Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja inace ne koristim 3rd party launchere, eventualno kad ih skinem isprobam par minuta i to je to. na sony telefonu mi najvise odgovara xperijin launcher tako za alternativama ne posezem jer nema potrebe
jedini launcher koji sam koristio duze vrijeme jeste microsoftov arrow, ne znam jel se sad isto zove, ali prve one verzije su mi pravo odgovarale, ovo sad nikako
U ovih 8 mjeseci koliko ga koristim, mogu reći da je LG G3 bio space shuttle u odnosu na ovaj P9 lite.
A po specifikacijama ovaj ima samo manje prostora, ostalo manje-više isto.
Tomahawk11 wrote:U ovih 8 mjeseci koliko ga koristim, mogu reći da je LG G3 bio space shuttle u odnosu na ovaj P9 lite.
Tomahawk11 wrote:U ovih 8 mjeseci koliko ga koristim, mogu reći da je LG G3 bio space shuttle u odnosu na ovaj P9 lite.
Ja sam mislio uzeti Huawei P9 Lite, čitam da je dosta dobar mobitel, kakva su vaša iskustva? Što bi naveli kao najveće mane i nedostaci? Vidim da ga ima već od 419KM, to mi se čini ok cijena: https://www.idealno.ba/Proizvod/434646
clone8 wrote:Ja sam mislio uzeti Huawei P9 Lite, čitam da je dosta dobar mobitel, kakva su vaša iskustva? Što bi naveli kao najveće mane i nedostaci? Vidim da ga ima već od 419KM, to mi se čini ok cijena: https://www.idealno.ba/Proizvod/434646
LG G4 ima problem gdje mu nakon određenog vremena crkne matična ploča. Super telefon ali
nije preporuka za kupovinu jer je svaka serija zahvaćena tim problemom.
Prijatelju svaka serija je zahvaćena i prije ili kasnije da dušu. Naravno sve možeš provjeriti na netu.
Ali da ne idemo dalje u off svakako nadam se da će tebe tvoj služiti još najmanje toliko.
Fajcion wrote:Prijatelju svaka serija je zahvaćena i prije ili kasnije da dušu. Naravno sve možeš provjeriti na netu.
Ali da ne idemo dalje u off svakako nadam se da će tebe tvoj služiti još najmanje toliko.
Rijeseno je to..
Slicno kao sto G3 imao problem sa grijenjem proce pa ga rijesili na zadnjim serijama..tako i G4..