BLIC.NET radi ko zmaj

Moderator: Benq
I ne radio kada si im jedini pretplatnik.
Pa gdje ti covjece zivis kada se do tebe ne moze doprijeti zicom?SuperHubke wrote:Kod T-Coma US dobijem 300 kanala, 100 HD kanala, 30 MB/s i neogranicen telefon i internet za 15 dolara. Jah zaboravio sam. Ni taj tvoj navadeni ISP a ni T.Com nisu dostupni u mojoj ulici i nikad nece ni biti
![]()
![]()
Kome li ovaj sad daje pare..a vidi ga kako je ovdje žestok..Savez napolje wrote:Ja bih i to iz inata necu da punim dzepove Bakiru Izetbegovicu,njegovom zetu i pola familije.Slovenac je bar od rijeci sto kaze to i ispuni za razliku od amidzinsko babinske uhljupske firme.Nek je konkurencije pa makar bila i iz druge zemlje u ovom slucaju Slovenije.udrch wrote:Ne bih Slovencima dao pare, nema teorije..
Početak može biti dobar, ali na kraju ti ga uvijek dođe na isto..
A ovaj se sad ubi hvaleći naš Logosoft..ne vjerujem da se ikad prikopčo na ovo govno..Lud i ponosan wrote:Slovenac mi daje FLAT 1024/192 za 25km + pdv, a kod naseg lopova imam za iste pare limit od 5 gb.... Toliko o tome ko je lud ovdje, a ko budala.udrch wrote:Ne bih Slovencima dao pare, nema teorije..
Hajde ti sine finansiraj ove ''postene'' iz Banja Luke.SuperHubke wrote:A jeste se raspricali. Ma jedini ISP koji valja u BIH je Logosoft ali ja sam u privatnoj kući tako da ga nikad necu imati. Sto se tice EPN-a jesu jeftiniji medjutim tu stalno puca veza i jako su nestabilni (znam jer mnogi moji prijatelji imaju EPN gdje placaju 2048 a maximalno im izbaci 512). BH Telecom necu ni lud uzeti jer takvi lopovi se jos rodili nisu a nikad i nece. Telemach je smece. Njihova tema sve govori. Od 30 dana u mjesecu kad se sve sabere i douzme, internet imaju mozda 2-3 dana normalan. Kad se sve sagleda BLICnet mi je najbolji pogotovo zbog telefona. Koristim internet i 2 telefona i racun mi je oko 55-60 KM mjesecno a dok sam u BHT-u toliko placao samo jedan telefon + ADSL+prekoracenje+PDV+RTV+pi....a m.
. Telemach ako se popravi mozda predjem i na njega ali to se nikad nece desiti dokle god imaju Merimu u razne Merime u Call Centru koje ne znaju razliku izmedju analogne tv i wireless routera
a LOL sam nazalost davno otpisao
udrch wrote:Ne bih Slovencima dao pare, nema teorije..

Koji je ovo ISP? I gdje?TenDollars wrote:Svojevremeno sam imao Gnet, bili su najjaci. Nisu mi slali racune a net ibo prejak, download je bio mozda malo slabiji al otvarao je stranice bolje nego ovaj sad sto imam. opop, evo pa parite oci
United States of America (pise provajder), ne brini se nije Aneks ili Blic vec kako se zovu.SuperHubke wrote:Koji je ovo ISP? I gdje?

Džaba ti, zato ideš na posao pjehe...TenDollars wrote:special for my brother in Bosnia, ovo mi je skolski net.
kisa pada ne mogu da idem sad mehanicaru, al sam rento mazdu na 3 dana dok se ne snadjem, dok ne uzmem sta novo il ovo popravim, a mozda i obojechuchumbamayumbe wrote:Džaba ti, zato ideš na posao pjehe...TenDollars wrote:special for my brother in Bosnia, ovo mi je skolski net.
Popravi li auto?!
Pa da to ne radim ti bi umro od gladivryzas wrote:SuperHubke wrote:A jeste se raspricali. Ma jedini ISP koji valja u BIH je Logosoft ali ja sam u privatnoj kući tako da ga nikad necu imati. Sto se tice EPN-a jesu jeftiniji medjutim tu stalno puca veza i jako su nestabilni (znam jer mnogi moji prijatelji imaju EPN gdje placaju 2048 a maximalno im izbaci 512). BH Telecom necu ni lud uzeti jer takvi lopovi se jos rodili nisu a nikad i nece. Telemach je smece. Njihova tema sve govori. Od 30 dana u mjesecu kad se sve sabere i douzme, internet imaju mozda 2-3 dana normalan. Kad se sve sagleda BLICnet mi je najbolji pogotovo zbog telefona. Koristim internet i 2 telefona i racun mi je oko 55-60 KM mjesecno a dok sam u BHT-u toliko placao samo jedan telefon + ADSL+prekoracenje+PDV+RTV+pi....a m.
. Telemach ako se popravi mozda predjem i na njega ali to se nikad nece desiti dokle god imaju Merimu u razne Merime u Call Centru koje ne znaju razliku izmedju analogne tv i wireless routera
a LOL sam nazalost davno otpisao
Koja si ti ubleha...seres ko foka