Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tarikBA wrote:e jesu idoti, mogu li ja sad da platim cijeli racun za telefon sto sam uzeo kod njih i da otkazem pretplatu ikako? proslo je 90 dana i uzeo sam na neodredjeno ugovor paket midi 30
Mozes, alí ti se ne isplati, moras platiti sve pretplate i rate koje su ti ostale do kraja ugovora
Nisam u zivotu vecu gresku napravio nego kupio telefon kod njih... Tacno cu da prodam telefon i da predjem na najmanju tarifu, sta ce mi pretplata kad dodatnoo obracunavaju i slanje kredita i poruke na 091
tarikBA wrote:Ostalo mi je da platim jos 483KM, znaci ja sad bih trebao platiti vise od 483KM , nisam nikakav ugovor o obaveznom trajanju potpisao. Jel zna neko koliko bi trebao platiti sad da se rijesim duga za telefon u telekomu?
na te 438 dodaj jos najmanje 100 KM...i ja sam tako htio isto da otplatim svoj tel..bilo mi ostalo 200 KM..tkao enkako..i zaracuna mi tetka da moram platiti oko 300 i nesto KM..kao neke beneficije sto sma kupio tel kod njih..bla bla..i odustao sam...
Slučajno vidjeh na PIK-u HTC Desire C telefon, košta 275 km. U pitanju je radnja, znači sve novo, s garancijom. U BH Telecomu isti taj model 478 km. Ko koga tu??? Nisu normalni.
irac300 wrote:Slučajno vidjeh na PIK-u HTC Desire C telefon, košta 275 km. U pitanju je radnja, znači sve novo, s garancijom. U BH Telecomu isti taj model 478 km. Ko koga tu??? Nisu normalni.
Potpisao sam neki dan ovaj Studnet plus paket, pa me zanima kako se provjerava stanje, zanima me koliko sam MB potrosio i kako da aktiviram ona 3 naj broja?
Potpisao sam neki dan ovaj Studnet plus paket, pa me zanima kako se provjerava stanje, zanima me koliko sam MB potrosio i kako da aktiviram ona 3 naj broja?
Pošaljes praznu poruku na 0611101 i dobijes u odgovoru sve sto te zanima. Poruka je besplatna
Pošaljes praznu poruku na 0611101 i dobijes u odgovoru sve sto te zanima. Poruka je besplatna
brate slao sam, al mi odg da je to samo za pretplatnike.
na *100# je provjerim stanje racuna i prebacili su mi onih 11,70km, al kako one minute i MB ne znam jbg te kako aktivirat naj brojeve
irac300 wrote:Slučajno vidjeh na PIK-u HTC Desire C telefon, košta 275 km. U pitanju je radnja, znači sve novo, s garancijom. U BH Telecomu isti taj model 478 km. Ko koga tu??? Nisu normalni.
Jeli to neznas radi cega je to tako!!!!!!!!!
Zato sto je u BHT-u mobitel 100% original dok je u toj prodavnici upitan
brate slao sam, al mi odg da je to samo za pretplatnike.
na *100# je provjerim stanje racuna i prebacili su mi onih 11,70km, al kako one minute i MB ne znam jbg te kako aktivirat naj brojeve
Jašta...Još da nemam iskustva od ranije, možda bih ti i povjerovao. Prije par godina, kupim kod telecoma neku Nokiu, i naknadno vidim da je u radnjama jeftinija i do 40%. Moj prijatelj kupi istu takvu u radnji, i gle čuda, original kao i ova moja, ali moja je izgleda bila ''fensi'' pa 40% skuplja. Zato čuvaj tu priču za svoje ukućane!!!
Ovi sto su potpisali ono kad je bilo 200% - kako su zadovoljni, nema skrivenih zamki ? Jer vidim opet je slicna akcija, pa kontam da potpisem jer sam ionako na Mini 15 - 2,5god..
Ja sam imao predrasuda kao i većina,ali su se grdno popravili u zadnje dvije godine. Prošle godine sam potpisao u akciji 200% više ugovor na godinu dana na maxi paketu.Samo jedan račun mi je prešao 60 KM za tu godinu-ja kriv.
Prije toga sam godinama na pretplati na midi paketu-prosjek računa u 2011 godini je preko 90 KM-to je preko 360 KM uštede za 12 mjeseci!!!!
Jašta...Još da nemam iskustva od ranije, možda bih ti i povjerovao. Prije par godina, kupim kod telecoma neku Nokiu, i naknadno vidim da je u radnjama jeftinija i do 40%. Moj prijatelj kupi istu takvu u radnji, i gle čuda, original kao i ova moja, ali moja je izgleda bila ''fensi'' pa 40% skuplja. Zato čuvaj tu priču za svoje ukućane!!!
daj mi adresu tog ovlastenog distributera nokie pa da odmah sebi i ukucanima kupim 5 telefona
kakaljin wrote:
daj mi adresu tog ovlastenog distributera nokie pa da odmah sebi i ukucanima kupim 5 telefona
Haj' nauči čitati života ti, nigdje nisam spomenuo ovlaštenog distributera Nokia-e, nego govorim o slučaju koji sam imao prije par godina, preciznije 2009. godine. Ako te zanima koja je radnja, javim ti na pp, pa pogledaj.
zLatk0 wrote:Ovi sto su potpisali ono kad je bilo 200% - kako su zadovoljni, nema skrivenih zamki ? Jer vidim opet je slicna akcija, pa kontam da potpisem jer sam ionako na Mini 15 - 2,5god..
Preporuka, nema nikakvih zamki 100% Na racunu vidis i koliko si ustedio.
nastavnikhe wrote:Da li u Telecomu razmišljaju o HBO paketima? Dobro bi bilo da uključe i neke njemačke FTA kanale kao SAT 1, RTL DE,Music Deluxe,Kika i sl.
Ma HBO je ubleha godine. Imao sam ih na Telemachu i nezz da li sam u pola godine 2 dobra filma odgledao. HBO je samo marketinski trik i nista vise
fireman2013 wrote:
Ma HBO je ubleha godine. Imao sam ih na Telemachu i nezz da li sam u pola godine 2 dobra filma odgledao. HBO je samo marketinski trik i nista vise
Naravno da nije. Odličan je. Ja ga imam i malo, malo se nešto nađe za gledati.
Postoji opcija i skidanja filmova i sve to stoji, ali da daju i dobre filmove i serije, to je tačno.
clarion_ wrote:meni je jači FOX life od HBO adria, imam oba, ovo drugo ne gledam nikad ama baš nikad
Fox life? Pa tu samo ponavljaju serije, sve što valja je otišlo na Fox (nešto sitno je ostalo).
Što se tiče HBO-a, daju filmove stare oko godinu i pol, što je odlično (evo, treći film koji nisam stigao gledati i sada ću gledati, a.B.d.). Također, HBO Adria daje odlične serije, ali je problem što je sada zimska pauza, pa tek treba da nastave sa prikazivanjem serija.
clarion_ wrote:meni je jači FOX life od HBO adria, imam oba, ovo drugo ne gledam nikad ama baš nikad
Fox life? Pa tu samo ponavljaju serije, sve što valja je otišlo na Fox (nešto sitno je ostalo).
Što se tiče HBO-a, daju filmove stare oko godinu i pol, što je odlično (evo, treći film koji nisam stigao gledati i sada ću gledati, a.B.d.). Također, HBO Adria daje odlične serije, ali je problem što je sada zimska pauza, pa tek treba da nastave sa prikazivanjem serija.
Slično je i sa HBO comedy.
Ali je i razlika u cijeni drasticna. Mislim da su precjenjeni.
Pozdrav, hoce li uskoro biti nekih novih mobitela u ponudi? Planiram kupiti novi mobitel preko BH Telecoma,ali nesto mi tanka ponuda.I ono sto je bilo u ponudi nema vise (npr.HTC PRO V nestao)...Imate li kakvih informacija?