Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
novi.dan.nova.nafaka wrote:mSurf Active
Ukupno: 5.79 KM (47.92 MB).
U ukupnom stanju računa je uračunat ovaj iznos.
Jel to se u pretplatu u onih 15 KM uračunava i promet interneta zaračunat po nekoj cijeni !?!?
Ja sam shvatio da se u tih 15 KM ne uračunava potrošeni internet...
pretpostavljam imas potpisanu akciju 200% ...
ako je tako, sad ti se pise i ide u racun, ali ce na kraju mjeseca to odbiti i doci ce ti racun bez toga .
do 100MB dzabe
Da, da, imam paket na 2 godine potpisan. OK ako je tako, da mogu mirno spavati.
hvala i pozz
Komšijin internet je jako jako usporio. Naime, koristim njegov wi-fi već nekoliko godina i odjednom mi je opala brzina download-a. Pošto ne pričamo već neko vrijeme zbog neke male svađe, postoji li neki način da ubrzam komšijin internet bez da ga pitam?
Komšijin internet je jako jako usporio. Naime, koristim njegov wi-fi već nekoliko godina i odjednom mi je opala brzina download-a. Pošto ne pričamo već neko vrijeme zbog neke male svađe, postoji li neki način da ubrzam komšijin internet bez da ga pitam?
infected wrote:neka vam je bog na pomoći sa bh telekomom ja sam se zareko više nikad ništa od te đubradi u moju kuću neče
Moze li malo objasnjenje zasto ili da ti vjerujemo na rijec ?
Evo, meni mojaTV sa VoIP ustedi i do 30KM mejsecno, a imam sliku ko "mlijeko". Onda sada kada uzmem studentsku pretplatu ima da me usreci. Meni Bhtelecom i pored nekih nedostataka savrseno odgovara
Ja planirao moju tv i telefon sve ono .. 55 + pdv. Otisao dole, komsija pljuje li pljuje. Svako malo kaze slika zastopa ... potpisao neki ugovor, kaze cim istekne, iskljucuje
infected wrote:neka vam je bog na pomoći sa bh telekomom ja sam se zareko više nikad ništa od te đubradi u moju kuću neče
Moze li malo objasnjenje zasto ili da ti vjerujemo na rijec ?
Evo, meni mojaTV sa VoIP ustedi i do 30KM mejsecno, a imam sliku ko "mlijeko". Onda sada kada uzmem studentsku pretplatu ima da me usreci. Meni Bhtelecom i pored nekih nedostataka savrseno odgovara
Ja dosada hval Bogu nisma imao belaja sa MojaTv full paketom, samo kad bi ja nesto zajbo tj cacko po ruteru ili selio a nisam znao da su preodredjeni portovi na ruteru . Znal ko hocel ubaciti ovaj novi Fox TV
Jos jedan.
Na pocetku davanja usluga bilo je nekih djecijih bolesti koje su otklonjene i danas sve radi dobro. Kako neko rece, trea i mora i bolje bi brze i vise.
ali uvijek ces naci ljude koje sa nekom uslugom nisu zadovoljni i takvih ima kod svih davalaca usluge, bilo koje vrste.
Treba malo citati teme koje obrađuju oređene provajdere i vidjeti da na svakoj ima onih koji nisu zadovoljni i koji imaju problema.
Takvi nisu mjerilo pri generalnoj ocjeni neke usluge.
Ma iskreno Total je meni zakon po izboru kanala... zna li se šta će biti ovdje, osim Simpsonovih? Family Guy je isto njihov, ja mislim? I dosta nekih drugih poznatih serija, samo pitanje je šta ćemo mi od toga vidjeti.
EdoI wrote:Ma iskreno Total je meni zakon po izboru kanala... zna li se šta će biti ovdje, osim Simpsonovih? Family Guy je isto njihov, ja mislim? I dosta nekih drugih poznatih serija, samo pitanje je šta ćemo mi od toga vidjeti.
Total TV = Telemach = SBB = EBRD = Orange = B.Net = isti vlasnik