Eto proveo sam sad koji sat u ovoj igri, i moram reci da sam pozitivno iznenadjen.
Kao ne prevelik ljubitelj rap i hip hop muzike, i inace nesimpatizer takve scene, sam bio grozno skeptican hoce li mi se svidjeti ovaj dio. Vice city mi je isto jedva legao, jer inace mrzim nacin oblacenja u 80tim. Vice city je, ipak, bio previse dobra igra da me takav detalj zaustavi.
San Andreas me ubijedio u roku od 2 misije. Likovi su mnogo zivlji, grad je mnogo interesantniji. I najveci fazon je sto ovaj scenario do sada ima najvishe smisla i (u nekom cudnom smislu) je najprirodniji.
Nisam toliko igrao da vam sad mogu napisati recenziju, ali samo da kazem da se isplati uzeti. Pogotovo ponovo radi muzike, posto od pravo dobrih hip hop i rap pjesama 90tih ima isto i drugih djidja, tipa stara Metallica, Faith no More, i sl.
GTA: San Andreas (ps2) // Prvi utisci
Moderator: Benq
-
neshill
-
wxy
Eh evo i ja konacno da se docepam GTA san andreas. Igra je pravo dobra, cista desetka. Sto se tice muzike ne slusam je kad igram jer jednostavno mi ide na zivce tako da iskljucim radio. Grafika nije losa s obzirom da se u svakom trenutku puno toga desava na ekranu. Gotivno je i to sto je mapa puno veca nego vice city.
Nisam jos otvorio druge gradove tako da ni ja sam ne znam puno toga.
Samo jedno pitanje
1.Da li se moze igrati u dva igraca posto na omotu pise da moze, a ja nikako da skontam kako?
10/10
Nisam jos otvorio druge gradove tako da ni ja sam ne znam puno toga.
Samo jedno pitanje
1.Da li se moze igrati u dva igraca posto na omotu pise da moze, a ja nikako da skontam kako?
10/10
-
sirah
možeš i odmah na početku (početak ovo je relativno), kad dobiješ prvu pičku pored njenog stana se pojave dva lika crvene boje koja kao da se drže za ruke (mislim na simbole čovjeka koji se rotiraju kad vidiš shvatit ćeš)
pripremi džojstik prije nego dodirneš ikonicu jer čim je dodirneš moraš pritisnuti bilo koje dugme na dualshocku...
pripremi džojstik prije nego dodirneš ikonicu jer čim je dodirneš moraš pritisnuti bilo koje dugme na dualshocku...