Kupio sam nov galaxy II duos mobitel prije par dana. Trenutno samo jednu sim karticu koristim. Baterija mu traje dan ako se ne koristi, tj par poruka da se pošalje dnevno i eventualno kakav kraći poziv, ništa više. Moram ga svaki dan puniti.
Je li ovo krepana baterija ili je to tako kod ovih mobitela?
Galaxy II i trajanje baterije
Moderator: Benq
-
Nermin_BH
#3 Re: Galaxy II i trajanje baterije
Da li ti je ukljucen mobile data promet i wifi ?
-
RahatHurmašica
#4 Re: Galaxy II i trajanje baterije
Bilo je ukljuceno
. Jos nekakvih čudesa sam poisključivao. Rekao bi da je sada dosta bolja situacija.
- newlevel
#5 Re: AW: Galaxy II i trajanje baterije
Za nov mobitel je to jako kratko, bar ja mislim ?!
Meni baterija na xperia e bude dva dana uz maksimalno jebavanje telefona, doduse brightnes je na 50%.
Sent from my Nokia 3310
Meni baterija na xperia e bude dva dana uz maksimalno jebavanje telefona, doduse brightnes je na 50%.
Sent from my Nokia 3310
- avaks
#6 Re: Galaxy II i trajanje baterije
Za smartfone je sasvim normalno da se isprazni za jedan dan. Produžiti je možeš dosta tim da isključiš wifi kada ti nije potreban, sinhronizacije, bluetooth i smanjiš pozadinsko osvjetljenje ali najviše štedi kada je samo na GSM mreži i kada je data protok isključen (WCDMA zna da potroši veoma brzo pogotovo ako nemaš 3G pokrivenost a on ga konstantno traži).
P0zz
p.s.
Povremeno isključi i programe u pozadini. Clean Master to odradi dosta dobro!
P0zz
p.s.
Povremeno isključi i programe u pozadini. Clean Master to odradi dosta dobro!
- NokMot
#7 Re: Galaxy II i trajanje baterije
Clean master je smeće. Android je linux a linux ne radi isto kao recimo windows xp. Kod windowsa što više slobodne memorije to je fluidniji a kod linuxa/androida je slobodna memorija isto što i bačena memorija. Kad se koristi clean master, telefon troši više bateriju jer aplikacija dok se pokreće troši puno više baterije nego dok radi. Androidi 4 pa na više, sami isključuju servise koji nisu u upotrebi tako da je clean master potpuno nepotreban 
Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk
Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk