Hajde nije loša ova postava, ali nemam skoro nikakve zamjene na CDM, LW i RW. Isto na ST jedino Immobilea imam.
Probat ću sezonu, dvije... vidjet šta mogu i onda krenut sa Španskom..
Moderator: Benq

Moras naci formaciju koja ti najvise odgovara .. Meni je na 14 bila sa 2 zadnja vezna i jednim napadacem .. Na ovoj sa dva zadnja vezna ali sa dva napadaca ili jedan zadnji i dva napadaca .. ALi uglavnom moraju dva napadaca jer tako je puno lakse zabiti .. A u odbranu je najbolje imati samo brze jebo ostalo .. Svi kazu da i u prvoj ligi samo je bitna brzina u odbrani ako to imas tesko ti je dati golPlavo-bijeli wrote:ništa ja na kraju stavio sve da se prodaju... i opet ću sa englezimakoji sam ja kloc
![]()
možda bi mi talijani najbolje došli, ali ih nešto ne gotivim tako da... sad ću sve isto samo će Hart mi na golu bit umjesto begovića.
Ako imaš malo igrača ili uglavnom slabe igrače uzimaj ovaj paket od 5 hiljada pošto tu pada dosta poznatih i kvalitetnih igrača. U paketu od 7500 možeš da dobiješ nekog ekstra igrača sa preko 80 ocjenama ali ima i dosta loših i anonimnih igrača i to kupuj kad već imaš formiran kvalitetan tim i dosta dobrih igrača.medjutim wrote:Je l' se isplati uopce uzimati ove pakete? Ja sve neke tarabe dobijam. Kontam da je vjerovatnoca da izvucem nekog malo jaceg igraca 1:35000. Kontam da sam bacam coinse bezveze.

Single player i ne uzimam u obzir, za mene totalno neigriv.Plavo-bijeli wrote:jel i kad igraš single player "neprekidno sprintanje od gola do gola" ?