Mislim da to ima opera browser
Firefox - Extensions -Themes - News
Moderator: Benq
- eldžo
#201 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Jel ima kakad addon za mozillu, da se prikazu 9 ili više najposjećenijih stranica, znači umjesto homepage prikaz najomiljenijih stranica u obliku thumbnaila ili šta već ? 
- Manu
#202 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810eldžo wrote:Jel ima kakad addon za mozillu, da se prikazu 9 ili više najposjećenijih stranica, znači umjesto homepage prikaz najomiljenijih stranica u obliku thumbnaila ili šta već ?
- agent_zero
#203 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Neki dan obavih nadogradnju na verziju 3.6. Koliko se samo pompe diglo oko dotične verzije, kad ono obična kopija 3.5 verzije uz nepotrebne "personas" i par fixeva.
- ja.neron
#204 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
kod mene nema personas opcije i brže se pokreće u rijetkim trenutcima kad ne koristim Operu
P.S. ne pitajte me kako sam uspio da nakon updejta izgubim opciju personas
Dokaz:

P.S. ne pitajte me kako sam uspio da nakon updejta izgubim opciju personas
Dokaz:

- ja.neron
#205 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
koristim tu verziju i nigdje nema personas i ne žalim se jer rijetko koristim Firefox tako da nema štete
- ja.neron
#206 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
salata od kupusa zakiseljena sa limunom i malo milerama meni zakonostro i na prvu wrote:dobar je i kupus ko ga voli
- sirocco
- ja.neron
#208 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
nema kod mene ni među addonsima 
- sirocco
#209 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
e onda ili si ga uninstaliro il se prilikom update-a nije instaliroja.neron wrote:nema kod mene ni među addonsima
a svakako ti i ne treba.
- zmaj56
#210 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
ja.neron wrote:salata od kupusa zakiseljena sa limunom i malo milerama meni zakonostro i na prvu wrote:dobar je i kupus ko ga voli
- zmaj56
#211 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Domaci dodatak za Mozila Firefox
Postao/la webagent86 dana 16/02/2010 02:48
Surafajuci internetom naletio sam medju mnogobrojnim dodacima za MozilaFirefox nesto i na nasem jeziku.
U opisu pise:
Preuzmite ovaj besplatan dodatak za vas pretrazivac i uzivajte:
* Besplatno gledajte sve domace TV kanale, slusajte sve domace radio stanice, brzo i jednostavno skidajte besplatnu muziku sa svih domacih servera bez prijave i registracije.
* Besplatno gledajte sve domace filmove kao i domace serije.
* Gledajte besplatno direktan prenos svih domacih i stranih utakmica bez pretrazivanj i lutanja internetom.
* Pratite trenutna desavanja na nasim prostorima, primajte vijesti, stanje na cestama kao i vremensku prognozu.
* Pratite desavanja na estradi, chatujte sa prijateljima.
Primajte obavijesti sa Facebooka i drugih drustvenih stranica bilo gdje da ste na internetu.
* Pretrazujte lakse nego ikad drustvene stranice, koristite pretrazivace, pretrazujte dijeljene servere (RapidShare, 4share...), muzicke servere upisujuci trazeni pojam u nas pretrazivac.
* Primajte notifikacije sa vasih e-mail adresa i facebooka.
* Zabavite se uz vise od 10 000 besplatnih flash igara.
* Iskoristite mnogobrojne alate kao sto su kalkulator, konverter jedinica, prevodilac, rijecnik i jos mnogo toga.
Sve to i jos mnogo vise je smjesteno u ovaj besplatan dodatak za Firefox.
Link:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/57611
Ja sam instalirao i izgleda mi pravo dobra stvarcica, posjeduje dosta korisnog sadrzaja, mislim da bi trebalo podrzati takav jedan proizvod medju mnogobrojnim stranim dodacima
Postao/la webagent86 dana 16/02/2010 02:48
Surafajuci internetom naletio sam medju mnogobrojnim dodacima za MozilaFirefox nesto i na nasem jeziku.
U opisu pise:
Preuzmite ovaj besplatan dodatak za vas pretrazivac i uzivajte:
* Besplatno gledajte sve domace TV kanale, slusajte sve domace radio stanice, brzo i jednostavno skidajte besplatnu muziku sa svih domacih servera bez prijave i registracije.
* Besplatno gledajte sve domace filmove kao i domace serije.
* Gledajte besplatno direktan prenos svih domacih i stranih utakmica bez pretrazivanj i lutanja internetom.
* Pratite trenutna desavanja na nasim prostorima, primajte vijesti, stanje na cestama kao i vremensku prognozu.
* Pratite desavanja na estradi, chatujte sa prijateljima.
Primajte obavijesti sa Facebooka i drugih drustvenih stranica bilo gdje da ste na internetu.
* Pretrazujte lakse nego ikad drustvene stranice, koristite pretrazivace, pretrazujte dijeljene servere (RapidShare, 4share...), muzicke servere upisujuci trazeni pojam u nas pretrazivac.
* Primajte notifikacije sa vasih e-mail adresa i facebooka.
* Zabavite se uz vise od 10 000 besplatnih flash igara.
* Iskoristite mnogobrojne alate kao sto su kalkulator, konverter jedinica, prevodilac, rijecnik i jos mnogo toga.
Sve to i jos mnogo vise je smjesteno u ovaj besplatan dodatak za Firefox.
Link:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/57611
Ja sam instalirao i izgleda mi pravo dobra stvarcica, posjeduje dosta korisnog sadrzaja, mislim da bi trebalo podrzati takav jedan proizvod medju mnogobrojnim stranim dodacima
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#212 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ima li kakve dobre alternative za add-on "copy and go", valj'o mi je prav'o. 
- zmaj56
#213 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
suad-sarajevo wrote:Ima li kakve dobre alternative za add-on "copy and go", valj'o mi je prav'o.
Linkification 1.3.8
Prilikom surfanja s Firefoxom sigurno cete naici na neke adrese koje ne mozete pritiskom musa da otvorite (obicno download linkovi).
Ako skinete ovaj dodatak, onda vise taj problem ne postoji:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190
- suad-sarajevo
#214 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
To je to.
Hvala.
Hvala.
- tranquil
#215 [RIJEŠENO] Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Pozdrav svima,
Imam čudan problem sa Firefoxom. Naime, dok sam juče forumao, tj. pisao post, kućna mačka mi je hodala preko tastature
jako simpatično, ali kao posljedicu toga u Firefoxu sam izgubio funkcionalnosti vezane za skroliranje preko tastature:
- "up" i "down" taster na tastaturi ne vode više stranicu gore i dole
- "home" i "end" takođe ne rade
- kada kliknem na neki tekst na stranici (a koji nije link), ostane mi "blinkajući kursor" (evo isti ovakav kao u ovom text boxu) na tom mjestu, isto kao da je tekst editabilan. Skontao sam da "up" i "down" zapravo rade, tako što me prebacuju kroz redove teksta na Web stranici, što je naravno besmisleno.
Problem se koliko vidim javlja samo u Firefoxu. Koristim verziju 3.6.
Postoji li način da se ovo popravi, tj. vreati na defaultno stanje? Mačka se ne sjeća šta je pritisnula, pa mi nije od velike pomoći
Imam čudan problem sa Firefoxom. Naime, dok sam juče forumao, tj. pisao post, kućna mačka mi je hodala preko tastature
- kada kliknem na neki tekst na stranici (a koji nije link), ostane mi "blinkajući kursor" (evo isti ovakav kao u ovom text boxu) na tom mjestu, isto kao da je tekst editabilan. Skontao sam da "up" i "down" zapravo rade, tako što me prebacuju kroz redove teksta na Web stranici, što je naravno besmisleno.
Postoji li način da se ovo popravi, tj. vreati na defaultno stanje? Mačka se ne sjeća šta je pritisnula, pa mi nije od velike pomoći
Last edited by tranquil on 11/05/2010 23:22, edited 1 time in total.
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#216 Re: Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Odes Na Tools -> Options -> Advanced -> General i tamo ukines kvacicu na "Always use the cursor keys to navigate within pages"...to bi trebalo rijesiti problemtranquil wrote:Pozdrav svima,
Imam čudan problem sa Firefoxom. Naime, dok sam juče forumao, tj. pisao post, kućna mačka mi je hodala preko tastaturejako simpatično, ali kao posljedicu toga u Firefoxu sam izgubio funkcionalnosti vezane za skroliranje preko tastature:
- suad-sarajevo
#217 Re: Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Ma šta se ne sjeća? Stavi je na stolicu, lampu u oči pa da vidiš kako se sjeća.
Probaj reinstalirati FIrefox, možda pomogne.
Probaj reinstalirati FIrefox, možda pomogne.
- tranquil
#218 Re: Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Ha, ko bi rekao, riješeno, hvala svima na učestvovanju, a moderator može zatvoriti temu.davorf wrote:Odes Na Tools -> Options -> Advanced -> General i tamo ukines kvacicu na "Always use the cursor keys to navigate within pages"...to bi trebalo rijesiti problemtranquil wrote:Pozdrav svima,
Imam čudan problem sa Firefoxom. Naime, dok sam juče forumao, tj. pisao post, kućna mačka mi je hodala preko tastaturejako simpatično, ali kao posljedicu toga u Firefoxu sam izgubio funkcionalnosti vezane za skroliranje preko tastature:
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#219 Re: Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Zaboravih napisati...moze se pritisnuti i F7 da se aktivira Caret Browsing...obicno pita da li si siguran...ali mozes checknuti da te ne pita...pa odmah predje u taj mod...tako da...shortcut ti je F7 
- tranquil
#220 Re: Firefox problem sa skroliranjem preko tastature
Tačno, to je bilo to, F7, pita me ali je vjerovatno stala i na [Enter]davorf wrote:Zaboravih napisati...moze se pritisnuti i F7 da se aktivira Caret Browsing...obicno pita da li si siguran...ali mozes checknuti da te ne pita...pa odmah predje u taj mod...tako da...shortcut ti je F7
Bitno je da je sada OK a da sam ja naučio novi shortcut na Firefox-u.
-
escobar_
#221 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Jel' neko probao Firefox 3.7 (tj. sad više nije 3.7, sad je 4) alpha verziju? Može se pronaći ovdje.
- escobar__
#222 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Samo da napomenem da je u pitanju Beta 1 Candidate, u narednim danima bi trebala stići i "finalna" Beta (možda već sutra).
I izvinjavam se na duploj temi.
I izvinjavam se na duploj temi.
- suad-sarajevo
#223 Re: Firefox - Extensions -Themes - News

Šta mi se ovo dešava sa mozillom, nije mi jasno nikako.
- Zmijuga loma
#224 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
I Spahić se čudi. 
- Adnansu
#225 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Zna li neko kada ce izaci oficijalna verzija firefoxa 4 ?