BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Halcyon
#6801 Re: BHTelecom All About
Ima li još neko problema sa brojačem na portalu? Do skora mi nije radio za prošli mjesec, sad ne radi ni za ovaj.
- ala7
#6802 Re: BHTelecom All About
Dajte ljudi zovite, saljite email podrsci jer ovo prelazi sve moguce granice.
Evo jedan primjer bhtelecomove lazi i obmane korisnika:
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f66f0e5ff7.html
- Jata Srebrenik
- SmartTV Tesanj
- Amna Tesanj
Sad je april a ovo je objavljeno u februaru mjesecu i tek sad smo dobili SmartTV a ostala dva navedena jos ih nema (nebitno da li cu domaci vec pricam o koreknosti od strane bhtelecom-a i kako lazu korisnike)
Kada upitam podrsku za cjenovnik i probleme oko usluge mojaTV (npr. kad ce se prosiriti timeshift opcija, novi kanali, brzina interneta adsl mojaTV i sl.) dobijem ovo:
"Sve informacije o promjenama vezanim za usluge BH Telecoma će biti objavljene na portalu BH Telecoma i kroz sredstva javnog informisanja..."
Dzaba samo saljem, isto dobijem odgovoreno.. Zali li se iko od ostalih ? To me interesuje ?
Evo jedan primjer bhtelecomove lazi i obmane korisnika:
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f66f0e5ff7.html
- Jata Srebrenik
- SmartTV Tesanj
- Amna Tesanj
Sad je april a ovo je objavljeno u februaru mjesecu i tek sad smo dobili SmartTV a ostala dva navedena jos ih nema (nebitno da li cu domaci vec pricam o koreknosti od strane bhtelecom-a i kako lazu korisnike)
Kada upitam podrsku za cjenovnik i probleme oko usluge mojaTV (npr. kad ce se prosiriti timeshift opcija, novi kanali, brzina interneta adsl mojaTV i sl.) dobijem ovo:
"Sve informacije o promjenama vezanim za usluge BH Telecoma će biti objavljene na portalu BH Telecoma i kroz sredstva javnog informisanja..."
Dzaba samo saljem, isto dobijem odgovoreno.. Zali li se iko od ostalih ? To me interesuje ?
- _Reds_
#6803 Re: BHTelecom All About
Neka dignu brzinu neta, a ovi domaci kanali mi ne trebaju, ni ovi sto su bili ni ovaj SMART Tv
- ala7
#6804 Re: BHTelecom All About
Jesi slao email i to pitao za adsl mojaTV nove brzine kad ce biti ??_Reds_ wrote:Neka dignu brzinu neta, a ovi domaci kanali mi ne trebaju, ni ovi sto su bili ni ovaj SMART Tv
Dzaba se ovdje zalite zovite podrsku i saljite email poruke na [email protected]..
- Quaresma
#6805 Re: BHTelecom All About
neko je prije pitao, i postavio ovde sliku, kazu da ce i korisnicima moja tv biti povecane brzine
- ala7
#6806 Re: BHTelecom All About
Nesto nije uredu u upravi BH Telecoma 100%.
Prvo najavili (zvanicne/nezvanicne info) one kanale, pa promjena cjenovnika, pa povecanje brzine jos u jan/feb mjesec a sad je april ljudi. Nesto tu nije uredu bar po mom misljenju.
Prvo najavili (zvanicne/nezvanicne info) one kanale, pa promjena cjenovnika, pa povecanje brzine jos u jan/feb mjesec a sad je april ljudi. Nesto tu nije uredu bar po mom misljenju.
- Ajatolah_
#6807 Re: BHTelecom All About
Koji je PIN, hitno? Nemojte mi reći da je isti kao kad palim STB, pošto tada ne kucam ništa.
- neo7
#6808 Re: BHTelecom All About
kako vam nije jasno da PIN ni kod koga nije isti!
- Ajatolah_
#6809 Re: BHTelecom All About
Nije mi jasno jer se nikad nisam interesovao za to, evo danas mi treba prvi put u životu.
Mislio sam da možda ima neki defaultni tipa 0000, nema, OK.
Mislio sam da možda ima neki defaultni tipa 0000, nema, OK.
- _Reds_
#6810 Re: BHTelecom All About
kako dobiti PIN ako smo ga zaboravili, tj. izgubili onaj papir !
- neo7
#6811 Re: BHTelecom All About
Sorry, ali se to do sada pitalo barem 10 puta na ovoj temi, mislio sam da je pratis 
PIN ti se nalazi na ugovoru na poledjini, ukoliko ga nema onda mroas nazvati telecom. Pripremi licnu da izdiktiras maticni broj od onoga na cije je ime usluga i oni ce ti dati novi PIN.
To je to..
PIN ti se nalazi na ugovoru na poledjini, ukoliko ga nema onda mroas nazvati telecom. Pripremi licnu da izdiktiras maticni broj od onoga na cije je ime usluga i oni ce ti dati novi PIN.
To je to..
- _Reds_
#6812 Re: BHTelecom All About
Hvala, trebalo bi za utkamicu hitno pa zato nisma imo kad listati.neo7 wrote:Sorry, ali se to do sada pitalo barem 10 puta na ovoj temi, mislio sam da je pratis
To je to..
- Hopkins
#6813 Re: BHTelecom All About
Ima li jos neko problema sa brzinom ADSLa zadnjih 2-3 dana. Meni je uzas spor net jedva google otvori. Je li do njih ili moze biti i do routera nesto?
- arnes_king
#6814 Re: BHTelecom All About
Hopkins wrote:Ima li jos neko problema sa brzinom ADSLa zadnjih 2-3 dana. Meni je uzas spor net jedva google otvori. Je li do njih ili moze biti i do routera nesto?
NetFlat 4 sve kao i uvjek, savrseno
-
emcha13
#6815 Re: BHTelecom All About
Meni samo FB zastopa , pa kasnije nekada i cijeli comp , a ostale str. bez problema ..arnes_king wrote:Hopkins wrote:Ima li jos neko problema sa brzinom ADSLa zadnjih 2-3 dana. Meni je uzas spor net jedva google otvori. Je li do njih ili moze biti i do routera nesto?
- _Reds_
#6816 Re: BHTelecom All About
CHrome browser ??emcha13 wrote:Meni samo FB zastopa , pa kasnije nekada i cijeli comp , a ostale str. bez problema ..arnes_king wrote:Hopkins wrote:Ima li jos neko problema sa brzinom ADSLa zadnjih 2-3 dana. Meni je uzas spor net jedva google otvori. Je li do njih ili moze biti i do routera nesto?
U zadnje vrijeme se desava da fb zastopa u chromu, ili da se srusi, desava se jos nekim.
- munja.ba
#6817 Re: BHTelecom All About
meni se prije 5-6 dana desavalo da neradi chat na mozilli al sad je sve uredu
- shalla
#6818 BHTelecom All About
Da li neko zna da li se korisnici Ultre mogu "kaciti" na wireless mreze kad su u roamingu?
Radi se konkretno o android telefonu pa ne znam da li treba nesto upaliti u samim settingsima telefona?
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi se konkretno o android telefonu pa ne znam da li treba nesto upaliti u samim settingsima telefona?
Hvala
-
neki
#6819 Re: BHTelecom All About
Sto ne bi moglo, nije uopste bitno na kojoj si mrezi, sto se wi-fi-a tice mozes i izvaditi karticu iz telefona pa se kacitishalla wrote:Da li neko zna da li se korisnici Ultre mogu "kaciti" na wireless mreze kad su u roamingu?
Hvala
-
cobra1972
#6820 Re: BHTelecom All About
imam problem kod gledanja mojaweb tv,kad uključim moja web tv sve je u redu dok ne pokušam da promjenim kanal ,čim to uradim slika se smrzne,i moram restartovati komp.,kad pokušam ponovo ponavlja se ista stvar,zvao sam podršku bh telekoma i kaže mi teta da prvi put čuje za to i da je do mog kompa,pokušao sam preko različitih pretraživača,explorer,opera,mozila i ista stvar,sve druge internet stranice rade o.k.,molim pomoć šta ada uradim...
- Tiger 033
#6821 Re: BHTelecom All About
_Reds_ wrote:CHrome browser ??
U zadnje vrijeme se desava da fb zastopa u chromu, ili da se srusi, desava se jos nekim.
Chrome se stalno „krpi“
Google je krajem nedjelje zakrpio 12 Chrome slabih tačaka, što je druga zakrpa koja je izdata od strane ove kompanije za samo osam dana.
Većina ovih slabih tačaka, osam od 12 je identifikovana kao „use-after-free“ bugovi što je uobičajeni tip memorijske slabe tačke koje istraživači pronalaze u velikom borju u okviru Chrome-a pomoć Google-ovog sopstvenog AddressSanitizer alata za detektovanje.
Sedam od 12 slabih tačaka je sertifikovano kao „visoko opasno“ što je druga po ozbiljnosti sertifikacija u Google-ovom sistemu. Četiri su označene kao srednje opasne i jedna kao slabo opasna. Google je platio $6000 kao nagradu za tri istraživača koji su prijavili slabe tačke.
- Quark_m
#6822 Re: BHTelecom All About
Kod mene mojaweb tv nece nikako, evo sad pokusavao, dok je prije sve ferceralo.cobra1972 wrote:imam problem kod gledanja mojaweb tv,kad uključim moja web tv sve je u redu dok ne pokušam da promjenim kanal ,čim to uradim slika se smrzne,i moram restartovati komp.,kad pokušam ponovo ponavlja se ista stvar,zvao sam podršku bh telekoma i kaže mi teta da prvi put čuje za to i da je do mog kompa,pokušao sam preko različitih pretraživača,explorer,opera,mozila i ista stvar,sve druge internet stranice rade o.k.,molim pomoć šta ada uradim...
-
sencobih
#6823 Re: BHTelecom All About
nekad hoce ko od sale, a nekad nikako, to oni garant nesto stimaju, zato je garant ovaj test i produzen
- _Reds_
#6824 Re: BHTelecom All About
Moja WEB TV radi, sad ja probao, nekad ence iz prvog, al kliknite ponovo i onda ide.
Sto se tice ovoga sto mu nece, pribaj da skines zadnju verziju Flash playera, vjerovatno ti je nesto do flasha.
Sto se tice ovoga sto mu nece, pribaj da skines zadnju verziju Flash playera, vjerovatno ti je nesto do flasha.
-
Android Knego
#6825 Re: BHTelecom All About
danas mi uz racun stigla ponuda za kupovinu minilaptopa marke Acer (AOD 255 3 G ili AOD 257) za manje od 30 KM mjesecno. ne pise koliko vremenski se placa, pretpostavljam da je 24 mjeseca u pitanju. pise "uz vas NetFlat paket", pa pretpostavljam da, za one koji imaju Telekomov Flat internet, nema dodatnih troskova (prelazak na paket koji ti ne treba i sl.), osim poreza koji, po obicaju, nije uracunat.
meni se ovo cini ok ponuda, tako da sam uvjeren da ima nesto bitno sto ne znam...
meni se ovo cini ok ponuda, tako da sam uvjeren da ima nesto bitno sto ne znam...