eronet
Moderator: Benq
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa pise ti tamo sve...
.
-
Bobi
- Forum administrator
Pa kako ce ko znati ako je ponuda izashla tek juche...
.A zakaj
bi bili zakljuchani...njima je bitno da uvale broj a koji ces ti mobitel koristiti bas ih briga...
.
- Pooll
Ma da...Bobi wrote:Pa kako ce ko znati ako je ponuda izashla tek juche....A zakaj
bi bili zakljuchani...njima je bitno da uvale broj a koji ces ti mobitel koristiti bas ih briga...
.
A ja broj svakako prodam za 33 km...............
-
Bobi
- Forum administrator
Nije to bas tako...hajd ako imash muda uradi topudlica wrote:a pretplata ja je necu ni koristit.stavicu bh telekom boli me.nek me tuze
- Better Man
Prijateljica mi radi u Eronetu i rekla mi je da su svi telefoni koje kupiš kod njih zaključani i mogu raditi samo na Eronetovim sim karicama!
-
Ice
#18 Re: eronet
Kad uzimas mobitel potpisujes ugovor na 12 ili 24 mjeseca uz odredjenu pretplatu, znaci telefon ne placas dodatno. Ove ponude za 1 km se uglavnom odnose za pretplatu PROFI, a to je mjesecno 36km. Znaci, nije kao u BH telecomu, mobitel ne placas, (ovisno o tarifnom modelu na koji pristanes, ne placas punu cijenu, npr. za pretplatu od 19 km na 24 mjeseca dobijes npr. Nokiu 6233 uz doplatu od 227km, a uz pretplatu od 36km za 77km, ili neki drugi model za manje love).pudlica wrote:ovo u eronetu sto ima za mobitele.ono profi 24 mjeseca 1KM nesto i mobiteli od 1KM.
jel to suplja kao u posti uzmes mob placas 1KM al racun ti od telefona dodje 100KM posto na pretplati se mora biti
U biti stvar nije lose zamisljena ako namjeravas uzeti pretplatu, ali uzeti pretplatu samo radi telefona se ne isplati.
-
GoschaUkuchi
Nije to do zaključanog telefona, već do kartice.Pooll wrote:Zna li neko jesu im zakljucani ovi telefoni uz !hej box? Prosle godine kada sam kupio N6030, regulara mi je radio na BH telecom kartici...
U Januaru ove godine sam kupila LG mobitel i naravno stavila svoju Eronet karticu, ali ništa se nije dešavalo, ni makac...
Odem ja na Skenderiju i odblokiram telefon za 30 KM (sto nije bilo potrebno, ali eto...). Opet stavim karticu, ne radi...
Nazovem radnju u kojoj sam kupila telefon i napadnem ih kako mogu da prodaju neispravne telefone...,a jadan čovjek mi objašnjava da nije do telefona, nego do kartice...Dakle, eronet kartice su 5to voltne, a GSM BIH su 3ro voltne...
Neki telefoni podržavaju Eronet kartice, a neki NE...
- Pooll
Skenderija mi je blizu, otici cu sutra...hvaladseytan wrote:ja kupio ovaj k510i i otkljucao ga na skenderiji dole u nekoj radnji.Pooll wrote:Imas li preporuku gdje da odem?stripiii wrote:Platiš 15 KM i on je otključan
Hvala:)
15 KM covjek mi naplatio.