http://www.bhtelecom.ba/mini15.html
Ima li u ovoj akciji ovdje kakvih začkoljica ?
Moderator: Benq
Vjerovatno ne bih pitao da ne radi, zar ne?L00d wrote:uvijek radi ... ahahh . Doduse, zna nekad da ne radi
I meni je ovo interesantno.. mislim da bi jedina zackoljica mogla biti obracunska jedinica, standardno je 10 sekundi a ovdje nisu nista naglasili..novi.dan.nova.nafaka wrote:Korisnik sam ultra paketa, i kako god da se sračunam, mjesečno trošim 10-15 KM minimalno. E sad, kontam da pređem na neki paket sa pretplatom. http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M549e480fbe2.html
http://www.bhtelecom.ba/mini15.html
Ima li u ovoj akciji ovdje kakvih začkoljica ?
sad provjerio, 5 dnevno dzabane i svaka sljedeca 4kf...L00d wrote:na bhmobile su 3 dzabe, svaka ostala se naplacuje mislim 6kf ili 7kf
KvaziExpert wrote:
Imas opciju da stavis modem u routed mode, znaci u njemu kreiras pppoe konekciju, i uvijek si online, a druga je da zakacis connect automatically, ili nesto kao dial whenever connection is not present. To je u internet properties, tab connections. Nemam sad ovdje xp da provjerim.
neo7 wrote: Stavis konekciju u startip programe, to se nalazi ja mislim start, all programs startup, u taj folder znaci ubacis konekciju (ikonu onu XD) i u opcijama konekcije (desni klik na konekciju pa na properties) nastimas da ne trazi user name, da ne prikazuje konekotvanje i to je to.
Prost nacin a ucinkovit.
Ti si decko stvarno isfrustriran pravi si Manic Psycho, i ti ljudi na salteru rade kako im se kaze, nema potrebe za takvim teskim rijecima.Manic Psycho wrote:ma moze i od kuce da se nazove pa da se trazi prikljucak. mogu i ja nazvati i predstaviti se da sam otac. al kaze ona na salteru, ne moze, mi cemo to provjeriti. koji cete qrc provjeriti. oni kao mogo da znaju ko je s druge strane telefona. jbt komplikuju jednu tako jednostavnu proceduru. zato su sranje od preduzeca. i zato sam ih odjavio prije tri godine sto su mi isli na qrc al jbg kad je konkurencija sranje pa ti ne preostaje nista drugoiceman2010 wrote:Manic Psycho wrote:ima li ikakve jebene logike da govna naplacuju 60KM prikljucne takse za internet jer sam zelio da ga prikljucim na svoje ime. imam telefon kuci na ocevo ime a htio sam internet na svoje da prikljucim medjutim teta na salteru mi rece da ce me opaliti sa 60 jebenih KM. prije 5 godina kad sam prikljucivao adsl, prijavio preko neta bez ikakvih problema na svoje ime i danas mi kaze ona na salteru nikad se nije moglo prikljuciti na drugo ime. jedino ako je akcija za 1KM onda se valjda moze. pa kakvi glupi ljudi rade u tom telecomu
Koliko ja znam moze, samo ti treba saglasnost vlasnika prikljucka, dakle oca.
Mislim da nemoras modem stelovati nista, osim pravilno instalirati router bar sam ja tako uradio sa TP Link routerom i kad je ugasen racunar koristim net preko routera.tazmaniaBAN4 wrote:KvaziExpert wrote:
Imas opciju da stavis modem u routed mode, znaci u njemu kreiras pppoe konekciju, i uvijek si online, a druga je da zakacis connect automatically, ili nesto kao dial whenever connection is not present. To je u internet properties, tab connections. Nemam sad ovdje xp da provjerim.neo7 wrote: Stavis konekciju u startip programe, to se nalazi ja mislim start, all programs startup, u taj folder znaci ubacis konekciju (ikonu onu XD) i u opcijama konekcije (desni klik na konekciju pa na properties) nastimas da ne trazi user name, da ne prikazuje konekotvanje i to je to.
Prost nacin a ucinkovit.
Hvala![]()
e sad jos jedno pitanjekako cu pristupiti modemu da mu dam opciju da ide u "bridge mode" ? Hocu da na njega spojim wireless routher pa koliko znam onda treba modem prebaciti u bridge mode da bi preko routhera dobivao internet? Radi se o bihnetovom adsl iskratel ganymede822+ modemu
Moglo se zaljkuciti iz mog posta da sam bio ironican, kad sam upitao da li treba da radi poslije radnog vremena. Pa valjda kad je u pitanju web aplikacija treba da radi 0-24. Toliko "strucnjaka" u Telekomu, a izgleda samo znaju s vremena na vrijeme da resetuju aplikaciju/server(valjda i zato ne radi poslije radnog vremenaL00d wrote:Pa trebalo bi da radi uvijek, znaci kad god udjes i zelis da posaljes. A druga je stvar sto ima problema pa nekad nije u funkciji ...
Sve u drzavi nam je tako
arena 3 je stekala i kod mene i to najvise kad je igrala roma -lacio ,ali je prestalo samo od sebealan ford 26 wrote:Jedno pitanje za korisnike Moje tv. ima li iko problema sa istom u smislu da shtekaju kanali, tj da zalede na par minuta, makar jednom dnevno i u zadnjih par dana samo arena 3 zashteka i izgubi video signal, svakih pola sata otprilike?
Ako neko ima ili je imao slicnih problema bio bih zahvalan na odgovoru kako je rijesio problem.
ja mislim da je jednom promjena besplatna, a ti provjeri na helpdeskuneki wrote:Koliko kosta promjena paketa na mobilnoj pretplati, sa midi30 na mini15 ?
Meni se isto desava poseljednjih nekoliko dana, ali kako samo primijetio samo na arenasport 3. Cini mi se da na ostalim nema problema.alan ford 26 wrote:Jedno pitanje za korisnike Moje tv. ima li iko problema sa istom u smislu da shtekaju kanali, tj da zalede na par minuta, makar jednom dnevno i u zadnjih par dana samo arena 3 zashteka i izgubi video signal, svakih pola sata otprilike?
Ako neko ima ili je imao slicnih problema bio bih zahvalan na odgovoru kako je rijesio problem.
Tacno je godina dana od kad sam prikljucio Moju TV,i samo jedna intrvencija,i pomoc montera.Kako je bilo puno dileme dali priljuciti ili ne,i puno savjeta da to ne radim....sad poslije godinu dana gledanja i iskustava...samo da pozelim da bude sve kao i do sada,i naravno da usluga bude i bolja,bolji kanali.....amarand wrote:Meni se isto desava poseljednjih nekoliko dana, ali kako samo primijetio samo na arenasport 3. Cini mi se da na ostalim nema problema.alan ford 26 wrote:Jedno pitanje za korisnike Moje tv. ima li iko problema sa istom u smislu da shtekaju kanali, tj da zalede na par minuta, makar jednom dnevno i u zadnjih par dana samo arena 3 zashteka i izgubi video signal, svakih pola sata otprilike?