Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uz ubuntu 8.04 dodje automatski i odma da kazem da je puna bugova i da se svi zale. nemoze se namjestit da se stavi homepage nego prikaze zadnje stranice na kojim sam bio (mada ima najnormalnije postavka na tools). VEOMA je sporiji od FF2, i malo zivcira mogucnost dragganja tabova.
mIRCerka wrote:to te pitam s razlogom, jer zakletvom pristanes na v 3, a kad sam instalirala v2 vidi sta mi se javilo
cool ali zadnja izvedba je 2.0.0.14
radim update redovno, ovo sam morala printscreen kad se desilo jer me zbunjola spucala kontala sam da sam nesto skrsila u kompu, cuj TOO NEW ....
Zna li se sta v3 ima da v2 nema?
Pa recimo kada bi brojali poboljsanja mogli bi navesti oko 10 hiljada razloga,jednostavno receno novi firefox 3 donosi svjetlosno brze performanse,jaci nego bilo koji drugi web browser sto se tice sigurnosti,te nove opcije kao sto je Full zoom i smart location bar i much more
Koristim tricu od bete, sad mi je trenutno rc verzija instalirana. Ima poboljsanja u odnosu na dvicu, ali hoce opet popapati memorije, i ne rade svi pluginovi sa dvice i to bas neki koje sam koristio, ali valjda ce se to sve rijesiti do izlaska zvanicne verzije.
Pa recimo kada bi brojali poboljsanja mogli bi navesti oko 10 hiljada razloga,jednostavno receno novi firefox 3 donosi svjetlosno brze performanse,jaci nego bilo koji drugi web browser sto se tice sigurnosti,te nove opcije kao sto je Full zoom i smart location bar i much more
heh taj mi je..
ma ovo je neki veci problem u mene, ne samo da je spor, vec i zaledi, moram pogasit sve stranice pa ih ponovo otvorit, ko ucitava ih al ne moze ih ucitat do zore...to se desavalo i na dvojci zbog tog instaliro tricu ovu i opet isto