Forumas sa Mac u Sarajevu
Moderator: Benq
-
digger
#1 Forumas sa Mac u Sarajevu
Da li je neko prisutan na forumu ko je bolje upucen u Apple Mac kompjutere? Imam dobru jaranicu u Sarajevu koja ima G3 laptop sa OS 10.3. I ako sam joj poslao DiskWarrior CD za software opravke, ona je toliko preplasena od kompjutera da zna samo da ide na Firefox i Internet.
Da li joj neko moze pomoci? Hvala.
-
urbanagerila
#4 Re: Forumas sa Mac u Sarajevu
Ja sad ne kontam jel to ona vidi ko problem sto ima Maca??? To je meni ko da ti neko da Jaguara da ga vozis a ti kazes ma joook bolji Golfdigger wrote:Da li je neko prisutan na forumu ko je bolje upucen u Apple Mac kompjutere? Imam dobru jaranicu u Sarajevu koja ima G3 laptop sa OS 10.3. I ako sam joj poslao DiskWarrior CD za software opravke, ona je toliko preplasena od kompjutera da zna samo da ide na Firefox i Internet.
Samo naprijed Mac je zakon !!!
-
digger
#5 Re: Forumas sa Mac u Sarajevu
ZeMska imala problem sto znaci nije mogla na net.
Ja joj kazem kako DiskWarrior radi, a ona isprepadana da ne napravi nesto pogresno pa se boji da stavi CD i otpocne popravku.
Medjutim, izgleda da nista nije bilo sa kompjuterom nego jebenim kable ISP koji vec danima imaju nekekav problem. Zato sam i poslao poruku preko foruma misleci da je neko preko telefona (lokalno) moze navesti kako da sredi situaciju.
Sada je sve Ok i zahvaljujem na odzivu.
Ja joj kazem kako DiskWarrior radi, a ona isprepadana da ne napravi nesto pogresno pa se boji da stavi CD i otpocne popravku.
Medjutim, izgleda da nista nije bilo sa kompjuterom nego jebenim kable ISP koji vec danima imaju nekekav problem. Zato sam i poslao poruku preko foruma misleci da je neko preko telefona (lokalno) moze navesti kako da sredi situaciju.
Sada je sve Ok i zahvaljujem na odzivu.
-
digger
E vala tebe... ako ne zna surfati neka dodje na forum! Po toj logici, kako bi da dodje ako ne zna surfati?Shamrock wrote:pa ako se zna konektovati i surfat nek dodje na forum pa nek pita sta joj treba
Elem, vidi gornje objasnjenje.
-
Shamrock
digger wrote:E vala tebe... ako ne zna surfati neka dodje na forum! Po toj logici, kako bi da dodje ako ne zna surfati?Shamrock wrote:pa ako se zna konektovati i surfat nek dodje na forum pa nek pita sta joj treba
Elem, vidi gornje objasnjenje.
sta ti nije jasnodigger wrote:ona je toliko preplasena od kompjutera da zna samo da ide na Firefox i Internet.
- ahmed&nedzad
Shamrock wrote:digger wrote:E vala tebe... ako ne zna surfati neka dodje na forum! Po toj logici, kako bi da dodje ako ne zna surfati?Shamrock wrote:pa ako se zna konektovati i surfat nek dodje na forum pa nek pita sta joj treba
Elem, vidi gornje objasnjenje.sta ti nije jasnodigger wrote:ona je toliko preplasena od kompjutera da zna samo da ide na Firefox i Internet.
Meni nije jasno šta je Firefox, a šta je Internet?!