Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja imam neku kantu službenu, neki lg l9 ili kako već, polomi me života mi to što moram paziti na 2 mobitela, divim se ljudima koji koriste 2 mobitela svakodnevno. A znam da ih ima, nekoliko puta sam pio kafu u društvu sa jednim likom za kojeg pojma nemam čim se bavi al znam da ima bruku para, lik regularno koristi 3 mobitela al ono ne da mu bezveze prde već fakat aktivno koristi sva 3, čas jedan zvoni, na drugi dolazi viber, na treći sms [emoji16]
Nego on topic, definitivno je najjače naći ovako kao buckethead (čuj on studirao [emoji14]) tj ovo što respo govori. Ja sam na jaku preporuku otišao u onaj Hustel za koji dotad haman nisam bio čuo, evo hvala Bogu skoro 5 mjeseci bez ikakvog buga ili bilo čega. A da se razumijemo, nije mi to bila prva opcija, htio uzeti na pretplatu međutim nisu ga imali a nestrpljivoj guzici bilo mrsko čekati još nekih mjesec dana...
Ma fazon je sto ja vec imam dual sim jedan mob uz mene drugi po potrebi u autu ili uz mene ponekad
E sada sta bi sa ovim trecim jer mi je nekako zao se odreci ova 2
shalla wrote:Ja imam neku kantu službenu, neki lg l9 ili kako već, polomi me života mi to što moram paziti na 2 mobitela, divim se ljudima koji koriste 2 mobitela svakodnevno. A znam da ih ima, nekoliko puta sam pio kafu u društvu sa jednim likom za kojeg pojma nemam čim se bavi al znam da ima bruku para, lik regularno koristi 3 mobitela al ono ne da mu bezveze prde već fakat aktivno koristi sva 3, čas jedan zvoni, na drugi dolazi viber, na treći sms [emoji16]
Nego on topic, definitivno je najjače naći ovako kao [emoji23] buckethead (čuj on studirao [emoji14]) tj ovo što respo govori. Ja sam na jaku preporuku otišao u onaj Hustel za koji dotad haman nisam bio čuo, evo hvala Bogu skoro 5 mjeseci bez ikakvog buga ili bilo čega. A da se razumijemo, nije mi to bila prva opcija, htio uzeti na pretplatu međutim nisu ga imali a nestrpljivoj guzici bilo mrsko čekati još nekih mjesec dana...
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
Ovo za studiranje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jaran kupio G5. Sad smo upoređivali kamere. Sve u pet deka, obje grme, ali u cropu njegova mnogo bolja, više detalja, jbg 16 mpix. Fakat mu je premoćna kamera
Buckethead wrote:Jaran kupio G5. Sad smo upoređivali kamere. Sve u pet deka, obje grme, ali u cropu njegova mnogo bolja, više detalja, jbg 16 mpix. Fakat mu je premoćna kamera
Dobro je sve
Neka hvala, G4 sam nosio 10 mjeseci i nije me ni približno kupio ko ovaj S7 Edge tako da...
Buckethead wrote:Jaran kupio G5. Sad smo upoređivali kamere. Sve u pet deka, obje grme, ali u cropu njegova mnogo bolja, više detalja, jbg 16 mpix. Fakat mu je premoćna kamera
Dobro je sve
Neka hvala, G4 sam nosio 10 mjeseci i nije me ni približno kupio ko ovaj S7 Edge tako da...
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
Ma jasno, samo kažem. I ja sam se opekao s četvorkom tako da...
CrniSA wrote:Kupih danas samsung s7 u improtane centru, firma univerzalno
zapakovan u celofanu i na moje oci je prerezao onaj "seal" da vidimo jel sta fali telefonu. Sve normala, original. Nije fus. 950 KM + Maska 8KM.
Htio sam kupiti iPhone 6S i onda sebi spucam samar i kazem "Momcino sta ce ti kanta sa 720p ekranom", i tako kupih S7.
Cheers!
Odlicno bas tako i ja trazim da kupim tel, znaci da ga otpakuje pred mojim ocima Univerzalno je definitivno najeftinije 950 kod njih, pitao ustel oko 1000 km dok je u fontele 1030km stvarno mi nije jasno odakle ovolike razlike u cijeni ako svi prodavaju nove i neotpakovane telefone ....
CrniSA wrote:Kupih danas samsung s7 u improtane centru, firma univerzalno
zapakovan u celofanu i na moje oci je prerezao onaj "seal" da vidimo jel sta fali telefonu. Sve normala, original. Nije fus. 950 KM + Maska 8KM.
Htio sam kupiti iPhone 6S i onda sebi spucam samar i kazem "Momcino sta ce ti kanta sa 720p ekranom", i tako kupih S7.
Cheers!
Odlicno bas tako i ja trazim da kupim tel, znaci da ga otpakuje pred mojim ocima Univerzalno je definitivno najeftinije 950 kod njih, pitao ustel oko 1000 km dok je u fontele 1030km stvarno mi nije jasno odakle ovolike razlike u cijeni ako svi prodavaju nove i neotpakovane telefone ....
Pa razlika je u klijentima, sto vise firma ima klijenta to moze ponudit manju cijenu... Univerzalno ima 4 prodavnice i logicno vise klijenata, tako da moze priustit nize cijene jer zna da ce prodati dosta komada.... Vako ove ostale uzmu par komada pa udare vecu cijenu nebil zaradili sta...
P.S Jel ko od vas koristi fast charging, stetil to telefonu? Dal da ugasim? Po defaultu je upaljen.