Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za RTS frikere (za one koji znaju malo vise ):
molim vas za igranje ove igre online, jeli iko igrao, kako je to uspio? dali je moguce igrati sa piratskom verzijom
iz menija igre treba da obavi neki download gdje daje gresku, pa ako neko zna caku ima pivo od mene :D i dva
zahvalan do bola
i ako neko usput zeli da izgubi koju partiju samo nek se javi
zar bas niko nije igrao ovu strategiju? vjerujem da ima fanova command & conquer seriala, makar to.
nabavio sam generals i expanziju original verziju pa online radi bez problema. imal koji stratega skriven na forumu koji bi da izgubi :D
online igranje je skoro pa nemoguce, nije da sam ja losh nego sve zesci manijaci........ taman sredim bazu i odbranu stizu s helikopterima i saboterima........ ja bih malo da uzivam u igri
Nekada sam igrao C&C Red alert preko modema sa kolegom, a u mrezi samo na UTIC-u.
Pokusavao sam, nakon sto sam uveo ADSL, da se konektujem na njihov server za mrezno igranje (server od proizvodjaca igre) ali nisam uspio. Ili vise niko to ne igra ili mi parametri nisu bili OK, sta ja znam.
Red Alert je bio piratski, naravno.
chuchumbamayumbe wrote:Nekada sam igrao C&C Red alert preko modema sa kolegom, a u mrezi samo na UTIC-u.
Pokusavao sam, nakon sto sam uveo ADSL, da se konektujem na njihov server za mrezno igranje (server od proizvodjaca igre) ali nisam uspio. Ili vise niko to ne igra ili mi parametri nisu bili OK, sta ja znam.
Red Alert je bio piratski, naravno.
red alert je uzdigao c&c seriju... ja sam samo uspio igrati umrezen sa 2 playstationa, sto je jos gore za igrivost a pogotovo grafiku. ipak, na kraju tih 12 sati necu nikad zaboravit
jarane zar nije laksa opcija da igramo preko oficijelnog? ono samo klik i tu si, bez instalacija i fazona. mislim, ako to mozes, jer ako ti je pirat verzija onda vjerovatno mora preko tog tamagochija
hmmm meni bi vise odgovaralo nesto ranije otkako idem u teretanu pravo rano legnem al nema veze, istrpicu veceras ili sutra. najbolje cemo to ovako rijesit - kad god ti se igra upali hamachi i pridruzi se onoj mrezi sto sam naveo par postova gore i budi online. i ja cu isto uradit, pa kad se potrefi da smo obojica tu, mozemo komunicirati preko hamachia - dogovoricemo partiju
Neelix wrote:hmmm meni bi vise odgovaralo nesto ranije otkako idem u teretanu pravo rano legnem al nema veze, istrpicu veceras ili sutra. najbolje cemo to ovako rijesit - kad god ti se igra upali hamachi i pridruzi se onoj mrezi sto sam naveo par postova gore i budi online. i ja cu isto uradit, pa kad se potrefi da smo obojica tu, mozemo komunicirati preko hamachia - dogovoricemo partiju
to sam vec i uradio, konektovo sam hamachi i ukucao ime te mreze zzeerroo i pass. kaze da ne postoji, pa sam pretpostavio da kreator mora biti konektovan u isto vrijeme. aj pokusacu jos jedamput veceras
usput, ja isto "idem" u teretanu ima pet mjeseci a mozda sam pravo usao 3 ili 4 puta.... sve zbog raje i nekakvih online partija pa bi mogao i ti :D