Gledanje filmova na internetu
Moderator: Benq
-
aida25
#1 Gledanje filmova na internetu
Ima li ko informaciju zašto ne rade ove stranice za gledanje filmova,je li se to više neće moći gledati filmovi besplatno na internetu? Od juče, vidim par stranica je ukinuto a na drugim ne rade filmovi, ako ima neko neku informaciju da mi kaže šta se dešava...
- KnuckleHead
#2 Re: Gledanje filmova na internetu
ja inache gledam na watchfreemovies i alluc, sve normala shljaka ne znam koje stranice su pale ako mozes reci da zna raja.
- bdzs
#3 Re: Gledanje filmova na internetu
Najbolja stvar što postoji na internetu http://xbmc.org/
-
aida25
#4 Re: Gledanje filmova na internetu
Filmovizija, filmovin su ukinute a na drugim imaju filmovi ali se ne mogu gledat, uglavnom evo čitam na facebooku razlog za ukidanje nezakonit rad što znači da će se sve ukinuti zbog piraterije, zato i pitam ima li iako kakvu informaciju što se stranice ukidaju..
- KnuckleHead
#5 Re: Gledanje filmova na internetu
nemam pojma oko ovih domacih nisam na njima nikad gledao, watchfreemovies su par puta napadali i pokusali zatvorit al su ljudi digli opet x puta, i sa alluc je ista prica sve u svemu na stranim servisima probaj gledat domace ce sad pritisnut zbog uvlacenja u dupe evropi.
-
aida25
#6 Re: Gledanje filmova na internetu
Aha ok, ma gledaću nema mi druge, samo smeta što na njima nema prevoda.Hvala u svakom slučaju.