Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim za pomoc iskusne forumase.
racunar je gasen nepravilno i sada kada ga upalim javlja mi se crni ekran sa bijelim slovima i pise start windows normally i jos neke opcije. koju god da izaberem windowsi se pocnu ucitavati i onda me ponovo vrate na isti crni ekran i sve iznova ponovo. ako neko zna kako da to sto jednostavnije rijesim bila bi jako zahvalna jer sam amater i pocetnik u racunarima. dakle da nije komplikovano
pokusala sam f2 f8 f12 ali bezuspjesno.
To je klasicni windows loop , kad odes na "start windows normally" , windows se pocne ucitavat ali onda se resetuje racunar pa opet sve nanovo ... Trebalo bi da medju tim opcijama imas "Launch Startup Repair" , udji u tu opciju pa neka sistem pokusa da se popravi, takodje tu imas i opciju za system restore , odredis datum kad je racunar radio i on ga vrati.
Ako ne ide ni to , onda se mora sistem ponovo instalirati.
P.S. Ovo sto sam napisao odnosi se na windows 7 , mada je i za XP slicno.
U tom slucaju jedino reinstalacija sistema moze pomoci. Samo se nadam da si cuvala podatke na "D" particiji ako si je imala , jer podaci koji su u My Documents i na desktopu se gube jer je to sve na "C:" particiji odnosno sistemskoj.
XP je dobar sistem i prilicno stabilan , ali kad padne onda je bas pao . Sa win7 su stvari drugacije , u 99% slucajeva se sve lako vrati u prijasnje stanje.
Mozda ti je ovo jedinstvena prilika da predjes na Windows 7.