Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exampLe. wrote:Samo im strasno cijena pada, Mate 10 Pro sad mozes naci za 500-600KM.
Gdje za te pare? Da kupim zeni
Imas ih na OLX-u i to dobro ocuvanih.
Jbo polovne. Sad gledao, oko 750-800 nov. Ima i skupljih. Ja svoj u novembru 2018-te platio 830. Ne pada bas brzo. I ipak je taj mobitel izasao u novembru 2017. Solidno cuva cijenu. Ne na nivou Iphona i Samsunga. Novijim modelima ce vjerovatno jos sporije padat.
Pozdrav
Huawei P Smart kupljen u BH telekom. Uredno zakljucan na njihove kartice.
Kako ga otkljucati jer me boli kuxxx za garanciju BHT. znam da ima onih nekih online servisa za to ali se placaju po-masala. Znam da je otkljucavanje u ovim servisima do nekih 30-ak km.
zdruzdjo wrote:Pozdrav
Huawei P Smart kupljen u BH telekom. Uredno zakljucan na njihove kartice.
Kako ga otkljucati jer me boli kuxxx za garanciju BHT. znam da ima onih nekih online servisa za to ali se placaju po-masala. Znam da je otkljucavanje u ovim servisima do nekih 30-ak km.
Servis meni nekako najlakse, plato skenderija covjek za cvaju i 5min odradi poso
Ma tacno
ide kodovi nakon isteka ugovora.
Imao sam jednom davno egzibiciju sa njima na tu temu. Nisu bas poletni.
Telefon je dual sim I da su mi dali jednu otkljucanu bilo bi super. Nego idem van bih I kupicu neku prepaid karticu za par dana I moram ganjati I telefon. Ma daj ba. Fakat smor.
Znam da je otkljucavanje oko cvaje do 30 na platou. cisto pitam mogu li sam. nije mi strano prckanje oko sistema, flash, root....itd.
Nego nisam nikad otkljucavao sim pa pitam.
zdruzdjo wrote:Ma tacno
Telefon je dual sim I da su mi dali jednu otkljucanu bilo bi super. Nego idem van bih I kupicu neku prepaid karticu za par dana I moram ganjati I telefon. Ma daj ba. Fakat smor.
Znam da je otkljucavanje oko cvaje do 30 na platou. cisto pitam mogu li sam. nije mi strano prckanje oko sistema, flash, root....itd.
Sto se beze peglat oko toga, kazem ti meni lik to odradio za manje od 5min
zdruzdjo wrote:Ma tacno
Mislim da neces sam nista moci..
Za otkljucavanje tel je potreban samo IMEI kod..
Ukuca se na poseban server, moras biti registrovan kao firma..plati se..i dobijes kod kojim se otkljucava SIM..
kokuz_sa wrote:
Mislim da neces sam nista moci..
Za otkljucavanje tel je potreban samo IMEI kod..
Ukuca se na poseban server, moras biti registrovan kao firma..plati se..i dobijes kod kojim se otkljucava SIM..
Pa vidio sam more onih servisa na net-u za otkljucavanje telefona. I budimo realni niti jedan nije jeftin i svi su iznad 20-25 km koliko ti uzimaju na platou skenderije.
cak sam jednom davno za nesto skroz malo para otkljucao honor 8 bas kod njih.
Zato sam mislio da rade nesto hardverski.
Dvoumim se između Honor 8x i Huawei Mate 20 lite...po specifikacijama skoro identični osim kamere (8x ima nešto slabiju kameru, ali ima dual sim i memorija se može proširiti do 400gb, lite ima bolju kameru, ali kolika je to zaista razlika u kvalitetu?). Imate li iskustava s ovim modelima, za koji se bolje odlučiti?
banjaluka078 wrote:Dvoumim se između Honor 8x i Huawei Mate 20 lite...po specifikacijama skoro identični osim kamere (8x ima nešto slabiju kameru, ali ima dual sim i memorija se može proširiti do 400gb, lite ima bolju kameru, ali kolika je to zaista razlika u kvalitetu?). Imate li iskustava s ovim modelima, za koji se bolje odlučiti?
Nemoj to smeće lite ni pod razno.
Ja imam P9 lite i ne bih ga dušmanu preporučio.
banjaluka078 wrote:Dvoumim se između Honor 8x i Huawei Mate 20 lite...po specifikacijama skoro identični osim kamere (8x ima nešto slabiju kameru, ali ima dual sim i memorija se može proširiti do 400gb, lite ima bolju kameru, ali kolika je to zaista razlika u kvalitetu?). Imate li iskustava s ovim modelima, za koji se bolje odlučiti?
Što ba? Kod mene Mate 10 Lite skoro godinu i po, nikakvih problema. Ja zadovoljan. Bolje funkcioniše nego kod sina Honor 8.
Tomahawk11 wrote:
Ja koristim P8 od 2015. Nikad zaštopao, super me služi(o), samo dosadio. Momak je na p9 lite, sad je tek počeo štekati u radu i to kod igrica, ne kad se koristi kao telefon.