Moderator: Benq

ma ti si jos dobar i zalis seRodzer Mur wrote: ↑14/10/2020 01:28 Imam osjecaj da kasnim jedno mjesec za vecinom ljudi, ove godine svi ili su ulozili solidne cifre u fifa poene ili ih usere pa dobijaju kartice od 300k+nekad i sve to zajedno
![]()
Odradio sve advanced sbc, MM, dnevne sbcove, odradio objective za 100 finesse i 500 golova i asistencija (peglao se tri sata da zabijam po 50 golova protiv AI) to je 2 100k packa i jedan 50k, do sada od svega ukupno bukvalno jedan walkout imao i to 86 rated De Geu...
Sto je najgore mrsko mi i trejdati, imam ekipu od 330k i jos 500k za trejdanje, ali nemam volje da trejdam, protiv koga god igram imaju vec ekipe od preko milionvjerovatno svi u div 2-1 igraju vec od early accessa

Jesi ti sigurno pravog gledao?Rodzer Mur wrote: ↑14/10/2020 15:15 Al' je lik napucao opis na twitteru, ja mislio tekz u najmanju ruku, provjerim wiki stranicu, kvalifikovao se na bukvalno jedan turnir u zadnje 3 godine![]()
Mozda bio viceprvak kad je krasi bio pro igrac, igrali turnire sa 6 ucesnika
Samo ih maltretiraj"pro" igraci
![]()
Ako igras na onom accu sto si postavio sliku ovdje, onda se mojne zaliti, ekipe su vam tu negdje, manja je razlika izmedju njegove i tvoje, nego izmedju tvoje i bilo koje druge prosjecne trenutno![]()