i to sto kazes.. taj prijedlog bi uzeli itekako u razmatranje, vjeruj to su Žohari ..Ozil wrote:samo suti, ne pohvaljuj gamad. pocet ce nam i to naplacivati.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- ala7
#6601 Re: BHTelecom All About
- adnandus
#6602 Re: BHTelecom All About
- video
#6603 Re: BHTelecom All About
Ja i .......adnandus wrote:![]()
![]()
Ma mi smo extra narod cim nesto valja, e ni to ne valja odmah su gamad. A kad kazes nešto pohvalno za TElecom odmah si uposlenik, Sa obzirom da imaju oko 2 i po miliona korisnika kako kazu, onda imaju stvarno puuuuuno uposlenika jer ne vidim razlog da pored tolike konkurencije budete toliko ozlojadjeni a i dalje koristite te iste usluge pa ako vam nevaljaju, pa ne patite se
Ako nemash nishta pametnije da natipkash, onda nisi ni ovo trebao
-
Chuckie
#6604 Re: BHTelecom All About
Koji je qrac ovom ADSLu, samo što nije crko, tegli gugl.ba pola sata. 
- Quark_m
#6605 Re: BHTelecom All About
I kod mene isto nesto pravo usporio.Chuckie wrote:Koji je qrac ovom ADSLu, samo što nije crko, tegli gugl.ba pola sata.
- suncokret_1984
#6606 Re: BHTelecom All About
Pomoc
prvo da naglasim da sam totalni laik za ove stvari
konekcija pi puca svakih 5-10 minuta, i sinoc i veceras, i pravo me nervira, do cega mi je to i mogu li sama to kako popravit
prvo da naglasim da sam totalni laik za ove stvari
konekcija pi puca svakih 5-10 minuta, i sinoc i veceras, i pravo me nervira, do cega mi je to i mogu li sama to kako popravit
-
--usnee--
#6607 Re: BHTelecom All About
I meni ista stvar ...... sve je blizi raskidanju ugovora
- suncokret_1984
#6608 Re: BHTelecom All About
jel to znaci da je do njih, trebam li njih onda zvat?--usnee-- wrote:I meni ista stvar ...... sve je blizi raskidanju ugovora
ja sve kontam, obzirom da se ne razumijem
- Manic Psycho
#6609 Re: BHTelecom All About
nisam na telecomu al sam imao problema sa konekcijom u zadnjih sat vremena. puklo jedno dva tri puta
-
amelinoo
#6610 Re: BHTelecom All About
Do čega može biti. neće da se upali PPP lampica na modemu, dok adsl lampica radi?
-
akcija007
#6611 Re: BHTelecom All About
ne znam, jesam li na pravom mjestu danas sam na mobitelu (pretplata) potpisao obavezno trajanje odnosa na 24 mj i rekli su mi da od 01.04. imam 50% popusta na sms u bih, pozive prema bh mobile i pozive prema fiksnim mrezama, ali samo do iznosa svoje pretplate do 15 KM, kad predjem 15 KM nemam vise popusta i placam redovne sadasnje cijene.
Isto sam saznao, da tek na kraju mjesecu obracunavaju ovaj bonus 50%.
jel neko potpisivao ovo obavezno trajanje, jel ovo isplatno nije li, ne milim se prebacivati na druge mreze u naredne 2 godine.
Isto sam saznao, da tek na kraju mjesecu obracunavaju ovaj bonus 50%.
jel neko potpisivao ovo obavezno trajanje, jel ovo isplatno nije li, ne milim se prebacivati na druge mreze u naredne 2 godine.
-
sencobih
#6612 Re: BHTelecom All About
I meni veceras pomalo trokira moja tv , mozda bas zbog tih prekida neta
- zateznistub
#6613 Re: BHTelecom All About
meni ne, dobrinja2sencobih wrote:I meni veceras pomalo trokira moja tv , mozda bas zbog tih prekida neta
- adnandus
#6614 Re: BHTelecom All About
Nazovi 1422 Ljudi ce ti reci dali je do tebe ili do njihsuncokret_1984 wrote:jel to znaci da je do njih, trebam li njih onda zvat?--usnee-- wrote:I meni ista stvar ...... sve je blizi raskidanju ugovora
ja sve kontam, obzirom da se ne razumijemda je nesto do mene...
Nedavno su i meni bili slicni problemi pa su promijenili modem tako da je sad sve OK
- mr.torture
#6615 Re: BHTelecom All About
Ja se lomim od pocetka mojaTV usluge oko toga hocu li se prijaviti ili ne. Oduvijek koristim telecomov net (DIAL-UP, ADSL), i uvijek je bio prilicno stabilan (ne racunajuci najskuplje a najsiromasnije usluge koje pruzaju, ono sto pruzaju bilo mi je stabilno) pa mi je nekako u podsvijesti oduvijek da mi je "najsigurnije" prijaviti se za uslugu kompanije sa tako jakom infrastrukturom.
Eh sad znam da se dosta ljudi zali na mojaTV uslugu, a i imao sam priliku vidjeti kako los protok podataka zna biti, da slika ledi tako cesto kao da igras ultra-zahtjevnu igru na low-end grafickoj. Znam i ljude koji su je iskljucili nakon 2 mjeseca koristenja.
Ali s obzirom da su mi do kuce prije pola godine provedeni opticki kablovi, odlucio sam se prijaviti, pa vidjet cemo kako ce biti.
Znam samo da se sa tugom odricem ovog netFlat6 paketa, u zamjenu za ovih bijednih 2Mb/s koje cu dobiti sa mojomTV.
Eh sad znam da se dosta ljudi zali na mojaTV uslugu, a i imao sam priliku vidjeti kako los protok podataka zna biti, da slika ledi tako cesto kao da igras ultra-zahtjevnu igru na low-end grafickoj. Znam i ljude koji su je iskljucili nakon 2 mjeseca koristenja.
Ali s obzirom da su mi do kuce prije pola godine provedeni opticki kablovi, odlucio sam se prijaviti, pa vidjet cemo kako ce biti.
Znam samo da se sa tugom odricem ovog netFlat6 paketa, u zamjenu za ovih bijednih 2Mb/s koje cu dobiti sa mojomTV.
-
Adi1808
#6616 Re: BHTelecom All About
Zar nisi mogo ostaviti kombinaciju adsl flat + mojatv phonemr.torture wrote:Ja se lomim od pocetka mojaTV usluge oko toga hocu li se prijaviti ili ne. Oduvijek koristim telecomov net (DIAL-UP, ADSL), i uvijek je bio prilicno stabilan (ne racunajuci najskuplje a najsiromasnije usluge koje pruzaju, ono sto pruzaju bilo mi je stabilno) pa mi je nekako u podsvijesti oduvijek da mi je "najsigurnije" prijaviti se za uslugu kompanije sa tako jakom infrastrukturom.
- irac300
#6617 Re: BHTelecom All About
mr.torture wrote:Ja se lomim od pocetka mojaTV usluge oko toga hocu li se prijaviti ili ne. Oduvijek koristim telecomov net (DIAL-UP, ADSL), i uvijek je bio prilicno stabilan (ne racunajuci najskuplje a najsiromasnije usluge koje pruzaju, ono sto pruzaju bilo mi je stabilno) pa mi je nekako u podsvijesti oduvijek da mi je "najsigurnije" prijaviti se za uslugu kompanije sa tako jakom infrastrukturom.
Zanima me ovo boldirano. Znači ne može se imati odvojeno internet paket od MojaTv? Tj. internet mogu imati samo uz pakete koji dolaze uz MojaTv?? Valjda sam bio jasan?
- adnandus
#6618 Re: BHTelecom All About
I kod mene je optika ja sam extra zadovoljan (ako to smijem reci odma udaraju u glavu ne smijes to recimr.torture wrote:Ja se lomim od pocetka mojaTV usluge oko toga hocu li se prijaviti ili ne. Oduvijek koristim telecomov net (DIAL-UP, ADSL), i uvijek je bio prilicno stabilan (ne racunajuci najskuplje a najsiromasnije usluge koje pruzaju, ono sto pruzaju bilo mi je stabilno) pa mi je nekako u podsvijesti oduvijek da mi je "najsigurnije" prijaviti se za uslugu kompanije sa tako jakom infrastrukturom.
- zateznistub
#6619 Re: BHTelecom All About
Ja sam na pocetku pruzanja usluge imao problema, to su bile djecije bolesti koje se moraju prebolovati kod pocetka svih usluga. Kako je dosla optika na dobrinju i kako su pustili u funkciju vise servera NIKAKVIH problema nema ni sa netom ni sa slikom. Jedino ostaje povremeni problem sa telefonom odnosno sa onim malim spliterom a i to se brzo rijesi.mr.torture wrote:Ja se lomim od pocetka mojaTV usluge oko toga hocu li se prijaviti ili ne. Oduvijek koristim telecomov net (DIAL-UP, ADSL), i uvijek je bio prilicno stabilan (ne racunajuci najskuplje a najsiromasnije usluge koje pruzaju, ono sto pruzaju bilo mi je stabilno) pa mi je nekako u podsvijesti oduvijek da mi je "najsigurnije" prijaviti se za uslugu kompanije sa tako jakom infrastrukturom.
-
iceman2010
#6620 Re: BHTelecom All About
Mozes. Uzmes Moja TV phone + netflat paket po zelji. Naravno ukoliko postoji tehnicka mogucnost za to.irac300 wrote:
Zanima me ovo boldirano. Znači ne može se imati odvojeno internet paket od MojaTv? Tj. internet mogu imati samo uz pakete koji dolaze uz MojaTv?? Valjda sam bio jasan?
- irac300
#6621 Re: BHTelecom All About
O.K. Da, postoji tehnička mogućnost, jer već koristim njihov internet, nego razmišljam da uvedem Moja TV, a ne bih želio da mi spajaju pakete zbog brzine. Pa me zato zanimalo, da li može odvojeno. Hvala na odgovoru.iceman2010 wrote:Mozes. Uzmes Moja TV phone + netflat paket po zelji. Naravno ukoliko postoji tehnicka mogucnost za to.irac300 wrote:
- mr.torture
#6622 Re: BHTelecom All About
Ma moze se kombinovati, ali eto nekako sam isao na to da bude razumna cijena, jer vec sad za netFlat6 placam preko 50KM, pa jos kad bih kombinovao sa ovim startnim phone mojaTV paketom, to mi je opet 80+ kermi na kraju, sto nije malo. A ovako mojaTV Full mi je nekako najbolji sklad ponudjenog i cijene, a i racunam s tim da ce kad-tad morati malo dici brzinu na mojaTV paketima, jer je ovo mizerno, realno.irac300 wrote: Zanima me ovo boldirano. Znači ne može se imati odvojeno internet paket od MojaTv? Tj. internet mogu imati samo uz pakete koji dolaze uz MojaTv?? Valjda sam bio jasan?
Jos jedno pitanje, koliko su azurni sa samim prikljuccima? Prijavio sam prije 5 dana, i kao trebali bi me kontaktirati u roku 7 dana, pa ako se ne jave da zovemo sluzbu.
Ne gine mi poziv, jel tako?
- neo7
#6623 Re: BHTelecom All About
Ako si naveo da imas modem doci ce ti brzo, jer kolkio ja znam nikada im nije falilo STB-ova pa nece biti problema za prikljucak. Ukoliko ti modem ne podrzava mojaTV onda sve zavisi, mogu za par dana do mjesec dana ovde u Sa.
- _Reds_
#6624 Re: BHTelecom All About
Ma morace povcetai i ove net pakete na MojaTV
MojaTv ( TV + telefon ) = 30km
netFlat4 = 20 Km
Zajedno 50km
Moja TV ( TV + tlefon + netflat2) = 55 Km ( dobijete jos 10km prema mobitelima )
Znaci d aga razlika izmedju ova dva netFlat2 i netFlat4 dodje 5km, sto je realno bezobrazluk.
netFlat4 = 20 Km
Zajedno 50km
Moja TV ( TV + tlefon + netflat2) = 55 Km ( dobijete jos 10km prema mobitelima )
Znaci d aga razlika izmedju ova dva netFlat2 i netFlat4 dodje 5km, sto je realno bezobrazluk.
- Quark_m
#6625 Re: BHTelecom All About
netflat4 je 29,25KM sa pdv-om, a ne 20KM_Reds_ wrote:Ma morace povcetai i ove net pakete na MojaTV
netFlat4 = 20 Km
Zajedno 50km