Hacknuta BHF stranica
Moderator: Benq
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Hacknuta BHF stranica
cemu taj kez?bleka wrote:stvarno![]()
![]()
-
mIRCerka
ti si fakat preopterecen....nevjerovatno....bleka wrote:Jebiga sto je smijesno smjesno je.
Dobro je da nisu neki chetalji napravili, nego Europljani (see the winner of Eurovision 2006)
za tvoju info, cesto se desi da se dva "hakera" posvadjaju i onda odaberu bas DOMACE zasticene stranice da dokazu koliko su jaki...
eno imas tamo mail pa se obrati hakeru .... i provjeri ko zasto i kako...
-
mIRCerka
beozbrazan si bleka...radujes se ili se makar smijes sto je BHF stranica haknuta....bleka wrote:jao sto si pametna, "znate ja to nisam znao"
jadno...a fol branish bosnu...dobro ti rekoshe, patritoizam se izgleda fakat mjeri reciprocitetom udaljenosti od matice....
-
Ereinion
Vidi ovo, upiši u google "hacked by MDX" i ispadnu stranice koje su hakirali. Ne izgledaju mi previše zaštićene (većinom). Evo jedne http://www.printphoto.com/uploads/form.asp
-
mIRCerka
Bleka, ne nosimo svi opanke poput tebe....da ti nije svice, jos bi se ti drzao za onaj hepek na opancima da te straznjica ne povuce u septicku...bleka wrote:Stvarno si pametna. Ako se necemu nasmijes sto se smijes , ako upozoris da nam se chete pripremaju krvi napiti, ne talasaj.
Ti onda budi patriota sa komadoma slanine i opancima, to je izgleda jedina kombinacija koja vam se svida.
ako ne kontas, ovim putem zavrsavam relativno civilizovanu diskusiju s tobom..
-
mIRCerka
hahaha..ne znam ja ko je sljego...ni ko ga prima od crncableka wrote:Ti i civilizacija! Sta radis sa crncima pa mislis da si dosegla vrh civilizacije ?
JA sam roden u centru Sarajeva, a ti iz Gornjijeha-Donjijeha sto si sljegla na asfalt ostavi svoju plitku filozofiju za svoj maloumni blog.
reci cu ti jos ovo: ti nisi patriota...
ti si jednostavno SRBOMRZAC...
jer pravi patriota VOLI svoju zemlju...
a tebi, covjeku sa 5 mozdanih celija, je smijesno sto je neki evropljanin haknuo stranicu BHF, grupe ljudi koji zaista srcem vole svoju zemlju...i kao DRAGO TI DA NISU SRBI..
jadan si bleka...vise nego jadan...
-
mIRCerka
ne mjeri se time MEshtaru, ali se isto tako ne mjeri ni pljuvanjem po srbima i hrvatima i svima koji se ne izjasnjavaju ko bosnjaci....sto bleka mjesecima radi....ja mu kazem da je ta prica jadna, aon meni da se zimgu sa crncima...Meshtar wrote:Baš nešto kontam, patriotizam se mjeri količinom logovanja na BHF stranicu. E ovdje ima svega. Mrzim patriotizam!
eto ti patriote
-
bleka
Poznat je enorman broj crnaca u Svici
.
Dakle ti si jedna primitivna osoba koja se kao izdize na neki gradanski nivo (nesto kao Rabija ko se sjeca prije rata naka stranka jugoslovena), a u dusi ljakse + mrzi svoju naciju, vjeru, itd.
Koliko ja znam BHF momci su iz dijaspore pa tvoj maloumni zakon da patriotizam raste proporcionalno udaljensocu od Bosne drzi vodu za onoga ko ima manje od dva osnovne ( vjerovatno vecina tvojih prijatelja).
Ti si jadna jer mislis da nesto znas, a inteligencija ti je na nivou paramecijuma .
Dakle ti si jedna primitivna osoba koja se kao izdize na neki gradanski nivo (nesto kao Rabija ko se sjeca prije rata naka stranka jugoslovena), a u dusi ljakse + mrzi svoju naciju, vjeru, itd.
Koliko ja znam BHF momci su iz dijaspore pa tvoj maloumni zakon da patriotizam raste proporcionalno udaljensocu od Bosne drzi vodu za onoga ko ima manje od dva osnovne ( vjerovatno vecina tvojih prijatelja).
Ti si jadna jer mislis da nesto znas, a inteligencija ti je na nivou paramecijuma .
-
mIRCerka
bleka, ti si papak...idi bolan na nacionalisticke forume pa prosipaj tu pricu...bleka wrote:Poznat je enorman broj crnaca u Svici.
znas kako na mIRCu ide komanda jedna... /ignore bleka
pozz
- UndergroundMan
Bleka, popu** svim crncima!
Nema ih takvih a da su "chetalji", pa ce ti biti mLogo lakse
"F"ederu jedan!
Nema ih takvih a da su "chetalji", pa ce ti biti mLogo lakse
"F"ederu jedan!
- UndergroundMan
Senzacija prosla ... BHF je ponovo u pogonu ... a tebi bleka i dalje ostaju crnci
Btw, probao sam glavom i kroz cigle i kroz a. beton ... i sheba oboje ... "bosanec", sta ces
Btw, probao sam glavom i kroz cigle i kroz a. beton ... i sheba oboje ... "bosanec", sta ces
- UndergroundMan
A sad ja kontam sto Mirci veli da se sa tobom ne moze lijepo
Hajd 'vako: Kad isprobas sve crnce (i njihove alatke), odaberi one najbolje pa cemo se dogovoriti ... ljudi smo (bar neki od nas), nismo bleka
Hajd 'vako: Kad isprobas sve crnce (i njihove alatke), odaberi one najbolje pa cemo se dogovoriti ... ljudi smo (bar neki od nas), nismo bleka