Ako misliš na kablovske operatere oni analognu nemogu proširivati jer nemaju resursa za to. Svaki analogni kanal zauzima odredjeni frekventni spektar koji se može iskoristiti za više digitalnih programa ili za neke druge namjene. Čisto sumnjam da kabel operateri plaćaju programe za puni broj korisnika. Prije recimo dvije i po, tri godine je bila praksa da se prijavljuje i do tri puta manji broj korisnika od stvarnog. Možda je i to jedan od razloga zašto kabel operateri ne iznose javno broj svojih korisnika. Bilo bi zanimljivo precizno izračunati koliko košta svaki paket svakog operatera. Naravno, postoji i mogućnost da su različite cijene za različite operatere pojedinih kanala, ali ta razlika ne bi trebala biti velika.The Realist wrote:Znači radi ovoga i ne mogu toliko analognu šemu proširivati, bez da mijenjaju cijenu. Dobro, mogu neke kanale poizbacivati, pa neke uvesti, ali nije uvijek lako ni napraviti pravi proračun (ne koštaju svi kanali isto).iceman2010 wrote:Evo nadjoh ovo:
http://kablovskiforum.7.forumer.com/vie ... c&start=15
Ovo je praistorija (2008. godina) ali je za sada jedino sto sam nasao. Sportski programi su danas puno skuplji koliko ja znam.
P.S. Sada bi trebali pregovori oko engleske lige. SK ima kupljeno jos ovu sezonu.
Ali eto, barem svi mogu digitalnu šemu popravljati i dodatno naplaćivati.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2