Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pandakonda wrote: ↑08/02/2023 21:10
Da li je za Disney plus isti princip kao za amazon ? Samo VPN i registracija ?
Nije jer Disney ne prihvaća direktno bh karticu pa to moraš uraditi preko Google Playa ili App Store (ovisno je li koristiš iPhone ili Android).
Hvala na odgovoru, je li to ova procedura koju si objasnio stranicu ranije ? Znaci napravim novi google play account sa turskom adresom (vpn upaljen) i na taj google play uvezem bosansku karticu i kao opciju za placanje na disney plusu pritisnem preko google play ?
Ili moze sa već postojećim google accountom samo turski vpn da je upaljen ?
Nije jer Disney ne prihvaća direktno bh karticu pa to moraš uraditi preko Google Playa ili App Store (ovisno je li koristiš iPhone ili Android).
Hvala na odgovoru, je li to ova procedura koju si objasnio stranicu ranije ? Znaci napravim novi google play account sa turskom adresom (vpn upaljen) i na taj google play uvezem bosansku karticu i kao opciju za placanje na disney plusu pritisnem preko google play ?
Ili moze sa već postojećim google accountom samo turski vpn da je upaljen ?
Tako je! Može i na starom profilu da napraviš poseban "turski profil plaćanja", ali u tom slučaju riskiraš ban (neki su govorili da su dobili ban kad su postojeći account prebacili na turski) pa ti je sigurnije da napraviš novi Google račun.
MehmedPasaMoric wrote: ↑09/02/2023 11:38
Ne koristim bukvalno nista od ovoga niti planiram, za sve postoje besplatne i krekovane alternative cuj YouTube Premium ko bi jos za to placao
A kako da instaliram krekovan YouTube na iPhone, prosvijetli me?
Ne koristim bukvalno nista od ovoga niti planiram, za sve postoje besplatne i krekovane alternative cuj YouTube Premium ko bi jos za to placao
A kako da instaliram krekovan YouTube na iPhone, prosvijetli me?
Ja ga placam, i halalim im svaku marku, 90% vremena na tvu mi je yt, pa ide kablovska,netflix, hbo max, ljepota kako nema reklama na tv-u, a jos gratis yt music koji najvise koristim u autu, tako da više nemam potrebe da skidam muziku s neta
Ja ga placam, i halalim im svaku marku, 90% vremena na tvu mi je yt, pa ide kablovska,netflix, hbo max, ljepota kako nema reklama na tv-u, a jos gratis yt music koji najvise koristim u autu, tako da više nemam potrebe da skidam muziku s neta
Ja danas preko turskog vpna aktivirao yt premium na godinu za 30km... bukvalno samo ukucao broj kartice i to je to kad udjem na aplikaciju raifeisen banke pise da je uplata jos na cekanju
potpisujem, i ja isto
YouTube Vanced za mobitel i SmartTube za TV Nisam vidio reklamu na YouTube-u ima 10 godina
fusion_ba wrote: ↑11/02/2023 18:49
Na kompjuteru je još i najlakše riješiti se reklama. Instaliraš Adblock i ćao.
Pa imam to instalirano. Kazem nemam ih bas na kompjuteru. Mobitel slabo koristim. Ali da smaraju mnogi s reklamama, smaraju. Pogotovo websites, Klix itd. Pisao sam, otvarao davno temu o tome ovdje.
Govorio nenametljive reklame da budu i sl, ali meni niko ne slusa.