Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam problem kad pokrenem Farmville na Facebook stranici u smislu da od nedavno ne mogu da otvorim igricu u fullscrean načinu rada na desktopu.Tačnije ni jednu igricu na Facebook-u ne mogu pokrenuti u fullscreean-u,nakon dvije sekunde vrati igricu na default screean.Generalno znam da je neka greška na računaru,jer na tri browsera se isto dešava:mozilla firefox,google chrome i internet explorer.Imam osjećaj da je sve krenulo kad sam deinstalirao avira antivirus pa instalirao eset smart secyrity 5.Ovo govorim jer mi se od tad windows 7 ultimate pravo čudno ponaša:ponekad moram više puta klikati na ikonicu linka u meni bar na firefox-u da bi uošte reagovao,zatim se zna desiti da stranicu otvori na sekund pa je zatvori,odnosno samo bljesne pa mi onda sve otvorene servise u tom trenutku izmješa na taskbaru.Ima sigurno mjesec dana da pokušavam da rješim problem,pa sam googlao,raja preporučuju nadogradnju flash playera što sam i uradio zadnja verzija 11 i nema poboljšanja.Preskenirao sistem sa malwarebytes skenerom,eset smart secyrity scan,spybot search & destroy,defregmentation disk i Cclenerom ali ništa ne pomaže.
Ovo mi postaje pravo frustrirajuće pa bih zamolio ako je neko imao sličnih problema da pomogne na bilo koji način jer ja više nemam ideje kako da ovo rješim!!!
Hvala svima unaprijed
Imam problem kad pokrenem Farmville na Facebook stranici u smislu da od nedavno ne mogu da otvorim igricu u fullscrean načinu rada na desktopu.Tačnije ni jednu igricu na Facebook-u ne mogu pokrenuti u fullscreean-u,nakon dvije sekunde vrati igricu na default screean.Generalno znam da je neka greška na računaru,jer na tri browsera se isto dešava:mozilla firefox,google chrome i internet explorer.Imam osjećaj da je sve krenulo kad sam deinstalirao avira antivirus pa instalirao eset smart secyrity 5.Ovo govorim jer mi se od tad windows 7 ultimate pravo čudno ponaša:ponekad moram više puta klikati na ikonicu linka u meni bar na firefox-u da bi uošte reagovao,zatim se zna desiti da stranicu otvori na sekund pa je zatvori,odnosno samo bljesne pa mi onda sve otvorene servise u tom trenutku izmješa na taskbaru.Ima sigurno mjesec dana da pokušavam da rješim problem,pa sam googlao,raja preporučuju nadogradnju flash playera što sam i uradio zadnja verzija 11 i nema poboljšanja.Preskenirao sistem sa malwarebytes skenerom,eset smart secyrity scan,spybot search & destroy,defregmentation disk i Cclenerom ali ništa ne pomaže.
Ovo mi postaje pravo frustrirajuće pa bih zamolio ako je neko imao sličnih problema da pomogne na bilo koji način jer ja više nemam ideje kako da ovo rješim!!!
Hvala svima unaprijed
bordo u srcu wrote:Imam problem kad pokrenem Farmville na Facebook stranici u smislu da od nedavno ne mogu da otvorim igricu u fullscrean načinu rada na desktopu.Tačnije ni jednu igricu na Facebook-u ne mogu pokrenuti u fullscreean-u,nakon dvije sekunde vrati igricu na default screean.Generalno znam da je neka greška na računaru,jer na tri browsera se isto dešava:mozilla firefox,google chrome i internet explorer.Imam osjećaj da je sve krenulo kad sam deinstalirao avira antivirus pa instalirao eset smart secyrity 5.Ovo govorim jer mi se od tad windows 7 ultimate pravo čudno ponaša:ponekad moram više puta klikati na ikonicu linka u meni bar na firefox-u da bi uošte reagovao,zatim se zna desiti da stranicu otvori na sekund pa je zatvori,odnosno samo bljesne pa mi onda sve otvorene servise u tom trenutku izmješa na taskbaru.Ima sigurno mjesec dana da pokušavam da rješim problem,pa sam googlao,raja preporučuju nadogradnju flash playera što sam i uradio zadnja verzija 11 i nema poboljšanja.Preskenirao sistem sa malwarebytes skenerom,eset smart secyrity scan,spybot search & destroy,defregmentation disk i Cclenerom ali ništa ne pomaže.
Hvala svima unaprijed
Ja tražim pomoć na ovom forumu od razumne raje koja poznaju opisanu tematiku a ne poljoprivredno ratarske djelatnosti,zato još jednom molim ako ima neko ko zna da pomogne,a ako ne...
Mogu. Sve poruke koje si poslao ili primio takodjer si morao poslati "nekome" ili primiti od "nekoga". Jednostavno tog "nekog" zamoli da ti ih iz svog historija posalje i to je to.
ledeni99 wrote:Zdravo,znal neko nacin na koji se mogu vratiti poruke izbrisane sa faceboooka ???
Ne mogu se vratiti.
Mogu, samo sam zaboravio kako Ima ovde na ovoj temi opisano vec, postavio sam i ja mislim upustvo. Znaci na mail dobijes SVE AMA BAS SVE poruke, lajkove, komentare blabla na mail u roku od par sati kada uputis zahtjev.
Googlaj malo how to get/request all informatons from facebook
Jel' postoji način da se izbrišu sve objave sa zida/timelinea, ono tutto completo?
Jedino ako brises jednu po jednu, ili nadjes neku skriptu koja to radi (greasemonkey skripta)
ledeni99 wrote:Zdravo,znal neko nacin na koji se mogu vratiti poruke izbrisane sa faceboooka ???
Ne mogu se vratiti.
Mogu, samo sam zaboravio kako Ima ovde na ovoj temi opisano vec, postavio sam i ja mislim upustvo. Znaci na mail dobijes SVE AMA BAS SVE poruke, lajkove, komentare blabla na mail u roku od par sati kada uputis zahtjev.
Googlaj malo how to get/request all informatons from facebook
Jel' postoji način da se izbrišu sve objave sa zida/timelinea, ono tutto completo?
Jedino ako brises jednu po jednu, ili nadjes neku skriptu koja to radi (greasemonkey skripta)
To je ona usluga Download a copy of your data, znam za to, ali kad sam to pokušao jedne prilike vratio mi je samo skorije poruke, sve ni govora.
Sve da ti vrati moras zatraziti to od njih i pozvati se na neki zakon EU i upload skeniranu licnu. Provjereno vracaju sve podatke koje imaju na serveru o tebi a to je pofino podataka
suad-sarajevo wrote:Ima li neka caka da se podesi da sam online, a da postavim da me neke osobe koje su mi naravno u prijateljima ne vide da sam online.
ima, naravno
odaberes kojim ljudima si online i samo te oni vide
kliknes na chat, pa onaj gore tockic, odaberes Advanced Settings i onda ljude
Postavio sam isto i na temi google + all about ali pošto se slabo prati da pitam i ovdje.
Kako da podesim da sve što postavim, objavim na google +, bude vidljivo i na facebooku. Znači, recimo postavim neki video sa youtube na google+ a da se to istovremeno objavi i na mom profilu na facebooku.
Kako da to isto uradim i na facebook profilu. Jesam li na pravom putu?
Napominjem da sam već povezao google+ sa facebookom u postavkama što se da vidjeti u SS.