DVD NAVIGACIJA
Moderator: Benq
- Suicidal Siberian
#1 DVD NAVIGACIJA
Raja imam jedno pitanje....
U autu imam dvd navigaciju...i zanima me da li mogu slusati muziku preko njega....sad mi ne chita, ustvari nisam ni probao....al su mi rekli da mogu gledati original dvd na njemu....jel postoje kakvi driveri da se instaliraju pa da chita mp3?
za bilo kakvu pomoc zahvaljujem...
U autu imam dvd navigaciju...i zanima me da li mogu slusati muziku preko njega....sad mi ne chita, ustvari nisam ni probao....al su mi rekli da mogu gledati original dvd na njemu....jel postoje kakvi driveri da se instaliraju pa da chita mp3?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa ubaci cd sa mp3...
...jel to fakat teshko ili...
...?
- Sir Charles
hehehe pa kako bi mi svi drugacije znali da on ima dvd navigaciju

- Abu FEED el-Castro
yebo li sebeSir Charles wrote:hehehe pa kako bi mi svi drugacije znali da on ima dvd navigaciju![]()
![]()
![]()
![]()
- chuchumbamayumbe
#5 Re: DVD NAVIGACIJA
Dzaba si davao pare za to, nema sanse da proradi, a garancija ti ne vazi za pojedinacne djelove, znaš?Suicidal Siberian wrote:Raja imam jedno pitanje....
Čuj ti njega ima navigaciju???
Vecini je dovoljno da poznaje gdje ide, ne treba im navođenje, osim ovim "imam love ne znam šta ću pa se foliram"
Jos nesto, ako ti to proradi, nemoj gledati dvd dok vozis, postoji mogucnost da dozivis saobracajnu nesrecu...ili ti i za to trebaju driveri?
- Suicidal Siberian
Pa ne razumijem odakle tolika sujeta...al nema veze....
DVD navigacija je ugradjena serijski u auto....i nema cd playera....i zato sam pitao, da li neko zna sta se moze uraditi.....nasao sam rijesenje, ugradnja iPoda....
hvala za iskrene odgovore.....a za mrzitelje imam samo jedno malo gofno....
...peace
DVD navigacija je ugradjena serijski u auto....i nema cd playera....i zato sam pitao, da li neko zna sta se moze uraditi.....nasao sam rijesenje, ugradnja iPoda....
hvala za iskrene odgovore.....a za mrzitelje imam samo jedno malo gofno....
- chuchumbamayumbe
#9 Re: DVD NAVIGACIJA
Nisam ja smijesan, nego vi...Suicidal Siberian wrote:Raja imam jedno pitanje....
Valjda prvo provjeris moze li ili ne moze citati mp3, pa onda pitas, ako ne moze da cita, za drajvere...
Hajde, uzdravlju se navozao autom, naslusao mp3-ca preko dvd sustava navigacije, a sve preko ipoda, i ne izgubio se nikada...
- chuchumbamayumbe
Ma ja ba, čuj ti priče...i još ja smiješan, možš mislit?!?!?Qler wrote:pukne mu guma na 18'' felgamaa nije provjerio ima'l drivere za kurblu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što ne mogu šuplje, rahmeta mi naninog!
-
Bobi
- Forum administrator