Kakav programcic ili sl...
Informacija o broju stranica za printanje?
Moderator: Benq
-
kub lajkan
#1 Informacija o broju stranica za printanje?
Postoji li nacin da se sazna koliko ce biti stranica nekog teksta koji je selektovan za printanje (recimo, iz web-browsera)?
-
Engram::X
ne znam na sta mislis
ja radim zasebnu skriptu u phpu koja parsira odreden web site odnosno stranu i daje izlaz bez grafike uz pracenje sve statistika
slicno radi i "preporuka" sa statistikom..
ali tebi ovo ne treba?
nisam te skonto...
ja radim zasebnu skriptu u phpu koja parsira odreden web site odnosno stranu i daje izlaz bez grafike uz pracenje sve statistika
slicno radi i "preporuka" sa statistikom..
ali tebi ovo ne treba?
nisam te skonto...
-
kub lajkan
Ma kad hocu da isprintam dio sadrzaja (obicno tekstualni) web-stranice, kako mogu znati na koliko ce to stranica papira stati?
-
kub lajkan
Prikaze mi cijelu stranicu, a ne selektovani dio stranice.Toozla wrote:za internet explorer: File/print preview
A meni treba da vidim bas selektovani dio.
BTW, koristim Operu, ali pretpostavljam da je isto u IE...
-
neko iz mase
cisto sumnjam da ces tako sta naci
sta ti moze biti koristno je da kopiras selekciju i napravis "paste" u word dokumentu. word ti vecinom kopira citavu strukturu (html,format,...) pa pogledas koliko je
sta ti moze biti koristno je da kopiras selekciju i napravis "paste" u word dokumentu. word ti vecinom kopira citavu strukturu (html,format,...) pa pogledas koliko je
-
kub lajkan
Hvala na odgovoru, vjerujem da moze pomoci u nekim slucajevima. Ali u sustini nije to to...neko iz mase wrote:cisto sumnjam da ces tako sta naci