BHTelecom All About
Moderator: Benq
- TheWatcher
#9451 Re: BHTelecom All About
sta ce biti sa netflat4 zna li netko 
-
Adi-g
#9452 Re: BHTelecom All About
Najavljuju se poboljsanja za sve pakete osim onog sto je sada Adsl netflat 8 i netflat 12...Da ih mozda nece ukinuti?
-
iceman2010
#9453 Re: BHTelecom All About
Prema infu koji ja imam, a vidim i jos neki na forumu ide na 10 MbpsTheWatcher wrote:sta ce biti sa netflat4 zna li netko
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
iceman2010
#9454 Re: BHTelecom All About
Moguce. Mozda bude neka ponuda super brzina preko vdsl-a ko bude imao teh mogucnostAdi-g wrote:Najavljuju se poboljsanja za sve pakete osim onog sto je sada Adsl netflat 8 i netflat 12...Da ih mozda nece ukinuti?
- ala7
#9455 Re: BHTelecom All About
Slazem se mojaTV treba biti jeftinija kao paketna ponuda od ostalih kombinacija..un1ted wrote:Da pogledamo Sarajevo, ko kupuje link od BHT ? Onda sebi uskaces u njedra, ako kupuju od BHT link ce biti stabilanEdinBosnaSMRKD wrote: Nije ti ovo kablovska tv. Ovdje je kvalitet u pitanju a ti mozes naci za nesto vise od 20 KM trio pakete kod kablovskih operatora ali se tada pripremi za nocnu moru sto se stabilnosti i kvalitete tice. Svi lokalni operatori linkove kupuju od BHT-a tako da nikad ne mogu biti boli ni stabilniji od BHT-aCijena je previse od 50KM + PDV i sa povecanjem brzine, jer ce onda u kombinaciji ADSL mojaTV biti jefinij paketi. Ipak ovo je TRIPLE PAY USLUGA i trebala bi biti jeftinija nego kombinacija.
PS: ne spominji 10KM prema mobilnoj, to je jedina slamka.
- ala7
#9456 Re: BHTelecom All About
evo jedna anketa korisnika mojaTV na BH Telecom forumu pa bacite pogled.. u vezi kanala je..
http://forum.bih.net.ba/showthread.php?t=79475
http://forum.bih.net.ba/showthread.php?t=79475
- butterfly_01
#9457 Re: BHTelecom All About
meni ne smeta ni ova cijana od 41KM mjesecno.. samo nek mi daju vise Mbps..
- fortaleza
#9458 Re: BHTelecom All About
Zar Telekomova infrastruktura može podnijeti te brzine kao i 5Mbps za IPTV?iceman2010 wrote:
Evo na brzinu ono sto sam upravo cuo. Opet ista ograda: Nesluzbeno i nemojte me napasti ako info nije tacan. Samo prenosim ono sto sam cuo.
Novi netflat paketi imaju raspon od 5 Mbps. Dakle: 5, 10, 15 .... Mbps.
5 Mbps po cijeni od 17 KM. (sadasnji netflat2)
- Halcyon
#9459 Re: BHTelecom All About
Dobar dio infrastrukture je obnovljen, barem u Tuzli i okruženju jeste. U uslovima gdje se čvorišta nalaze jako blizu korisnika ne samo da je moguć ADSL2 sa većim brzinama, već i VDSL2. Tako da vjerujem da će i VDSL uskoro u BIHnet-u.fortaleza wrote:Zar Telekomova infrastruktura može podnijeti te brzine kao i 5Mbps za IPTV?iceman2010 wrote:
Evo na brzinu ono sto sam upravo cuo. Opet ista ograda: Nesluzbeno i nemojte me napasti ako info nije tacan. Samo prenosim ono sto sam cuo.
-
nastavnikhe
#9460 Re: BHTelecom All About
Da li neko ima informcije o ZyXEL STB-2101H? Čemu služi USB port i da li ga je moguće osposobiti da bude kao neka vrsta Media Plejera?
-
iceman2010
#9461 Re: BHTelecom All About
Raja nije upoznata, ali uradjeno je jako puno na mrezi. Ima jos uvijek onih djelova gdje je mreza losa i gdje ce povecanje brzina biti problem, ali ne moze se vise cekati. Tamo gdje bude problema bice rjesavani u hodu i kako je to moguce.fortaleza wrote:Zar Telekomova infrastruktura može podnijeti te brzine kao i 5Mbps za IPTV?iceman2010 wrote:
-
StupskaBitanga
#9462 Re: BHTelecom All About
5 mb internet na mojoj tv i poboljsana shema a najzalosnije sto ne mogu dobiti sportklub
-
EdinBosnaSMRKD
#9463 Re: BHTelecom All About
Sport klub ce uskoro postati nevazan skroz. Antimonopolsko vijece je primilo zahtjev od FA da se preispita monopolizam Telemacha nad Premier ligom i ukoliko se utvrdi da se monopolisticki ponasaju (a ponasaju se) bice im oduzeta tv prava za prenos premier lige.StupskaBitanga wrote:5 mb internet na mojoj tv i poboljsana shema a najzalosnije sto ne mogu dobiti sportklub
-
The Realist
#9464 Re: BHTelecom All About
Ako je ovo tačno, moglo bi postati "veselo". Btw. FA? Na koga se misli?EdinBosnaSMRKD wrote:Sport klub ce uskoro postati nevazan skroz. Antimonopolsko vijece je primilo zahtjev od FA da se preispita monopolizam Telemacha nad Premier ligom i ukoliko se utvrdi da se monopolisticki ponasaju (a ponasaju se) bice im oduzeta tv prava za prenos premier lige.StupskaBitanga wrote:5 mb internet na mojoj tv i poboljsana shema a najzalosnije sto ne mogu dobiti sportklub
-
StupskaBitanga
#9465 Re: BHTelecom All About
Sve je to super i krasno ali kao da gledam ili će biti konkurentsko vijeće (tvoj antimonopol) nije nadležan ili pak nema dovoljno dokaza i povlačenje slučaja
Ali ako ništa Telecom ide u stvarno ozbiljnu borbu za korisnike i za to im
-
EdinBosnaSMRKD
#9466 Re: BHTelecom All About
Antimonopolsko vijece je ustvari konkurentsko vijece (zavisi kako ko zove) a dokaza naravno da ima.StupskaBitanga wrote:Sve je to super i krasno ali kao da gledam ili će biti konkurentsko vijeće (tvoj antimonopol) nije nadležan ili pak nema dovoljno dokaza i povlačenje slučaja
-
EdinBosnaSMRKD
#9467 Re: BHTelecom All About
FA - Nogometni savez EngleskeThe Realist wrote:Ako je ovo tačno, moglo bi postati "veselo". Btw. FA? Na koga se misli?EdinBosnaSMRKD wrote:Sport klub ce uskoro postati nevazan skroz. Antimonopolsko vijece je primilo zahtjev od FA da se preispita monopolizam Telemacha nad Premier ligom i ukoliko se utvrdi da se monopolisticki ponasaju (a ponasaju se) bice im oduzeta tv prava za prenos premier lige.StupskaBitanga wrote:5 mb internet na mojoj tv i poboljsana shema a najzalosnije sto ne mogu dobiti sportklub
-
clarion_
#9468 Re: BHTelecom All About
hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
-
EdinBosnaSMRKD
#9469 Re: BHTelecom All About
Ispravka krivog navoda! FA je prodao prava sport Klubu jer NIJE ZNAO STA OVAJ RADI. Ovdje nije problem samo BiH nego pola balkana. Tako recimo u Sloveniji premier ligu mogu pratiti samo korisnici Telemacha, u HR korisnici B.neta, u BiH Telemacha a u Srbiji SBB-a. Ne moze FA prodati jednoj tv kuci prava za sve ove drzave a ista ta tv kuca PL prikazuje jako malom broju svojih korisnika. Nigdje veze.clarion_ wrote:hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
- shape of despair
#9470 Re: BHTelecom All About
Dobil ko ovih 10% na kupljenu dopunu? Ja evo vec sat vremena ne vidim nikakvog bonusa na kupljenih 5KM
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M58b1b7d9a63.html
10 % nagradnog bonusa na svaku marku.
Prepaid bonus možete iskoristiti u roku od 30 dana za pozive prema BH Mobile i BH Line mreži. Sve pojedinačne dopune u toku jednog mjeseca se sabiraju.
Prepaid bonus možete iskoristiti u roku od 30 dana za pozive prema BH Mobile i BH Line mreži. Sve pojedinačne dopune u toku jednog mjeseca se sabiraju.
-
EdinBosnaSMRKD
#9471 Re: BHTelecom All About
Ma brate uzmi pretplatu mini 15 i potpisi 200% vise. Cijena poziva ti je tad 10 fen prema BH Mobile, 8 fen prema fixnim, 3 feninga poruka a 1,5 feninga prema naj brojevima. Tih 15 KM preplate ukljucuje bonus od 15KM kojeg trosis na razgovore, GPRS/MMS, SMS i roaming. Ne trebam napominjati da tada uvjek imas za prozvatishape of despair wrote:Dobil ko ovih 10% na kupljenu dopunu? Ja evo vec sat vremena ne vidim nikakvog bonusa na kupljenih 5KM
-
clarion_
#9472 Re: BHTelecom All About
u BiH se može gledati u većini operatera (logosoft, vinet...), naravno osim u BHtelecomu, u Hrvatskoj osim B.neta gleda se i u najvećem operateru T-com-a, Max tv-a, toliko o tvojoj tvrdnji. Niko ovdje nikome nista ne zabranjuje, radi se o prodajem-kupujem. Pitaj ove u HS-u kako su izgubili Sportklub i sta su radili da ga vrate? Njima dobro, ne plaćaju te kanale a cijena kablovske godinama ista. Pogledaj ko prenosi u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj (samo jedan operater). Nije ti ovo komunizam da svi imaju isto, NAJVIŠE IMA ONAJ KO NAJVIŠE PLATI!!!EdinBosnaSMRKD wrote:Ispravka krivog navoda! FA je prodao prava sport Klubu jer NIJE ZNAO STA OVAJ RADI. Ovdje nije problem samo BiH nego pola balkana. Tako recimo u Sloveniji premier ligu mogu pratiti samo korisnici Telemacha, u HR korisnici B.neta, u BiH Telemacha a u Srbiji SBB-a. Ne moze FA prodati jednoj tv kuci prava za sve ove drzave a ista ta tv kuca PL prikazuje jako malom broju svojih korisnika. Nigdje veze.clarion_ wrote:hahaha smiješni su mi ovi sa monopolom. pa FA je prodao ta prava SBB-u (Telemach), znali si šta rade. uostalom sportklub je BHT-u prodao prvi pick subotom u 16h. vi se kolektivno trebate žaliti bhtelecomu koji nije u stanju napraviti sportski paket, zacijenit ga sa 5 KM i ko oće sportklub nek izvoli. zna se cijena ovih kanala
-
joe_cole
#9473 Re: BHTelecom All About
Jesu li nekome pusteni ovi HD kanali? vidim fali jedna Arena hehe
-
pathyeshme
#9474 Re: BHTelecom All About
Realno, sa internetom od 10-ak MBps možeš preko Sopcasta gledati sve moguće utakmice i to u ultra HD (ako takvo nešto postoji).. Znači samo net neka povećaju i ja prezadovoljan.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
-
The Realist
#9475 Re: BHTelecom All About
Znači ipak oni. Pa odkud to? To se neko morao njima žaliti?EdinBosnaSMRKD wrote:
FA - Nogometni savez Engleske
I da, oni žele da što više ljudi gleda, tako da nije samo da prodaju i baš ih briga, naprotiv, zanima ih šta se radim sa tim prodatim materijalom (ovo za one koji misle da onaj ko kupi, može raditi šta hoće sa tim pravima).