Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ala7 wrote:Provjerio nema opcije timeshift na ostalim kanalima.. Samo FTV BHT1 Hayat .. Zelen je programski vodic kanala kada postoji mogucnost vracanja programa.
Onda je do mene. Sigurno je u jednom trenutku radilo i na gore pobrojanim kanalima i mozda jos nekim. Mora da se radilo o nekom testiranju. Mozda ih brzo puste
Uzimajuci u obzir da vec oko sat vremena nema mreze bar kod mene, mogli su bar na svojo stranici staviti obavijestenje o kvaru.... A pala samo ultra cini mi se...
Meni je ovo najsmjesnije.
Nisu trebali ni objavljivati ovaj clanak ako postoji "TimeShift" opcija samo na FTV,BHT1,Hayat vec odavno.
Saljite email podrsci vezano za "TimeShift" i ostale kanale.
ma ja sam njih zvao da ih pitam mozeli se kako otkljucati na stb onaj izlaz e-sata da prikopcam HDD odma pa da sve snimam kanale al djaba nedaju supci....jel ko pokusavao od raje kopcati? u pitanju je onaj albisov..
Ovom narodu zaista nikad ugoditi...pa dajte malo stanite na loptu i budimo realni oko nekih stvari.
Isto tako priznajmo dokle smo mi dosli u nekim nasim poslovima, profesionalnosti...
Zna li neko kako uspješno aktivirati VBox profil? Pozivi su preusmjereni na 061/12-55-25, koristio sam kôd *62#, isključivao telefon pa pozivao taj broj (tako piše na BH Mobile portalu), ali uzalud.
Niti mi stižu Ko je zvao? poruke, niti radi Govorna pošta, niti uopšte mogu pozvati broj za preslušavanje (prekine poziv).
Halcyon wrote:Zna li neko kako uspješno aktivirati VBox profil? Pozivi su preusmjereni na 061/12-55-25, koristio sam kôd *62#, isključivao telefon pa pozivao taj broj (tako piše na BH Mobile portalu), ali uzalud.
Niti mi stižu Ko je zvao? poruke, niti radi Govorna pošta, niti uopšte mogu pozvati broj za preslušavanje (prekine poziv).
jessi li u opcijama preusmjeravanja postavio na za koja preusmjeravanja (nedostupan, zauzeto, van mreze...) da se aktivira sekretarica?
Po defaultu bude podešeno samo za slučaj nedostupnosti, tako da to nisam dirao. Ali provjerio sam i preusmjereni su pozivi. Jednostavno ne funkcioniše.
Nakon što sam poslao tri emaila na support u potpunosti je riješen moj problem sa brzinom ADSL. netFlat4 u 100% iznosu. Nije bilo nikakve intervencije na moj kućnoj liniji niti na modemu. Niko me nije kontaktirao ali sad je sve u najboljem redu, SNR Margina download/upload 22,4 db ,download uvijek preko 4Mbps,a upload 0,39.
Ma to , pa imas posebno da provjeris koliko imas tog kredita. ne mjesaju pravi kredit i bonus kredit. A prvo se bonus trosi ... tako je prije par mjeseci ista akcija bila
novi.dan.nova.nafaka wrote:Čuo sam neku priču o tome da se planira ukinuti ultra, i da će svi biti na pretplati. Ima li ta priča osnova ?
Ako žele da izgube većinu korisnika, onda će učiniti to. Eronet bi jedva dočekao, a i m-tel. To je šupljak obični.
Pa dobro, možda bi uveli u tom slučaju paket sa manje od 15 KM pretplate. Naime, problem im predstavlja mijenjanje brojeva, tj. prelazak iz mreže u mrežu. E sad...