Ima, drug kupio prije 10 dana.Raspored wrote:Ukoliko neko ima informaciju kako je moguće da M-tel na svojoj web stranici nudi Samsung GIII a BH telecom taj telefon nema u ponudi? Realno telefon je trenutno hit u svijetu i svakoj normalnoj telekom kompaniji je stvar redovnog poslovanja imati taj telefon u ponudi. Ili sam ja previše naivan?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Djeniro
#7726 Re: BHTelecom All About
-
EUROBIH
#7727 Re: BHTelecom All About
uvijek kasne...i9300 je u ponudi 126 svjetskih operatera-a sve što je preko stotke-tu jeRaspored wrote:Ukoliko neko ima informaciju kako je moguće da M-tel na svojoj web stranici nudi Samsung GIII a BH telecom taj telefon nema u ponudi? Realno telefon je trenutno hit u svijetu i svakoj normalnoj telekom kompaniji je stvar redovnog poslovanja imati taj telefon u ponudi. Ili sam ja previše naivan?
nezvanično-poslije bajrama ili početkom septembra u ponudi bht i9300,ali za i iphone 4 ne mogu da povjerujem,mada mi je pouzdan insider!!!!.....vidjećemo
- swatchIRONY
#7728 Re: BHTelecom All About
Moja TV- DA ili NE(tj. prednosti i nedostaci) 
- _Reds_
#7729 Re: BHTelecom All About
Problem je zakon o javnim nabavkama, zato kasne. Oni nemju dirketan ugovor sa samsungom, nego morau preko tendera ici mislim.
- starii
#7730 Re: BHTelecom All About
ako ces telefonirati DA, imam je vec godinu dana mozda je jednom zastopala..radi bolje nego kablovska..a i slika na tv je bolja..swatchIRONY wrote:Moja TV- DA ili NE(tj. prednosti i nedostaci)
-
doff
#7731 Re: BHTelecom All About
Zakon o javnim nabavkama nije problem, nego je problem nepostivanja istog! Razne namjestaljke, stimunzi pa poslije zalbe i u tome je kvaka_Reds_ wrote:Problem je zakon o javnim nabavkama, zato kasne. Oni nemju dirketan ugovor sa samsungom, nego morau preko tendera ici mislim.
-
sarajevomd
#7732 Re: BHTelecom All About
De nek mi neko objasni molim vas.
Imam dva prikljucka mojaTV full ugovor na 24 mjeseca. Na jednom je kupljen kucni telefon - da li ja mogu uzeti laptop na rate na taj ugovor ?
Na drugom prikljucku mojaTV full ugovor na 24 mjeseca, nista nije kupljeno - da li ja mogu uzeti latop na rate na taj ugovor ?
Buni me ovo:
Imam dva prikljucka mojaTV full ugovor na 24 mjeseca. Na jednom je kupljen kucni telefon - da li ja mogu uzeti laptop na rate na taj ugovor ?
Na drugom prikljucku mojaTV full ugovor na 24 mjeseca, nista nije kupljeno - da li ja mogu uzeti latop na rate na taj ugovor ?
Buni me ovo:
Sta tacno ovo znaci ?Napomena:
Korisnici multimedijalnih MojaTV paketa ne mogu realizirati kupovinu asemblirane usluge, ako su pod obaveznim trajanjem ugovornog odnosa po osnovu iznajmljivanja STB-a.
-
sarajevomd
#7733 Re: BHTelecom All About
Pa ja bih to sve shvatio da ne moze na ovaj prvi gdje sam uzeo telefon, a sto ne moze na drugi prikljucak na kojem nista nije uzeto ? To je na drugo ime, sve drugo a opet ne moze kako ja shvatam ? Nazvao bih telekom ali mi je mtel u sarajevu
Pitam jer ovde: http://www.bhtelecom.ba/laptopi-detalji ... pi1[uid]=4 imas opciju da uzmes laptop uz sljedece ugovore/opcije:
Pitam jer ovde: http://www.bhtelecom.ba/laptopi-detalji ... pi1[uid]=4 imas opciju da uzmes laptop uz sljedece ugovore/opcije:
Znaci, zasto ja na novi paket na kojem nista nisam kupio ne mogu uzeti laptop ? Ili ja pogresno shvatam ?HP 630 uz postpaid mInternet priključak na BH Mobile mrežu bez obaveznog trajanja ugovornog odnosa
HP 630 uz postojeći priključak na BH Mobile mrežu - mInternet priključak uz obavezno trajanje ugovornog odnosa
HP 630 uz postojeći priključak na Moja TV multimedijalni paket bez obaveznog trajanja ugovornog odnosa
HP 630 uz postojeći priključak na Moja TV multimedijalni paket uz obavezno trajanje ugovornog odnosa
HP 630 uz priključak na TopInternet uslugu bez obaveznog trajanja ugovornog odnosa
HP 630 uz priključak na TopInternet uslugu uz obavezno trajanje ugovornog odnosa
HP 630 pregled cijena za mNet mFlat pakete
HP 630 + Ultra Plus Internet paket (uključuje USB modem, Ultra Internet start paket i određenu količinu saobraćaja)
HP 630 + Korporativni pristup
-
samoTEgledam
#7734 Re: BHTelecom All About
Ima još neko problem sa BiHnet-om?

-
gidra
#7735 Re: BHTelecom All About
Postavio sam pitanje na temi Telemacha ali vidim niko ne odgovara, pa da postavim i ovdje isto...
Zanima me koliko kosta poziv po minuti tj. kolika je tarifa?
Bhtelecom --> Bhtelecom (ne uzimajuci u obzir MojaTv),
Telemach --> Bhtelecom i obratno..
Zanima me koliko kosta poziv po minuti tj. kolika je tarifa?
Bhtelecom --> Bhtelecom (ne uzimajuci u obzir MojaTv),
Telemach --> Bhtelecom i obratno..
- Quaresma
#7736 Re: BHTelecom All About
i cijena sitnicaKvaziExpert wrote:ha evo ga![]()
34 km za midi paket, i ocekuju da ga kupim
-
Mlad i Nevin
#7737 Re: BHTelecom All About
Moraš tri mjeseca biti pretplatnik da bi stekao uslov kupovine telefona....treba ti uvjerenje od CIPS-a o prebivalištu, kopiju indexa oni urade i lična karta.
- zateznistub
#7738 Re: BHTelecom All About
820 KM na rate i n ije previse za ovaj telefon. Originl upakovan sa garancijom neces naci bolju opciju.Quaresma wrote:i cijena sitnicaKvaziExpert wrote:ha evo ga![]()
- skafiskafsnjak
#7739 Re: BHTelecom All About
Ma ja ovo ni u ludilu kupio ne bih ... toliko para za telefon ...
-
nickname-83
#7740 Re: BHTelecom All About
Quaresma wrote:i cijena sitnicaKvaziExpert wrote:ha evo ga![]()
Ne znam šta si očekivao: najnoviji model sa karakteristikama "boli glava" koji je trenutno ubjedljivo najbolji smartphone na tržištu i ti si mislio da ce cjena biti neka sitnica? Ja sam mislio da će biti skuplji, ovo se može cak nazvati i relativno povoljnom ponudom.
- zateznistub
#7741 Re: BHTelecom All About
Mala dezinformacija, naime jedino u premi paketu su telefoni dossta povoljniji u odnosu na ostale pretpate. Ja na mojoj full paketu ne mogu uzeti i jedan.Lud i ponosan wrote:Dankesen. Steta sto ne mogu, recimo, uplatiti unaprijed 3 pretplate, te onda uzeti telefon. Malo je studenata koji danas rade i to su valjda mogli predvidjeti.Mlad i Nevin wrote:Moraš tri mjeseca biti pretplatnik da bi stekao uslov kupovine telefona....treba ti uvjerenje od CIPS-a o prebivalištu, kopiju indexa oni urade i lična karta.
Inace, uz Moja TV su dzaba telefoni, to je za svaku pohvalu. Takodje, telefoni su i ovako dosta povoljni, te u skladu sa trzisnim kretanjima. Moram da ih pohvalim. Nedostaje, doduse, jos raznovrsnija ponuda, ali bice valjda od jeseni.
Edit:
@LiP hvali nestoo iz BH Telecoma, ljudi sutra je ufunet, snijeg do koljena
-
sarajevomd
#7742 Re: BHTelecom All About
Na full paketu NE MOZES UZETI ISTA kada si na ugovoru i kada ne placas STB...stvarno JEBENA SRAMOTA! Do sada si mogoa uzeti, sreca uze fixni, a sada ne mozes ni to!
- zateznistub
#7743 Re: BHTelecom All About
Bravo deckoLud i ponosan wrote:^^
![]()
Moram priznati da su cijene dosta povoljne, trzisne, sto nekad prije nije bio slucaj. Kako se pozivam na iskrenost i realnost, to ne smijem osporiti.
Jes', MojaTV premi... Sto ti ne mozes uzeti?
Kao u full paketu nema mobilne telefonije, tako ni potrebe za mobitelom
- LeonardoAC
#7744 Re: BHTelecom All About
ljudi je li vama ofalila konekcija zadnjih 10ak dana ? Imam ovaj 4Mb paket ADSL - konekcija je pala qrcu za uši što bi se reklo. jedva do 1 Mb da izađe...
-
xarfaxusss
#7745 Re: BHTelecom All About
Ima caka vjeruj mi. 30. juna sam potpisao paket mini 15 u Sarcima i 2 sata poslije otisao na Maltu, pravio se englez (kao i obicno) i rekao da hocu telefon u sklopu mini petnaest. Lik mi dade katalog (list papaira) ja izabrao kaze dajte licnu ja dao i kad se poceo prvi papir printati znao sam da je prosloLud i ponosan wrote:Dankesen. Steta sto ne mogu, recimo, uplatiti unaprijed 3 pretplate, te onda uzeti telefon. Malo je studenata koji danas rade i to su valjda mogli predvidjeti.Mlad i Nevin wrote:Moraš tri mjeseca biti pretplatnik da bi stekao uslov kupovine telefona....treba ti uvjerenje od CIPS-a o prebivalištu, kopiju indexa oni urade i lična karta.
Inace, uz Moja TV su dzaba telefoni, to je za svaku pohvalu. Takodje, telefoni su i ovako dosta povoljni, te u skladu sa trzisnim kretanjima. Moram da ih pohvalim. Nedostaje, doduse, jos raznovrsnija ponuda, ali bice valjda od jeseni.
-
zilog
#7746 Re: BHTelecom All About
Sta ima veze, uzmi telefon...LeonardoAC wrote:ljudi je li vama ofalila konekcija zadnjih 10ak dana ? Imam ovaj 4Mb paket ADSL - konekcija je pala qrcu za uši što bi se reklo. jedva do 1 Mb da izađe...
Salim se, jesi li zvao podrsku?
Na bilo kojem provajderu, iz bilo kojeg razloga se desi da se nekome pojavi smetnja. Posto se niko drugi ne javlja da ima problema, iskoristio si Sa-x
-
neki
#7747 Re: BHTelecom All About
Ko si ti i sta si uradio s ludim?Lud i ponosan wrote: Inace, uz Moja TV su dzaba telefoni, to je za svaku pohvalu. Takodje, telefoni su i ovako dosta povoljni, te u skladu sa trzisnim kretanjima. Moram da ih pohvalim. Nedostaje, doduse, jos raznovrsnija ponuda, ali bice valjda od jeseni.
- zateznistub
#7748 Re: BHTelecom All About
Ja svu noc oka nisam sklopio, i LiP i zilog fino o BH Telecomu. Kazem vam, sudnji dan je blizu...neki wrote:Ko si ti i sta si uradio s ludim?Lud i ponosan wrote: Inace, uz Moja TV su dzaba telefoni, to je za svaku pohvalu. Takodje, telefoni su i ovako dosta povoljni, te u skladu sa trzisnim kretanjima. Moram da ih pohvalim. Nedostaje, doduse, jos raznovrsnija ponuda, ali bice valjda od jeseni.![]()
- Hopkins
#7749 Re: BHTelecom All About
telecom mi 2 puta obracunava svaku poruku. Kad sam jutros gledao izvjestaj o potrosnji, vidim da mi skoro svaku poruku uredno obracunaju 2 puta. Evo o cemu se radi, ja posaljem poruku i nju mi obracuna na 6 pf. Nakon 2 sekunde opet je obracuna. Evo i slika:

-
neki
#7750 Re: BHTelecom All About
Ovaj ti listing nije mjerodavan i inace je pun gresaka, pricekaj da ti dodje racun sa zvanicniim listingom, ako i na njemu bude isto imas razlog i dokaz da se zalisHopkins wrote:telecom mi 2 puta obracunava svaku poruku. Kad sam jutros gledao izvjestaj o potrosnji, vidim da mi skoro svaku poruku uredno obracunaju 2 puta. Evo o cemu se radi, ja posaljem poruku i nju mi obracuna na 6 pf. Nakon 2 sekunde opet je obracuna. Evo i slika: