek valjda nudi takvo nesto, sad ne mogu da se bas toga tacno sjetim jer sam na to podavno naisao u prolazimiavvalace wrote:Zdravo, da li u Sarajevu postoji internet provajder bez potpisivanja ugovora ili da kradem od komsija. Potreban mi je samo na mjesec dana.
- Svedba
#4 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Probao sam ja to prijatelju ali recimo kad napunim 50 km dovoljno je jedna kraci video razgovor na skype i gotovooooooo i ja bih trebao ovo sto trazi ,,miavvalace,, ali jos uvijek nisam nasao ni jednog operatera u BiH koji ima takvo sto u ponudi.Bavarac94 wrote:Kupiš USB Modem u BHTelecomu, Mtelu ili Eronetu, napuniš kredit, odabereš tarifu za internet koja ti najviše paše i koristiš
-
dragan.s
#5 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Valja li ti išta ovo: http://www.mtel.ba/super-net
1,5 GB za 5,5 KM, nije loše.
1,5 GB za 5,5 KM, nije loše.
-
Bavarac94
#6 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Za 3 KM, Buy&Surf opcija, imaš 1GB prometa, sasvim dovoljno za solidan razgovor na Skype...Svedba wrote:Probao sam ja to prijatelju ali recimo kad napunim 50 km dovoljno je jedna kraci video razgovor na skype i gotovooooooo i ja bih trebao ovo sto trazi ,,miavvalace,, ali jos uvijek nisam nasao ni jednog operatera u BiH koji ima takvo sto u ponudi.Bavarac94 wrote:Kupiš USB Modem u BHTelecomu, Mtelu ili Eronetu, napuniš kredit, odabereš tarifu za internet koja ti najviše paše i koristiš
- rovac13
#7 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Buy&Surf 3 KM ....1 GB.......vrijedi 1 dan........30 dana za taj mjesec znaci 90 KM.......da to nije malo punoBavarac94 wrote: Za 3 KM, Buy&Surf opcija, imaš 1GB prometa, sasvim dovoljno za solidan razgovor na Skype...
- rovac13
#8 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
Kakva je to tarifa.........ako kraci video razgovor kosta 50 KM ???????Svedba wrote: kad napunim 50 km dovoljno je jedna kraci video razgovor na skype i gotovooooooo
Ja mobilnog neta imam 2GB mjesecno po full brzini........to danas kosta 10-ak KM..........ja ne mogu zamisliti koliko razgovora preko skype treba da bi se to potrosilo.
- Svedba
#9 Re: Internet bez potpisivanja ugovora
rovac13
probaj jarane pa vidi koliko dugo ce trajati taj razgovor i ovo moje ,,kraci,, jebi ga ne mislim sad na razgovor od minutu - dvije i moram napomenuti da je to bilo prije 3 - 4 godine otprilike ....
probaj jarane pa vidi koliko dugo ce trajati taj razgovor i ovo moje ,,kraci,, jebi ga ne mislim sad na razgovor od minutu - dvije i moram napomenuti da je to bilo prije 3 - 4 godine otprilike ....