BRZA ZARADA

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Elmir00

#1 BRZA ZARADA

Post by Elmir00 »

Pozdrav ljudi, svi vi razmisljate da pored neke zarade sto imate da bi jos bilo dobro da imate kako se ono kaze kod nas sa strane :) e ja vam nudim jednostvanu i laganu zaradu. Ovo sto ja radim za kratko vrijeme mi se isplatilo a uzme vaseg vremena oko sat vremen, e sad vidit da li vam taj sat vremena moze promjeniti vas budzet, meni jeste, sve sto vam treba su ljudi koji ce da klikaju za tebe...Najbolja po zaradi je probux stranica, tako da cu vam rado dati da se registrujete na nju. Novac koji zaradite to prebacujete na paypal acc i onda na karticu, to je najlaksi krajnji potez kad dodjete do njega...Vjeruj te necete se pokajati.
Sretno ljudi, vjeruj te da nije laz, samo malo strpljenja i zovite sto vise ljudi da se registruje... Pozz

P.S.
Nije laz opet naglasavam, samo vam treba ljudi kojim vi saljete link i to je sve, oni kad se registruju i krenu u klikanje
vama ide zarada uz vase sto vi klikcete..

Sve sto vas interesuje za ovu temu, mozete me pitati ovdje a ja cu vam rado pomoci.

Pozdrav
Elmir
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#2 Re: BRZA ZARADA

Post by Bobi »

Još brži ban :lol:
jahh

#3 Re: BRZA ZARADA

Post by jahh »

Bobi wrote:Još brži ban :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ovi sto klikaju reklame su mi najdrazi. "Brza zarada", a onda dodje na forum spamat kako bi zaradjivao 5 centi vise dnevno.
Praetorious

#4 Re: BRZA ZARADA

Post by Praetorious »

Bobi wrote:Još brži ban :lol:
E hvala ti što me od srca nasmija :lol: :lol:
AmADin_gospo

#5 Re: BRZA ZARADA

Post by AmADin_gospo »

ne sekiram se ja za ovo klikanje, ima i kod nas lakovjernih budala ko i u americi... oci im ispadose od gledanja u monitor i klikanja :)
almir90

#6 Re: BRZA ZARADA

Post by almir90 »

I ja bi jedan miLJion :D
Post Reply